Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Hoogeveen of directe omgeving.

313 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie huis, inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw, badkamer verbouwen, badkamer verplaatsen en verbouwen, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, de gehele badkamer renoveren, verbouwing Badkamer + Toilet, badkamer renoveren, betegelen badkamer + leidingen aanpassen, badkamer slopen afvoeren en opbouwen, kleine uitbreiding badkamer, extra badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, plaatsen nieuwe badkamer in een nieuwbouwwoning, kleine badkamer + toilet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hoogeveen:

Montage douchecabine

Wij willen een douchecabine plaatsen op de (verhoogde bette)douchebak 90 x 90. Het gaat om 2 wanden en 1 deur, type Baseline met afmeting 90 x 90 x 185. De werkzaamheden bestaan uit oude douchecabine verwijderen, de nieuwe monteren inclusief kit. Graag vooraf deze douchecabine beoordelen of dit past. Foto's op aanvraag van de huidige situatie.

Douchedeur vervangen

Door een val is de (glazen) douchedeur aan gruzelementen, dus moet vervangen worden. Graag ontvangen we een offerte voor onze verzekering.

Nieuw duoblok plaatsen

Ik zoek een loodgieter die mij oude toilet kan vervangen door een nieuw duoblok. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Diverse badkamer werkzaamheden

Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van een douchecabine op de tegelvloer. De cabine is 90 bij 90 cm en er zal geen oude cabine verwijderd moeten worden. Tevens moet er een mengkraan en een fonteinkraan vervangen worden.

Sanitair plaatsen en stompe deur vervangen

Ik wil graag een aantal zaken die ik gekocht heb bij de praxis laten monteren en plaatsen. het betreft een douchedeur swingdeur priva, een regendouchesysteem feline, een badkamermeubel incl wastafel, kraan, spiegel en kolomkast. Een stopcontact. Vervangen stompe deur trendy, incl beslag.

Kwartronde douchewand vervangen

Ik wil graag een kwartronde douchewand laten vervangen. Zie boven. Wand te koop bij Gamma.

Douchedeur plaatsen op bestaande douchebak

Op de huidige hoge douchebak willen we een douchedeur laten plaatsen, linksdraaiende deur. Aan de linkerkant zit een muur en rechts zit een lagere scheidingsmuur.

Douchecabine Riga laten plaatsen

Ik wil graag een Riga douchecabine van 90 x 90 cm laten plaatsen. De douchecabine wordt direct op de vloer geplaatst. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

WC-duoblok met onderafvoer vervangen

Ik zou graag een prijsindicatie willen ontvangen voor het vervangen van een wc duo blok met onder afvoer.

Sanitair monteren

Ik heb een douchecabine gekocht en wil hem graag geplaatst hebben.

Douchecabine van GAMMA laten plaatsen

Ik heb bij de Gamma een douchecabine besteld, die over een week geleverd wordt. De cabine bestaat uit een zijwand en een draaideur en kan rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de montagekosten.

Volledige renovatie toilet

Alles vervangen (toilet, tegelwerk en fonteintje). Wij willen ons toilet vervangen en moderniseren. Dus nieuw betegelen en een hangend toilet.

Badkamer veranderen

Ik wil graag mijn badkamer laten veranderen. Afmetingen badkamer 2.66 meter lang, 2.95 meter breed en 2.51 meter hoog. Nu: bad, toilet, douche, enkele wastafel met 4 hangkastjes en spiegel, vloer en wanden betegeld. Mijn wensen: - Afbraak en afvoer van wat er is; - Inloopdouche maken; - Verhoogd toilet met spoelsysteem; - Wastafel met veel kastruimte; - Vervangen tegelwerk. Opmerking algemeen: hoogwaardige materialen.

Toilet renoveren

Wij willen ons staande toilet vervangen voor een hangend toilet. De toiletruimte is ongeveer 1 x 2 meter groot en wij willen ook het tegelwerk laten vervangen.

Waterschade in de badkamer vaststellen

Ik heb schade in mijn badkamer; tegels komen van de muur, een scheur in de vloer en de andere muur. Graag zou ik willen weten wat de oorzaak van deze schade is / kan zijn. En wat het kost dit eventueel te laten repareren. Graag hoor ik van u.

