Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Coevorden of directe omgeving.

106 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: van kleine kamer een badkamer maken, installatie nieuwe badkamer, sloop en installatie badkamer, badkamer vernieuwen, groepenkast en badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer verbouwen/renoveren, renoveren badkamer (3x2m), verbouwing badkamer, remove old bathroom and put a new one, tegels vervangen, bathroom renovation, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Coevorden:

Douchewand en deur plaatsen

Douchewand en deur plaatsen (90 x 90 cm), materiaal is aanwezig. Het moet op een reeds geplaatste douchebak gemonteerd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer renoveren

Wij hebben een badkamer van ongeveer 2.50 x 3.50 meter. Wij willen de wanden volgend jaar opnieuw laten betegelen. De maat moet nog worden opgenomen. Ook willen wij een nieuw glazen douchescherm laten plaatsen. Ik denk dat er over de bestaande tegels kan worden betegeld. We overleggen graag hier ter plaatse over de mogelijkheden en de materiaalkeuze. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van de tegels. Wij willen het werk omstreeks mei 2016 laten uitvoeren.

Bad in de badkamer plaatsen

Voor een klant ben ik ter oplossing van een klacht op zoek naar een prijs voor het plaatsen van een bad. Gaat om een bad van 180 bij 80 cm. en komt net zo'n bad uit als dat er geplaatst moet worden.

Badkamerklussen

Douchecabine plaatsen; Designradiator plaatsen; Afvoerputje plaatsen; Kraan plaatsen. Alle aansluitingen zijn aanwezig. Materialen zijn bij Praxis aangeschaft.

Nieuwe badkamer installeren incl. betegelen

We zijn opzoek naar een badkamerspecialist die onze hele badkamer kan installeren en betegelen. We hebben nog geen materialen gekocht, maar hebben al wel veel ideeen. Eind oktober kan het de installatie van de badkamer beginnen (in ons nieuwe huis). Het gaat om een badkamer van 8 vierkante meter (vloer) 40 vierkante meter (wanden). Dit willen we allemaal betegelen. Het staand toilet moet er uit, we willen graag een hangend toilet. Er komt een moderne wastafel/badmeubel in de badkamer en een douche wand (geen cabine). En een ligbad. Alles kan op zijn plek blijven (leidingen etc). Behalve het toilet (ivm. installeren hangend toilet).

Badkamer renovatie

Wastafel hangt los aan de wand, moet weer vast, een aantal tegels achter wastafel zijn gebarsten en moeten vervangen worden. (reserve tegels zijn aanwezig). Douchecabine moet vervangen worden door een bad (evt. zelf aan te schaffen) met in de hoek een schanierbare doucheafscherming. Door plaatsing van het bad moet de grote badkamerradiator vervangen worden door een kleinere (evt. zelf aan te schaffen) die dus boven het bad aan het voeteneind komt te hangen.

Betreft 24m2 wandtegels en 6m2 ...

Betreft 24m2 wandtegels en 6m2 vloertegels in een badkamer. Tegels lever ik zelf. Het betreft dus alleen tegelen

badkmr is 2.00 bij 1.70 er komt een wc, ...

badkmr is 2.00 bij 1.70 er komt een wc, douchekabine, fontein en plancet in. tegels hebben we zelf al ,zo ook de wc douchekabine enz. Eventueel strippen we zelf de badkamer. Leidingen e.d moeten worden aangelegd/verlegd. (Hoeft niet ingefreesd te worden)

Gaat om een nieuwe badkamer, met een ...

Gaat om een nieuwe badkamer, met een afmeting van 2.20 x 2.40 m. Sloopwerk, voorbereidend werk (leidingen, electrisch) en overige kleinere werkzaamheden kan ik zelf. Voor het grotere installatiewerk, zoals toilet, bad, tegelwerk en afwerking heb ik anderen nodig. Het materiaal kopen we grotendeels zelf. Moet dus alleen geplaatst worden. Het gaat om een toilet (riolering hoeft niet verlegd te worden), douche (geen cabine, maar opgemetselde muurtjes) en indien mogelijk een (hoek)bad. Verder gaat het om tegelwerk. Toilet is nu een staande, wordt een hangend toilet. Planning: februari/maart 2008. Maximum 'bouwperiode' 2 à 3 weken.

Gaat om een nieuwe badkamer, waarbij ik ...

Gaat om een nieuwe badkamer, waarbij ik het nodige sloop- en voorbereidende werk zelf kan doen of m.b.v. anderen. Grote installatiewerk en tegelwerk en afwerking kan ik niet zelf.

verbouwing badkamer. nieuwe betegeling ...

verbouwing badkamer. nieuwe betegeling nw sanitair

1. plafond bladdert af. Moet vernieuwd. ...

1. plafond bladdert af. Moet vernieuwd. Graag overleg: nieuw stucwerk of schrootjes. 2. plaatsen, nog te kopen, douchecabine (ongeveer 85 bij 85 cm). Op de vloer of kan/moet er ook een bak bij? 3. optioneel( afhankelijk van budget): verwijderen oud toilet. Plaatsen nieuw, nog te kopen, hangend toilet. 4. optioneel: mogelijkheid bekijken om de wasmachine naar zolder te doen. Daar is al een aansluiting.

Tegelwerk vervangen(vloer/wand), ...

Tegelwerk vervangen(vloer/wand), douchecabine plaatsen (nu alleen bak),nieuwe badkuip plaatsen, verlichting vervangen, toilet herplaatsen of vervangen?, vloerverwarming is afgekoopeld ivm herhaaldelijk lekkage op koppeling ingaand vloer (1978 gelegd), kranen vernieuwen.