Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Emmen of directe omgeving.

619 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers opnieuw laten voegen, badkamer verbouwen, renoveren douche, toilet en hal, badkamer renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer renovatie uitvoeren, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, casco badkamer opleveren, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, vervangen sanitair badkamer, stucen en tegelen, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Emmen:

Toilet renoveren

Ik wil mijn toiletruimte op laten knappen. Ik wil een hangend toilet in plaats van een staand toilet, ik wil nieuwe tegels, leidingen en dergelijke, toilet en de wasbak. Alleen het slopen, afval afvoeren en schilderwerk doe ik zelf. De ruimte is 1,20 bij 0,90 meter.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag de badkamer laten verbouwen. Deze is gemiddeld 3.50 x 3.50 meter. Graag een inloopdouche plus toilet. Badmeubel plus radiator is er al. Ik sloop zelf de badkamer en voer deze materialen af.

Badkamer laten renoveren

Wij hebben een woning gekocht in Emmen en daarvan willen wij de badkamer renoveren. De werkzaamheden zijn: 1. Toiletpot vervangen door Grohe hangend toiletset 2. Vervangen doucheset door Aquqvive regendoucheset 3. Monteren badkamerset The Collection 4. Monteren Cavallino designradiator 5. Monteren Aquavive 120 cm inloopdouchewand 6. Verwijderen badkuip en plaatsen lage douchebak 120 x 90 cm. Alle materialen kopen we in bij Praxis.

Bad vervangen door inloopdouche

Demontage van het bad en het plaatsen van een inloopdouche. Oude bad verwijderen en afvoeren.

Badkamer vernieuwen

Wij willen begin 2018 onze badkamer vernieuwen. De bestaande badkamer moet worden gesloopt en nieuw tegelwerk en sanitair geplaatst. We hebben berekend dat er 6 dozen vloertegels van 60 x 60 cm (8,64 m²) nodig zijn en 23 dozen wandtegels van 30 x 60 cm (24,84 m²). Het bestaande bad blijft gehandhaafd, er zullen daardoor wat tegels over blijven. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en te horen hoe u dit zult uitvoeren. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Cementdekvloer verwijderen en leidingwerk aanpassen

Een aannemer heeft in de badkamer een retourlus neergelegd in plaats van vloerverwarming (zoals aangegeven was in de offerte). Ook heeft hij geen krimpfoam aangebracht in verband met uitzetten. 1: 7.5 m² dekvloer 10 cm dik. De inmiddels betegelde vloer moet worden verwijderd en een nieuwe vloerverwarming met isolatie foamrand aangelegd. En er moet weer een afvoer voor de wasmachine komen en eventueel dienen ook weer de tegels worden aangelegd. Graag een offerte.

Installatieklus in huis

Ik wil een w.c. Wastafeltje (met kraan) laten vervangen door een andere, die ik onlangs bij jullie gekocht heb. Wastafel en kraan zitten in de doos, maar er is o.a. nog een stukje flexibele slang nodig.

Badkuip installeren

Een badkuip van 140 cm lang installeren in een badkamer. De badkuip is besteld. De levertijd is circa 10 werkdagen. Morgen weet ik wanneer de badkuip binnenkomt.

Badkamerrenovatie

Ik zoek een vakman voor het verbouwen van de badkamer. De werkzaamheden zijn het plaatsen van een bad, metselen van 2 muren, montage van toilet, bad, badmeubel, radiator. Tegelwerkzaamheden, het verleggen van de cv-leiding, riolering ter behoeve van het toilet 50 cm verschuiven en inbouwkranen in doucheruimte plaatsen. Tijdsindicatie oktober/november 2017.

Complete badkamerrenovatie

Een staand toilet vervangen voor inbouwtoilet tegelwerk in badkamer afmeting 2,6 x 2.8 meter.

Inloopdouche maken

Plaatsen van een vastewand met zijsteun aan tegelwand

Douchewanden van Praxis laten plaatsen

Na het verbouwen van de badkamer moeten alleen de douchewanden nog gemonteerd worden. Douchewanden al binnen.

