Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Assen of directe omgeving.

1247 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toilet renoveren, complete badkamer realiseren op zolder, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Assen:

Kit en voegwerk in de douche herstellen

De kitranden in de douche moeten vervangen worden en ook een gedeelte van de voegen. Door de ontstane lekkage is ook nodig om een klein muurtje opnieuw te stuken. Minder dan een vierkante meter.

Toiletruimte renovatie

Wij willen onze toilet renoveren en daarbij een hangtoilet inbouwen. Verder een wastafel monteren en het betegelen van de wanden en vloer. Betegelen muren en vloer Wastafel monteren

Vloer douchehokje opnieuw voegen

Onlangs begrepen wij dat belangrijk is spoedig de vloer van ons douchehoekje opnieuw te voegen. Dat wilde ik zelf doen, maar ik lees nu dat dit beter door een vakmens kan gebeuren. Het betreft slechts 1 vierkante meter, maar moet wel liefst zo spoedig mogelijk. Plaatsvinden.

Swingdeur in de douche laten plaatsen

In ons nieuwe huis willen we in de badkamer een zogenoemde swingdeur plaatsen. Een lastige klus waarvoor we graag hulp willen hebben. De deur moet worden geplaatst op een betegelde muur. De deur is ons bezit.

Sanitair vervangen

We willen graag een douchecabine zonder bak laten plaatsen en een wastafel met meubel. Douche-afvoer moet opnieuw worden aangesloten. Nieuwe vloertegels laten leggen (circa 2 x 3 meter).

Staand toilet aanpassen naar hangend toilet

Wij willen de wc gaan verbouwen en willen in plaats van een grondpot nu een hangende pot, en moet het gat verplaatst worden. De vakman is dus verantwoordelijk voor het verwijderen van een staand toilet en het plaatsen van een hangend toilet. Tevens moet de muur weer mooi worden gemaakt na het plaatsen. De klant schaft al het materiaal dat nodig is voor de klus zelf aan.

Toilet duoblok plaatsen

Ik ben van plan om mijn toilet te vervangen door een duoblok: Aquazuro duoblok Livenza. Mijn afvoer is achter (dus niet in de vloer). De wateraansluiting is aan de rechterzijde. Met een flexibele buis moet de aanvoer verplaatst worden.

Inloopdouche plaatsen

De bestaande douchecabine met douchebak moet worden gesloopt en vervangen door een douchecabine gelijkvloers.

WC opnieuw betegelen en inbouwtoilet plaatsen

We willen de wc pot vervangen door een inbouwtoilet. Tevens de wanden en vloer opnieuw betegelen. De afmetingen van het toilet is ongeveer 1 bij 1,5 bij 2,50 meter.

Glazen wand en deur plaatsen in de douche

Een glazen wand van 1 meter en glazen deur plaatsen in de douche. Een douchecabine die rechtstreeks op de vloer gezet kan worden. De vloer en wanden zijn betegeld. Er is geen cabine nu. De cabine heb ik al in huis. Graag op korte termijn.

HDM Aqua-Step aanbrengen

In een kleine badkamer met kleine witte tegels op de wand willen wij HDM aqua Step op de wanden hebben. Het douchegarnituur moet eraf voor het aanbrengen van de HDM aqua Step. HDM aqua Stepkan op de tegels geplakt worden. Heeft u ervaring hiermee? Op de vloer willen we grotere tegels. Er zitten 2 putjes in de vloer. Daarnaast douchecabine plaatsen. De oude verwijderen we zelf. En een kleine radiator vervangen door een design radiator. Alleen HDM aqua Step is gekocht. Overige materialen moeten nog aangeschaft worden.

Badkamer opknappen

In de badkamer wil ik graag gedeeltelijk nieuwe vloertegels aanbrengen. Betreft 25 tegels van 30 x 30 cm. De oude tegels eruit en nieuwe erin. Die heb ik staan. De wand gedeeltelijk opnieuw betegelen: circa 163 cm breed en tot aan het plafond. Mogelijk ook een bad plaatsen en een waterdichte glazen scheidingswand (van vloer tot plafond) zetten. Voor het bad moet gekeken worden of dat nog kan. Het liefst heb ik een klein bad van 1.65 meter.

Toilet renoveren

Ik wil op mijn begane grond een nieuw toilet hebben. Een zwevend toilet met nieuwe tegels aan de muur en nieuw wasbakje en nieuwe vloertegels. Het toilet is ongeveer 1,5 bij 1,5 meter. Het plafond is 2,30 meter hoog. De hele wand hoeft niet betegeld te worden, de rest mag namelijk gesauzd worden.

Douchekraan vervangen

Wij willen de douchekraan laten vervangen. We hebben er al een bij de Praxis gekocht.

Wastafel met onderkast monteren

We willen graag ons oude wastafel van 120cm in de badkamer vervangen met een nieuwe kast onder.

