Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Drenthe.

664 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: aanleg badkamer nieuwbouw, badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond), badkamer verbouwen, renovatie badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Drenthe:

woensdag 18 maart 2020

Voegen in douche cabine zijn poreus en kitwerk moet vervangen worden

De voegen en de kitranden van douchecabine vervangen. Vloertegels docuhegedeelte zijn 15 bij 15 cm. Muurtegels zijn 20 x 25 cm Cabine is ongeveer 120cm bij 90cm breedt. De muur ongeveer 2.5 meter hoog. Een paar tegeltjes moeten vervangen worden worden in een opstaande rand (scheiding tussen vloerbadkamer en douche gedeelte) dit zijn halve tegels (reserve tegels zijn aanwezig). Zie bijlage voor foto's.
zondag 8 maart 2020

Badkamer renovatie

Renovatie volledig betegelde badkamer. Bestaande tegels laten zitten. Nieuw plafond, vloer pvc, wanden betoncire, douchecel tegels en twee muurtjes plaatsen. Installatiewerkzaamheden: Infrezen 2 cv leidingen overige aansluitingen afvoeren/hergebruiken. De badkamer is 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 1 maart 2020

Badkamer en toilet strippen van tegels

Wij willen de badkamer en het toilet verbouwen. Hiervoor moeten de vloertegels (badkamer) en wandtegels (beiden) verwijderd worden door een vakman. De badkamer vloer is voorzien van vloerverwarming. Vloeroppervlakte badkamer is 9 m2 en het toilet is 2 m2.
zondag 2 februari 2020

Plaatsen douche swingdeur

Het plaatsen van een douche swingdeur in een nis, van het type: I Am CK 2009061951 OM, en het monteren van een regendouche. Wij halen zelf de oude deur weg.
maandag 27 januari 2020

Toilet vervangen door hangend toilet

Hangend toilet plaatsen, vloertegels en wandtegels vervangen . Nieuw fontein plus andere kraan. De vloer is 90x130 cm. ik schat 6 a7 M2 nodig te hebben de wandtegel? de rest moet stucwerk zijn. de tegels moeten wij nog uitzoeken. Graag een prijs indicatie voor geheel plus welke maat toilet past en arbeidskosten.
vrijdag 17 januari 2020

Badkamer uitbouwen en verbouwen

Wij willen graag onze badkamer van 1,5 meter uitbouwen op balkon/aanbouw en deze helemaal renoveren. Ik zorg ervoor dat de badkamer wordt gesloopt. De vloer en deels muren moeten opnieuw worden betegeld. Het plafond stucen. Als het mogelijk is ook het plaatsen van een wc. Voor afmetingen zie document.
donderdag 16 januari 2020

Betegelen badkamervloer en 2 wanden

Ik wil de badkamer veranderen. Er moet betegeld worden op de vloer afmeting 266 x 200 cm. 2 wanden 238 x 179 cm en 200 x 238 waar het raam van af gaat. Er moet betegeld worden op de bestaande tegels en op de vloer is het de bedoeling dat het hoogteverschil van de tegels gaat van 100 x 100 naar 85 x 85 cm. Formaat tegels is 40 x 80 cm.
zondag 12 januari 2020

Badkamer betegelen en alles plaatsen en afwerken

We zijn opzoek naar iemand voor het verbouwen van de badkamer. Alles slopen we zelf, het gaat om het tegelwerk aanbrengen, badmeubel plaatsen en alles aansluiten ook de wc beneden. Afmeting badkamer is: 2,25 bij 2,40 meter. We zorgen zelf voor de tegels en meubels, maar gereedschap en kabels enzovoort is nog nodig. We zouden graag starten in de week van 1 maart.
maandag 30 december 2019

Het renoveren van een kleine badkamer

Het betreft een kleine badkamer van 194 bij 213 cm waarbij we zelf het sloopwerk willen gaan doen. Een vakman laten we graag een muurtje van 54 breed en 180 hoog plaatsen, het wandje voor het toilet met daar tegen aan nog een muurtje/kolom van 20 breed en 180 hoog. Tussen deze twee muurtjes komt een glazen deur. Verder laten we de vakman graag het tegelwerk van deze muurtjes, de wanden en de vloer doen. Op de vloer tegels van 60 bij 60 cm en op de wand ook, of misschien toch nog 30 bij 60. Dit bespreken we graag met de vakman. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping van de woning.
zaterdag 21 december 2019

Regendouche installeren

Vervangen van bestaande douchestang door een douchestang met regendouche en handddouche. De thermostaatkraan hoeft niet te worden vervangen.
dinsdag 10 december 2019

Doucheruimte opnieuw kitten en afvoer aansluiten

Na een lekkage moet alles in de badkamer opnieuw gekit worden. Ook het gedeelte onder de douchebak. Daarnaast moet er ook een douche afvoer aan worden gesloten op de bestaande afvoer.
woensdag 27 november 2019

Hangend toilet monteren

Ik wil graag mijn toilet laten vervangen. De oude toilet is reeds verwijderd. Nieuw toilet ( hier aanwezig) monteren. Betreft een hangend exemplaar. De platen achter het toilet moeten daarna weer vastgeschroefd worden.
maandag 25 november 2019

