Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine laten plaatsen:

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil alleen een douchecabine laten plaatsen, de rest zoals kraan, douchekop is al aanwezig etc. Het betreft een cabine met zijwand maar zonder bak. Er staat nu niets.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine laten plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine en douchebak verwijderen en nieuwe plaatsen

Tevens douchekraan en stang/douchekop verwijderen en vervangen. Ook graag nieuw badmeubel plaatsen met wasbak en nieuwe kraan. Wil geen tegels vervangen maar gewoon alles nieuw op zelfde plek en zelfde maat. Graag ook aangeven hoe lang u denkt bezig te zijn. Badkamer is niet echt groot. Bad blijft erin. Heb nog geen nieuwe spullen gekocht. Ben nog zoekende.

Douchecabine met Douchebak laten plaatsen

Ik wil bij ons de huidige Douchebak\ cabine laten vervangen door een andere. De douchebak\ cabine heb ik al liggen. Het gaat dus om de installatie van deze douchebak\cabine. De cabine zelf is 90x90 en betreft een halfrond model.

Verbouwing badkamer

gezocht, een ervaren vakman ,die vrijblijvend langs komt en die ideeën kan geven over onze kleine badkamer, ook qua prijs , en deze dan ook kan plaatsen, het belangrijkste is de hoek douche , die is aan vervanging toe, mag ook een complete douchecabine zijn , ,

Van bad naar douche(cabine)

ik wil een badkamer renoveren van bad naar Douche,Badkamer is 270 x 178 cm in zijn geheel. Badkuip verwijderen en douchecabine plaatsen. Ons huis heeft houten vloeren en van voor de jaren 30 en al gerenoveerd.De plaats waar wij de Douchecabine geplaatst willen zien is van de badkuiplengte:180 cm x 075 cm De wand van de Douche moet worden vernieuwd en opnieuw betegeld worden .mag ik graag de prijsbepaling

Badkamer renoveren

-douchecabine verwijderen en nieuwe nano douche wanden plaatsen 95x 100 cm. -tegels vervangen wanden en vloer tenzij er een douchecabine met dunne zwarte bak in komt. -nieuwe moderne radiator plaatsen

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine van 80x80 laten plaatsen, zonder douchebak. Hier is net een nieuwe badkamer geplaatst, maar er staat nog geen cabine hij kan dus direct geplaatst worden.

Douchecabine vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die een douche cabine kan vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude cabine, het laten staan de de douchebak en het leveren en plaatsen van een nieuwe cabine.

Plaatsen douchecabine impact

oude douchecabine vervangen door douchecabine impact

Oude Douchecabine verwijderen en nieuwe plaatsen

Graag mijn oude Douchecabine verwijderen (twee wanden/geen douchebak). Nieuwe douchecabine plaatsen (twee wanden / geen douchebak). Eventueel ook nieuwe doucheset plaatsen. Zie graag wat reacties.

Badkamer renoveren

Het gaat om de renovatie van onze badkamer: - afmeting vloer: 2,05 x 200 cm - douchecabine plaatsen met schuifdeur - vloerdrain plaatsen - zwevend toilet vernieuwen - badkamermeubel plaatsen - tegelwerk vloer + wand hoogte wand 2,45 m Vloer is reeds voorzien van elektrische vloerverwarming Het meubel blijft op dezelfde locatie dus leidingwerk en elektra werk zal minimaal zijn. Strippen van huidige badkamer kan ik eventueel zelf doen. Het liefst zouden we dit willen laten uitvoeren in de derde week van augustus, maar we zijn wel zo realistisch dat dit mogelijk ook niet lukt.

Partners

Partners van Casius