Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Borger te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Borger heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Borger u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Borger of directe omgeving.

23 klanten uit Borger bevelen een bij Casius in Borger aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Borger bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: complete badkamer realiseren op zolder, bathroom renovation, tweede badkamer op tweede verdieping, badkamer verbouwen, renoveren (kleine) badkamer, verbouwen badkamer, badkamer en toilet nieuwbouwwoning verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, plaatsen & aansluiten badkamer, badkamer van stacaravan renoveren/verbouwen, renovatie badkamer, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Borger staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Borger:

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer renoveren. Badkamer bestaat uit 2 gedeeltes.2.40 x2.90 douchegedeelte: verwarming verplaatsen, plafond zit nu vol met schrootjes, straks graag een strak plafond (stucwerk, gipsplaten), schrootjes verwijder ik zelf Douchemuur plaatsen en betegelen met douchedrain, regendouche monteren, vak in de muur maken voor shampoo, hangend toilet en vloer betegelen en de muren stucen of betegelen. badmeubel nu met enkele wasbak, straks dubbele wasbak. Badgedeelte: 1.70 x 2.95 schrootjes plafond worden verwijderd door mijzelf en dan strak plafond maken. muren stucen of betegelen, vloer betegelen. bad plaatsen en betegelen. foto met ideeën douchegedeelte toegevoegd. Graag een offerte waar de uren en materialen apart gespecificeerd staan. Graag ook de kosten van een toilet, regendouche, wasbakken etc.)

Haceka Barrier inloopdouche plaatsen

Wij hebben laatst een inloopdouche gekocht (Haceka Barrier) die volgens standaard montagehandleiding op 1 punt moet worden bevestigd aan de vloer dmv schroeven. Aangezien wij vloerverwarming hebben willen wij niet dat er in de vloer word geboord, daarom zouden wij graag willen dat de inloopdouche op een andere manier word gemonteerd. Wij zaten zelf te denken aan een rand (van steen/tegel? ) aan weerszijden van de vaste glaswand zodat deze ertussen klem zit. Maar dit is een idee, wij staan open voor andere suggesties. De wanden van de badkamer zijn betegeld, dus het profiel moet aan de tegels bevestigd worden. Deze montage zouden we graag laten doen door een vakman. Daarnaast zouden we van hetzelfde materiaal als de randen ook graag een drempeltje voor de ingang willen (aan de binnenkant, zodat het draaiende glasdeel nog naar buiten kan draaien). Wij hebben zelf de inloopdouche om te monteren. Graag zouden we willen dat de vakman zelf materiaal meeneemt voor de montage, evt. Inclusief de (stenen) randen. In de bijlage een afbeelding van de inloopdouche. Rood omcirkeld is het gedeelte dat volgens montagehandleiding moet worden vastgeschroefd.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De maten zijn 2.58 meter bij een breedte van 2.78 meter en een hoogte 2.60 meter. Het gaat om nieuwe tegels, een nieuw bad en een douche, een wc en een toilettafel op nieuwe plekken. Er weet niet zeker of er leidingwerk verlegd moet worden. Het sloopwerk doe ik zelf. Ik wens alleen mailcontact.

Toilet vervangen en leidingwerk aanpassen

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen. Betreft een (staand) duoblok toilet, het leidingwerk zal iets verlengd moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bali douchecabine zonder douchebak plaatsen

Het plaatsen van een bij de Praxis gekochte Bali draai-nisdeur en bali vaste wand. Direct op de betegelde douchevloer, dus zonder douchebak, plaatsen. De wanden zijn ook betegeld. Bij voorkeur begin januari uitvoeren.

Badkamer en toilet installeren

Badkamer 1e verdieping: Betegelen van vloer van 132 m² en muren van 391 m², plaatsen van bad en eventueel douchecabine, badmeubel met spiegel, hangtoilet, aansluiten kranen. Toilet begane grond: Betegelen vloer 25 m² en muren 68 m², plaatsen hangtoilet en wastafel met kraan.

Inrichten badkamer en toilet in nieuwbouwwoning

De werkzaamheden zijn als volgt: Badkamer 1e verdieping: betegelen van vloer van 13.2 m² en muren van 39.1 m², plaatsen van bad en eventueel douchecabine, badkamermeubel met spiegel, zwevend toilet en aansluiten van de kranen. Toilet begane grond: betegelen vloer 2.5 m² en muren 6.8 m², plaatsen zwevend toilet en wastafel met kraan. De tegels en het sanitair zullen wij zelf aan gaan schaffen bij Karwei.

Badkamer en toilet verbouwen

Badkamer: storten vloer, betegelen wanden en vloer, leidingen (ver)leggen, plaatsen verwarming, maken inloopdouche, plaatsen hangtoilet en datgene waarvan u denkt dat moet gebeuren. Toilet: storten vloer, betegelen wanden en vloer, leidingen (ver)leggen, plaatsen hangtoilet en datgene waarvan u denkt dat moet gebeuren. Ik breek de boel af en zorg voor de afvoer van materiaal en voor de aanvoer van materiaal, natuurlijk in samenspraak en uitgaande van uw professionele advies. Badkamer is ongeveer 2,5 bij 3 meter.

Bad vervangen

Ik wil het oude beige bad weg hebben en er een nieuw, wit kunststof bad voor terug laten zetten inclusief thermostaatkraan. Levering bad in overleg. Zal ook getegeld moeten worden rondom het bad. Het betreft een woning die ik mogelijk wil gaan betrekken, afhankelijk van de kosten van een aantal aanpassingen.

Lekkage badkamer

Bij het douchen (op de eerste etage) loopt via de afvoer een kleine hoeveelheid water weg, en lekt door het houten plafond in de huiskamer. Ik hoop niet dat de pas geplaatste douchecabine er nu alweer af moet, dus ik heb het liefst interne inspectie van de afvoerleiding (met een cameraatje?)

Van een bestaande wc-pot met gat in ...

Van een bestaande wc-pot met gat in vloer naar een wandcloset. De afstand van het gat is niet goed voor een wandcloset. Er moet dus een nieuwe aansluiting worden gemaakt en de oude gesloten.

kleine badkamer. Bad er uit, douche met ...

kleine badkamer. Bad er uit, douche met thermostaatkraan er in. Tolet (hangend) vernieuwen. Nieuwe radiator. Nieuw betegelen. Niewe wastafel met kastjes

Ik zoek een iemand die kundig is in het ...

Ik zoek een iemand die kundig is in het installeren van badkamers. Het betreft een volledig te installeren badkamer (bad/kraanwerk/wastafel/hagend toilet/plavuize/tegels) in een nieuwbouwwoning. De leidingingen zijn al gelegd.