Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, renovatie van badkamer en toiletten, badkamer en WC-ruimte verbouwen, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, badkamer verplaatsen, badkamerverbouwing: bad vervangen door douche, badkamer met schuin dak verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Emmer Compascuum:

Badkamer slopen en renoveren

De oude badkamer dient te worden gesloopt en afgevoerd. Daarna moeten de wanden en de vloer betegeld worden en het sanitair, douchecabine en badkamermeubel, geplaatst. Op dit moment is er nog geen toilet en deze dient ook geplaatst te worden. De badkamer is 1,80 bij 2 meter groot.

Betonvloer in de badkamer aanbrengen

In ons nieuwe huis moet er in de badkamer een andere vloer komen, de betonnen vloer is op zand gestort en verzakt en nu liggen alle tegels los. Dus de betonnen vloer moet eruit en een nieuwe moet worden gestort. De afmeting van de ruimte is ongeveer 3 x 3 meter. Ons budget is niet zo groot. Per 1 mei hebben wij de sleutel.

Nieuwe badkamer en oude renoveren!

Wij zijn bezig met een aanbouw, hierin moet een extra badkamer geplaatst worden, tevens willen wij de oude renoveren. We zoeken een badkamer specialist die ons advies kan geven en de verbouwing kan realiseren. Gaat om leidingwerk, tegelwerk, sanitair plaatsen etc. Ook het leveren van de materialen.

Whirlpool hoekbad installeren.

Whirlpool hoekbad installeren.