Toilet vervangen

Ik wil graag mijn toilet laten vervangen. Het gaat om een staand toilet. Ik wil graag dat de vakman het toilet meelevert.

Badkuip in de badkamer laten plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van een bad. Graag heb ik dit zo goedkoop mogelijk. De badkamer is helemaal gerenoveerd, alleen we willen er een bad in laten plaatsen op de plek van de inloopdouche. Het betreft het plaatsen van een ligbad, inclusief ombouw en het eventueel betegelen ervan. De afmetingen zijn 89 cm breed (het sta gedeelte) bij 185 cm lang. Graag uitgebreide offertes via de mail (inclusief en exclusief bad), ik neem daarna contact met u op.

Badkamer verbouwen

Wij hebben al een ontwerp voor onze nieuwe badkamer, en leveren zelf de materialen aan. De indeling zal veranderen en de leidingen van het bad dienen verlegd te worden.Het gaat om een badkamer van 2,5 x 3,22 meter. Aan een zijde zit een grote dakkapel met een raam van 2 meter breed. Deze dakkapel moet opnieuw voorzien worden van vochtbestendige grote platen. Verder opnieuw betegelen en plaatsen van badmeubels, bouwen van klein muurtje ten behoeve van doucheafscheiding en nette afwerking. Wij willen voor de wand, afgezaagde tegels. Wij zoeken iemand die hier aantoonbaar veel ervaring in heeft en die strak kan tegelen. Wij zorgen er voor dat de wanden van te voren zijn gestuukt. Het sloopwerk van de oude badkamer is ook door ons al verzorgd. Offertes graag per mail. Er zijn foto's beschikbaar.

Klussen in de badkamer

Het betreft het verwijderen van de oude badkamer. Hier dient het volgende verwijderd te worden: - ligbad; - toilet; - doucheruimte; - vloer- en wandtegels. Het sloopafval dient afgevoerd te worden. Ter voorbereiding van de nieuwe situatie dient er 5 m2 glad stucwerk op de wanden aangebracht te worden.

Staand toilet vervangen door een zwevend toilet

Twee staande toiletten vervangen voor zwevende toiletten, 1 op de begane grond en 1 op de 1e verdieping. Wanneer mogelijk willen wij zelf wel een hangtoilet bij de lokale bouwmarkt aanschaffen. De vloer betegeling zal moeten worden aangevuld of helemaal vervangen worden, dit in overleg met de vakman.

Sanitair in de badkamer vervangen

Demonteren oude wasbak en monteren en afhangen nieuwe wastafel en spiegelkast. Plaatsen van een douchecabine. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Badkamer renovatie

Het betreft een badkamerrenovatie. De oude badkamer dient te worden verwijderd en het bad zal een inloopdouche worden. Verder zal er een badkamermeubel, radiator en zwevend toilet geplaatst moeten worden. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. De afmeting is ongeveer 2.30 bij 2.50 meter. Het sanitair en de tegels schaffen wij zelf aan.

Creëren van een badkamer

Wij zouden graag een badkamer willen creeren. De inbouwkasten dienen verwijderd te worden. Deze ruimte plus een stukje van de slaapkamer zou de badkamer moeten worden. Dit is dat een ruimte van ongeveer 1.5 bij 3 meter. Hier zouden wij graag een douche, zwevend toilet en wastafel laten plaatsen. De verlichting en afvoer dient aangelegt te worden. Daar er een badkamer gemaakt moet worden ongevangen wij graag advies en informatie. De tegels en het sanitair schaffen wij zelf aan.

ligbadplaatsen

ligbad plaatsen wat zijn de hiervan de kosten en ev. voorrijkosten

Ligbad plaatsen

Zou graag een ligbad willen laten plaatsen. Bad kopen we zelf. Er is nu nog geen bad. Eventueel wat bijkomend tegelwerk. Verder geen sloop- of breekwerk. Bad kan gewoon geplaatst worden, want er staat verder niks. Wat zijn de kosten?