Toilet renovatie

Ik wil graag een bestaande toilet renoveren. Afmetingen: 135x95 Inclusief: toilet-pot zwevend, wasbakje, inbouw spoelelement. Nieuwe wand en vloertegels over oude tegels zetten als het kan.
woensdag 20 november 2019

Geheel nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil de gehele badkamer in betoonlook hebben, en nieuwe badmeubels en tegels laten plaatsen. We zijn bezig met het bouwen van een huis en er moet dus een geheel nieuwe badkamer in komen. Ik weet helaas niet wat de precieze afmetingen zijn. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 24 oktober 2019

Renovatie van onze badkamer

Het gaat om een kleine badkamer waar wij een andere douchewand willen, die al in ons bezit is. Hiertoe dienen twee muurtjes te worden afgebroken, hetgeen eventueel door ons zelf zou kunnen worden gedaan. Verder willen wij er graag de tegels uit en hieronder zit waarschijnlijk nog vloerverwarming die er ook uit mag. Wij zouden dan een doucheplaat willen en andere tegels op de vloer (die wij van te voren zelf nog uit zullen zoeken). Eventueel willen wij nog laten bekijken of er een ander toilet, wellicht ook op een andere manier, geïnstalleerd kan worden. Eventueel nog een ander wastafelmeubel. De badkamer heeft een afmeting van 2 x 2, douchewand is op dit moment 1 meter, we willen de douchewand op hetzelfde formaat terug willen
maandag 21 oktober 2019

Badkuip kitten

Mijn badkuip in de badkamer moet opnieuw worden gekit in een passende kleur. Bij de tegels zit er een randje dat gekit moet worden, het gaat om een dubbel randje. Het gaat om de omtrek van een badkuip. Het lijkt mij een erg kleine klus, maar wel er is wel vakwerk voor nodig, uiteraard. Graag zo spoedig mogelijk het klusje klaren.
vrijdag 4 oktober 2019

Douche kraan plaatsen

In de badkamer moet de douch kraan vervangen worden. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.
zondag 29 september 2019

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil alleen een douchecabine laten plaatsen, de rest zoals kraan, douchekop is al aanwezig etc. Het betreft een cabine met zijwand maar zonder bak. Er staat nu niets.
vrijdag 20 september 2019

Badkamer renoveren

De afmeting is 2,8x2,42x2,6 (lxbxh) De dubbele laag vloertegels en de enkele wandtegels moeten eruit. Ook een muur van 1,95x0,9 moet er eveneens uit. Ook de wc en een glazen douchedeur moet worden gesloopt. Plus een ledenradiator. Alle spullen moeten worden afgevoerd. Een bestaande zwevend badkamermeubel moet worden behouden. Geplaatst moet worden een zwevend wc en glazen douchewand 1,18x2 en een designradiator.
woensdag 28 augustus 2019

Kit en voegwerk in de badkamer herstellen

Ik wil graag het voegwerk van vloer en 3 muren(deels) laten vervangen. En het kitwerk.
donderdag 15 augustus 2019

Renovatie badkamer n.a.v. lekkage

In de badkamer (ca. 2,5 x 2,5 m) moet alle tegelwerk worden vervangen. Een bestaande wand van plaatmateriaal vervangen worden door een wand van bv. kalkzandsteen of gasbeton blokken. Alle aanwezig inrichting graag herplaatsen (hangend toilet, douchekraan, wastafel met ombouw) bestaande goot eventueel vervangen en alles netjes afkitten. Gaat waarschijnlijk om een verzekeringskwestie.
zaterdag 3 augustus 2019

Montage douchecabine

Wij willen een douchecabine plaatsen op de (verhoogde bette)douchebak 90 x 90. Het gaat om 2 wanden en 1 deur, type Baseline met afmeting 90 x 90 x 185. De werkzaamheden bestaan uit oude douchecabine verwijderen, de nieuwe monteren inclusief kit. Graag vooraf deze douchecabine beoordelen of dit past. Foto's op aanvraag van de huidige situatie.
woensdag 24 juli 2019

Badkamer renoveren

Ik wil een badkamer meubel laten plaatsen en de gehele doucheruimte renoveren, opnieuw betegelen/overtegelen en een inloopdouche plaatsen. Afmetingen; 100 x 90 cm, meubel wasbak en kolomkast ca 120 cm,vloer 241 x 218 cm en wanden ca 30 m2.
donderdag 11 juli 2019

badkamer

Wij willen de hele badkamer aanpakken, dus alles moet er uit gesloopt worden. De badkamer is nu 250x200 en moet 250x350 worden. Er moeten tegels op de vloer afmeting 95x45, inloopdouche met glazen plaat waarop 2 glazen kommen warm en koud water, spotjes, luxe staande design radiator en hang toilet.
woensdag 10 juli 2019

Badkuip verwijderen en inloopdouche plaatsen

In mijn badkamer moet een inloopdouche komen. Hiervoor moet het bad eruit. Deze moet eerst losgemaakt worden voordat het verwijderd kan worden. Het bad is ongeveer 1,80 meter bij 1,20 meter. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping die te bereiken is met een trap met twee bochten. De douche moet op dezelfde plaats als het bad komen. Er vlak naast zit een wastafel en aan de andere kant de wc, er is niet veel ruimte, maar alles past net. Ik denk dat ik de douche ongeveer dezelfde afmeting als het bad wil hebben. Belangrijk is dat er geen opstapje moet komen, maar ik weet niet wat precies de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius