Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douche opnieuw voegen:

Douche opnieuw voegen

Opnieuw voegen en kitten van douche. Voegen zijn beschadigd en er zit schimmel. Douche is 80x80 hoogte 2m.
Onze klant uit Eext (Drenthe) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche opnieuw voegen uit heel Nederland:

Douche laten kitten en een voeg randje vullen

Ik woon in een appartement de onderburen hebben lekkage gehad, door mij. Kitranden boven de drain ,van de douche , zaten los water kwam er doorheen. Deze rand is vrij diep waardoor wij lher liever door een vakman laten doen. Verder is een tegel kapot en zijn een aantal voegen die opnieuw gevoegd moeten worden. Dit om een mogelijke lekkage te voorkomen. Dit zsm te laten maken. Ivm het niet gebruiken van de douche

Kit en voegwerk in de douche herstellen

Hallo, er zijn een paar voegen gebarsten in de douche welke ik graag zou willen laten vervangen.

Voegen en kitten douche

Ik wil de douches opnieuw laten voegen en kitten. Afmeting douche is ca 2 x 2. Het gaat dus om 2 douches.

3 zaken in huis laten doen

Ik zoek een badkamerspecialist die een aantal klusjes kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om: 1. 3 m2 in de keuken laten betegelen en voegen (achterwand bij kookplaat, strakke wand) 2. Badkamer kitten (alleen vloer bij douche, 5 m2) 3. Verwarming afdoppen en verwijderen (afvoeren doe ik zelf wel). Tegels hebben wij, overige materiaal graag zelf voorzien.

Voegen douche opnieuw voegen

In de douchecabine moeten de voegen tussen de tegels opnieuw gevoegd worden. Het lekt een beetje door.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

In onze douche is het voegwerk aan vervanging toe. De vochtmeter slaat te ver uit. Het gaat om een stuk van globaal 1m bij 1,50 m. Het betreft een achterwand met witte tegels van 30 bij 60 cm.

Voegen en kitwerk vervangen

de kitranden en de voegen in het douche gedeelte (dubbele douche) hebben hun beste tijd gezien. Een aantal voegen zijn ook gebarsten of poreus. Graag komen we te weten of het iets kost om iemand langs te laten komen om het werk op te nemen en ons een offerte te geven van de te maken kosten. Alvast bedankt.

Douche hoek opnieuw voegen/kitten

Mijn douche hoek moet opnieuw gevoegd en gekit worden, douche is ca 90 x 90 en tot aan het plafond. Tegels zijn groot (30 x 30) dus weinig voeg.

Voeg en kitwerk in badkamer controleren en herstellen

Ik wil graag de voegen in de douche laten repareren. Alsmede het kitwerk vervangen en de vloer controleren en waar nodig de voegen repareren. De doucheruimte is 7 tegels lang en 6 tegels breed. Hoogte is 17 tegels. Tegelmaat is 15 x 15 cm. De vloer bestaat uit 8 hele tegels en 6 passtukken. Het lekt (nog) niet.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag mijn douche cabine vloer opnieuw voegen en kitten. Gaat om 1 meter bij 1 meter.

Partners

Partners van Casius