Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor voegen in douche cabine zijn poreus en kitwerk moet vervangen worden:

Voegen in douche cabine zijn poreus en kitwerk moet vervangen worden

De voegen en de kitranden van douchecabine vervangen. Vloertegels docuhegedeelte zijn 15 bij 15 cm. Muurtegels zijn 20 x 25 cm Cabine is ongeveer 120cm bij 90cm breedt. De muur ongeveer 2.5 meter hoog. Een paar tegeltjes moeten vervangen worden worden in een opstaande rand (scheiding tussen vloerbadkamer en douche gedeelte) dit zijn halve tegels (reserve tegels zijn aanwezig). Zie bijlage voor foto's.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen in douche cabine zijn poreus en kitwerk moet vervangen worden uit heel Nederland:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag mijn douche cabine vloer opnieuw voegen en kitten. Gaat om 1 meter bij 1 meter.

douchevloer voegen

Ik wil graag alleen de vloer in de douche laten voegen. Ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.

Douchecabine monteren zonder boren

Het betreft een huurhuis waarin er geen cabine zit in de badkamer. De tegels gaan tot het plafond en de voegen zijn zeer smal. En douche gordijn ophangen in een hoek is al geen optie, ook door de plaatsing van de ventilatie. We willen graag een cabine, met een mooi glazen wand. Maar er kan dus niet in de muren geboord worden. Hebben jullie een oplossing hiervoor. Het betreft dus een douchecabine in de hoek. 90 bij 90 cm is gewenst.

Lekkage douchecabine verhelpen en (houten)wand vervangen en afwerken

Onze douche lekt. We hebben iemand laten kijken en aan de douchebak en de kraan kan het niet liggen. Beiden zijn heel goed afgekit. We hebben een wand en die staat een beetje bol en er zitten scheuren in de voegen. We vermoeden dat daarachter een lekkage zit. Er zitten tegels op van ongeveer 30 x 40 cm. We hebben een houtskelet huis. De wand is van OSB-platen en daar zitten de tegels op. Ik denk dat de wand ongeveer 2,30 meter hoog is en 90 cm breed. Ik denk dat de wand eruit gehaald moet worden en er een nieuwe plaat moet komen. Over de afwerking willen we graag advies. Mogelijk geen tegels meer. We hebben een marmeren badkamer, de wand willen we dan misschien in een contrasterende kleur. De douchecabine mag vervangen worden, maar hoeft niet.

Kleine badkamer renovatie+overige

na lekkage douche (die is nu afgesloten), besloten om een nieuwe douche te laten plaatsen. Nieuwe douche + douchebak + sifon + potenset + doucheset + shampoobakje aanwezig, tegels komen donderdag. Niet aanwezig: tegellijm, voegspul, impregneermiddel en radiator met meer vermogen dan ik nu heb. Gaat dus om verwijderen oude douche= hoekdouchecabine, los van de muur, waterleiding in muur maken, geen tegels achter de douche, deze dus zetten+voegen+impregneren, douche plaatsen (hoekinstap 90 cm) en radiator demonteren/monteren. Overige= lek in dakgoot repareren, lichtschakelaar monteren (aanwezig), buitenmuur opnieuw voegen boven schuifpui en een wandlamp bevestigen+2 gaten boren in betonnen muur. Dat was het. Alvast bedankt.

Douche opnieuw voegen en kitten

in de douche dienen de onderste voegen en het kit werk vervangen te worden. Het gaat hierbij om puur de tegels die zich in de douche bevinden. Zie foto

Douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet

Graag zou ik onze inloopdouche opnieuw gevoegd willen hebben en ook onze keukenvloer + hal + toilet. Kunt u hiervoor een m2 prijs afgeven? Tegels in de keuken/hal/toilet zijn 60 x 60 cmtotale oppervlakte hal keuken en toilet ongeveer 34 m2. Douche ruimte (badkamer geheel hoeft niet ) is 8 m2 deze tegels zijn 30 x 20 cm.

Bouwen van nieuwe badkamer op zolder

Per 1 februari 2020 hebben we een nieuwe woning waarin we eea willen veranderen: bouw van een tweede badkamer op de 2e verdieping. Locatie op zolder waar dit het beste zou zijn (in de hoek, bij opgang trap, staat nog open). Qua ruimte schat ik 9 m2 in - maar met tenminste toilet, wastafel en douche. We hebben zelf een beetje zitten passen / ontwerpen - tevens bijgevoegd. (1 washok met deur voor wasmachine en droger) en daarnaast een deur naar nieuwe badkamer met toilet, wastafel en douche (nis met glazen deur) - hergebruik van deze items uit bestaande badkamer. De meubels van de nieuwe badkamer zijn hiermee zoveel mogelijk gelijk aan de bestaande badkamer eronder (ivm leidingwerk)... opnieuw betegelen van bestaande badkamer met nieuwe douche en nieuw toilet betegelen van bestaande toilet op begane grond Meubilair kan ik indien nodig ook goedkoop zelf leveren - dit in overleg. Idem voor loodgieterswerk. Bijgevoegd de foto's en plattegronden zodat er een beeld gevormd kan vormen. Per email zijn alle fotos en plattegronden verstuurd. Met dit formulier zijn niet meerder foto's toe te voegen. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag.

Badkamer opnieuw voegen

Bij ons dient de douche in de badkamer opnieuw te worden gevoegd. Ook moeten er 2 tegels worden vervangen. De douche is 1 meter breed. 2,35 meter hoog en 2 meter lang. De tegels hebben wij nog liggen.

Renoveren voegen, kitranden vloer in douche

Beste.. sinds afgelopen zaterdag heeft mijn buurvrouw een lekkage die vanuit mijn douche komt. Dit gebeurd zodra ik ga douchen. Door enkele tests zijn we erachter dat het niet de leidingen nog het afvoer is.. nu ik met een loep op mn voegwerk zit zie ik veel onregelmatigheden in de vloer en randen. Het is een ruimte van 118 bij 102 cm. Ik weet niet in hoeverre alles of maar deels verwijderd/ hersteld moet worden. Maar graag wel met spoed

Partners

Partners van Casius