Douchecabine installeren

Ik wil graag mijn nieuwe douchecabine laten installeren. Ik wil mijn oude douchecabine laten verwijderen en afvoeren. Op mijn Praxis factuur de artikelomschrijving; 105 HOEKINSTAP 90 x 90 cm.

Douchecabine plaatsen

Een douchecabine plaatsen. De oude cabine verwijderen we zelf. De oude cabine heeft een douchebak, die halen we ook weg. De nieuwe cabine dient direct op de betegelde vloer geplaatst te worden, zonder bak. De wanden zijn ook betegeld. Wat zou dit kosten?

Badkamer volledig laten verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil er een nieuwe douchecabine en wastafel in en ook nieuwe vloertegels. Ik wil graag in contact komen met een ervaren klusbedrijf die de verbouwing hier met mij wil komen bespreken en mij wil adviseren en alles wil inmeten. Ik kan zelf diverse materialen aanschaffen bij Praxis maar de vakman mag mij daarvoor ook een offerte aanbieden.

Douchecabine door inloopdouche vervangen

Ik wil in mijn badkamer een bestaande hoge douchebak met de zijwanden laten vervangen en daar een inloopdouche laten maken. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna wil ik graag uw advies voor de beste aanpak en een offerte ontvangen.

Badkamermeubeltje plaatsen

Ik wil een oude wastafel met een warm en een koud kraan vervangen door een badkamermeubeltje van de Praxis, de Ancona 60 cm breed met een onderkastje die aan de wand moet (dus zonder pootjes).

Douchekraan en stortdoucheset plaatsen

Wat kost het vervangen van de douchekraan en het vervangen van de doucheglijstang? Ik heb een stortdoucheset gekocht en een nieuwe kraan. Deze met slangetjes met elkaar verbinden. De materialen zijn al in huis.

Gestripte badkamer renoveren

Verbouwing badkamer. Ik lever de badkamer helemaal leeg en gestript op. Wij zorgen zelf voor de tegels en de rest van het sanitair en benodigdheden en hebben al een plattegrond. We hebben te installeren: een bad, een douche, een wastafel en een radiateur. De badkamer is 1700 x 2880 mm en 2400 mm hoog. Wat zullen de installatie kosten zijn? Graag apart het tegelwerk offreren.

Installeren van een badkamermeubel

Woensdagavond haal ik voor onze badkamer een badmeubel op die ter vervanging komt van de standaard wastafel bij ons. Een meubel van 1.5 jaar oud. Echter weet ik pas woensdag avond of het badmeubel daadwerkelijk geleverd word. Mijn vraag is naar de mogelijk om a.s. donderdag/vrijdag het nieuwe meubel op te hangen en aan te sluiten. Met tillen e.d. kan en wil ik helpen. Uiteraard ben ik ook benieuwd of dit op zo’n korte termijn mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. Om een inschatting te geven hierbij een aantal gegevens. Huidige badkamer: 1: Zie foto “Huidige badkamer 1 & 2. Jpg” 2: Wanneer jullie langskomen zorg ik ervoor dat de lamp, planchet, handdoekenrek en spiegel verwijderd zijn. 3: Uiteraard zal de kast ook verplaats zijn, zodat er (werk) ruimte is Nieuwe badmeubel: 1: Zie foto “Te plaatsen meubel. Jpg” in de bijlage 2: Zoals bij de huidige badkamer foto te zien is, zal de afvoer pijp naar beneden lopen, waardoor de pijp door de plank van het onderkastje van de wastafel gaat lopen. 3: Het stopcontact welke bij onze huidige badkamer zichtbaar is ter hoogte van de wastafel komt achter de achterwant van de kast te zitten. Kan deze door middel van een gat deze alsnog in de kast beschikbaar maken? 4: Bij voorkeur zou ik de chromen afvoer terug laten komen bij de plaatsing van dit meubel door hergebruikt van de huidige afvoer (indien mogelijk) 5: De afgebeelde design radiator is niet van toepassing. De maten van het nieuwe meubel zijn: - wastafel, 64 cm breed x 48 cm diep - Meng kraan - grote spiegel, 64 cm breed x 100 cm hoog - stopcontact en 2 inbouwspotjes - onderkast met 2 planken - hoge kast met 2 deurtjes en 5 legplanken (1.62 meter hoog x 35 cm diep) Algemene maten: afmetingen: 1.62 meter hoog, 96.50 cm breed, 35 cm diep. Hopelijk kan op basis van bovenstaande informatie en bijlagen een prijs aangegeven worden en is installatie deze week donderdag of vrijdag mogelijk.

Staande pot monteren

Ik wil beneden graag een nieuwe toiletpot laten installeren. Het is een vaste pot, geen zwevende. De pot heb ik al. Bevestigingsmaterialen heb ik nog niet.

Toiletpot plaatsen en aansluiten

Ik wil graag een nieuwe staande toiletpot laten plaatsen en aan laten sluiten. Mijn oude toiletpot is uit 1965 en inmiddels echt aan vervanging toe.