Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douche kraan plaatsen:

Douche kraan plaatsen

In de badkamer moet de douch kraan vervangen worden. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche kraan plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer en toilet plaatsen nieuwbouw woning

Wij wille een badkamer en toilet laten plaatsen/installeren voor onze nieuwbouw woning. De spullen kopen we zelf. Geen renovatie nodig want het is een nieuwbouwwoning. - Een badkamer van circa 5,5 m2. Er komt open douche, grote wastafel met 1 kraan, hangend wc in de badkamer en radiator. In de toilet beneden is er een kleine wastafel en hangend wc. Voor zowel de badkamer als toilet moet alles betegeld worden, waarvan de wanden tot het plafond. De leidingen zitten afgedopt in een hoek en moeten op de juiste plaats komen. Het toilet is 1,1m2 en heeft een hoogte van 2,7m. De badkamer heeft een schuin dak waarvan het hoogste punt 3,2m is en het laagste punt 2,9. Alle badkamer spullen zijn al besteld bij Sanidirect.

Toilet en thermostaatkraan vervangen

Ik wil een toilet laten vervangen in de badkamer op de eerste verdieping. Het gaat om een hangend toilet. De oude graag afvoeren. Ook is de thermostaat kraan van de douche kapot, deze zou ik graag laten vervangen.

badkamer renoveren

afmeting is 300 cm bij 140 cm graag nieuwe vloertegels en wandtegel inleggen, kan eventueel over de oude tegels, weghalen oude wastafel en installeren nieuwe wastafel met meubels, vervangen douche kraan. Om het opnieuw te betegelen zullen de leidingen wel eerst weggehaald moeten worden om dit goed te doen.

Badkamer renovatie

Demontage: wasbak incl. kraan, douche incl. kraan, toilet +ophang, radiator. Alle tegels vloer+wand eraf. Nieuw betegelen en alles weer monteren, waarvan deels nieuwe. Badkamer is 6 m2 en 15 m3.

Badkamer verbouwen: leidingwerk, plaatsen bad en douche, tegel- en stucwerk

Wij willen graag onze hele badkamer renoveren van ons nieuwe huis waarvan we 1 juli de sleutel krijgen. Wij willen van 1 douch naar een douch en een bad. Leidingen moeten waarschijnlijk worden omgelegd. Daarnaast graag betegelen van wanden en vloer, stucen plafond en installeren wc/douch/bad en badkamer meubel. Wie het sloopwerk uitvoert, ligt aan de kosten. Zou u deze kosten kunnen specificeren op de offerte?. De badkamer is 2.48 bij 2.64 m bij ongeveer 2.20 m hoog. Tegels, meubel en kraan leveren wij aan. Spullen zoals pijpen etc. graag door u. Het liefste zouden wij 2 juli willen beginnen met de klus, als dat mogelijk is. Zouden wij vooraf van de offerte een kleine indicatie kunnen ontvangen? Op funda staat een 360 graden foto waar u de badkamer al een beetje kunt bekijken. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is. Wij zijn opzoek naar een realistische prijs.

Thermostaatkraan vervangen in teuco douchecabine 102

Thermostaatkraan werkt niet meer goed van de douche. De Teucocabine heeft geen stoomfaciliteit. Tekening kraan aanwezig wanneer dit gewenst is.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Onze badkamer is ongeveer 4m2 en ongeveer 2,5 meter lang. Wij willen graag alles vernieuwen aan de badkamer. Elektrische vloerverwarming, Nieuwe vloertegels, Nieuwe wand tegels, Nieuwe douche, Nieuwe kraan+ wasbak+ Spiegel (wasbak set) Wij weten nog niet of hij onze opstelling willen veranderen hier willen nog in afwachten zijn van de prijs. Ook willen wij graag kijken naar verdere mogelijkheden.

Butaangeiser tuinhuis vervangen

Wij willen een nieuwe geiser laten plaatsen ter vervanging van een oude vaillant geiser. De geiser hangt in een hokje aan de buitenkant van ons tuinhuis en voorziet ons van warm water in het keukentje en de douche (geen kraan op geiser zelf). Een buiten geiser zoals die van Eccotemp lijkt ons geschikt. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de oude geiser en de installatie van een nieuwe geiser. Graag arbeidsloon en materiaalkosten separaat vermelden. Geiser mag door de installateur geleverd worden.

Badkamer renoveren

We willen graag onze badkamer renoveren. De oude badkamer dient eruit te worden gesloopt (deze is te zien op 2 foto's) en de nieuwe badkamer dient te worden geïnstalleerd van a tot z. We kopen zelf alle spullen (douchewand, douche, wastafel incl meubel, kraan, radiator, toilet en tegels). Er hoeven geen leidingen te worden verlegd. Startdatum is in overleg, waarschijnlijk rond juni/juli als dit mogelijk is. Afmetingen zijn te zien op de tekening van hoe het eruit komt te zien. Max bedrag €3500 totaal.

Een extra waterkraan naar buiten

Ik heb in de bij keuken een kraan zitten dat was vroeger een douche nu zo ik willen vragen of er iemand kan komen kijken of dat er vandaar een buiten kraan kan worden geplaatst. Wij zoeken een loodgieter die hier of een slangetje naar buiten kan realiseren of een buitenkraan kan realiseren.

Partners

Partners van Casius