Toiletruimte veranderen

Ik wil graag mijn staande toilet vervangen voor een hangend toilet, hiermee gelijk ook de water leidingen vervangen, plus een kleine nieuwe wasbak met kraan alleen koud water plaatsen. De muren wil ik graag klaar laten maken voor tegelwerk (gipsplaten voor het huidige tegelwerk).

Toilet repareren

Bij een toilet blijft het toilet doorstromen. Hier zou waarschijnlijk een membraam vervangen dienen te worden. Het tweede toilet wil niet goed vullen het reservoir. raag spoedig een reparatie.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil een compleet nieuwe badkamer laten renoveren. Wij willen een douche cabine met een tegelwand en glazen deur,een bad en een ophang toilet. Ook willen wij tegels op de vloer,en aan de wanden in. De douche.

Toilet vernieuwen

We willen graag een nieuw toilet en fonteintje laten plaatsen. Betreft een duoblok toilet, hetzelfde als wat er nu ook zit. Ook willen we graag de vloer over tegelen. Dit is ongeveer 2 vierkante meter en er moeten tegels van 20 bij 40 cm geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.

Muurplaat monteren in de douche

Ik ben een douche aan het renoveren, maar ik heb hulp nodig bij het monteren van de muurplaat voor de douchekraan en aansluiting op al aanwezig leidingwerk. Moet op die plek nog tegelen (dit doe ik zelf).

Riga douchecabine met schuifdeur installeren

Ik wil een Riga douchecabine laten installeren. De douchecabine zal op de grond geplaatst moeten worden. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Installatiewerk in een betegelde badkamer

Wegens omstandigheden op zoek naar een klusser die onze badkamer zo spoedig mogelijk kan afmaken. Is al betegeld het gaat om het plaatsen van een douchewand en meubels.

WC moderniseren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opknappen van onze wc ruimte. Het staande toilet willen wij laten vervangen voor een hangend toilet, hiervoor zal de rioolafvoer naar achteren verplaatst moeten worden. Ook willen wij graag een nieuwe wastafel en nieuw tegelwerk op de wanden, de vloer hoeft niet opnieuw betegeld te worden. Het is een kleine ruimte, ik schat ongeveer 1 x 1 meter.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag de badkamer verbouwen. De badkamer is 1.80 x 1.80 meter. Ik wil graag een douchecabine, een toilet en een wastafel plaatsen. Vloertegels en plafond vernieuwen, wat voor kost ongeveer voor werkuren.

Badkamer aanpassen

Ligbad en douche moeten gekocht en geplaatst en 1 wastafel verplaatst

Badmeubel met kolomkast plaatsen

Ik wil een badkamermeubel met kolomkast geplaatst hebben inclusief het monteren van 2 kranen. De badkamer is net opgeleverd dus er hoeft niets verwijderd te worden.

Hangend toilet laten plaatsen

Een hangend toilet plaatsen: de afvoer van de wc verplaatsen plus het installeren van het hangend toilet en het inbouwreservoir. Tegel klaar plaatsen dus de afdichting van het spoelsysteem wil ik door u laten verzorgen. Het sanitair is aanwezig. De vloer is van beton met daaronder een kruipruimte. Er is dus ruimte om een nieuwe afvoer op de bestaande riolering aan te sluiten. Graag uw offerte hiervoor.

Toilet verbouwen en douche betegelen

Het betreft twee klussen, één in de badkamer en één in de toiletruimte beneden. De badkamervloer van ongeveer 2,5 m bij 2 m moet opnieuw betegeld worden. De nieuwe tegels moet ik nog uitzoeken, oude tegels wil ik graag laten verwijderen. In het toilet zijn nu de vloer en de wanden deels betegeld. Er staat een oud staand toilet, deze wil ik laten vervangen door een hangend toilet met een inbouw reservoir. Tevens moeten de vloer en wandtegels worden vervangen. De wanden wil ik tot ongeveer 1,5 meter hoog betegeld hebben. Ook hier moet ik de tegels nog uitzoeken maar zullen tegels met een standaard afmeting worden. Graag ontvang ik een offerte.