Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Drenthe.

655 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Drenthe:

woensdag 1 juli 2020

Doucecabine plaatsen

Ik wi graag een douchecabine van 80bij80 op de tegelvloer geplaatst hebben, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 28 juni 2020

WC verbouwen

Ik wil graag mijn toilet laten renoveren: afmetingen: 105 cm breed 130 cm diep 260 cm hoog Verwijderen oude tegels, oud toilet en oude fontein inclusief afvoeren Plaatsen Geberit UP320, inclusief toiletombouw en plaatsen hangend toilet (merk nader te bepalen); afvoer zit strak tegen achterwand en hoeft dus niet verplaatst te worden) toiletombouw betegelen (mozaiek) en voegen etc vlak maken muren en vloer opnieuw betegelen met tegels van 60 bij 60 cm, voegen etc. Plaatsen nieuw fontein plafond met inbouw spots plaatsen
donderdag 21 mei 2020

Kit en voegwerk in de douche herstellen

Hallo, er zijn een paar voegen gebarsten in de douche welke ik graag zou willen laten vervangen.
zaterdag 16 mei 2020

Douche opnieuw voegen

Opnieuw voegen en kitten van douche. Voegen zijn beschadigd en er zit schimmel. Douche is 80x80 hoogte 2m.
dinsdag 12 mei 2020

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil graag een nieuwe badkamer in de berging op de begane grond laten plaatsen met een douche, toilet, wastafel en badmeubel er in. Wanden en plafond moeten geïsoleerd en betegeld worden. Vloer moet betegeld worden. Er is geen voorzieningen voor waterafvoer, waterleiding en riolering. Die moeten allemaal gerealiseerd worden. De afmeting van de berging is 3.70 cm x 1,78 cm
zondag 19 april 2020

Badkamer en toilet renoveren

Ik wil de badkamer in zijn geheel laten renoveren. In de badkamer moet worden geplaatst een toilet (inbouwreservoir), wastafelmeubel, regendouche, nieuw leidingwerk (warm en koudwater thv douche moet omgedraaid worden) en douchedeur plaatsen. Badkamer dient verder geheel betegeld te worden. Leidingen in de muren wegwerken. Te betegelen vloeroppervlak circa 3 m2, wandoppervlak circa 17,5 m2. Stripwerkzaamheden tot op de oorspronkelijke betegeling wordt op dit moment uitgevoerd ivm herstel van lekkage. Toilet moet opnieuw betegeld worden. Betreft een reeds bestaand inbouwtoilet met een reeds bestaand granieten fontein. Toilet is geheel afgewerkt met gipsplaten en bestaand tegelwerk. Gipsplaten kan ik eventueel zelf vervangen voor een gladde ondergrond om te betegelen. Betreft een vloer oppervlak van 1 m2 en een wandoppervlak van circa 10 m2. Graag offerte voor arbeidsloon inclusief materiaal. Sanitair en tegels zal ik zelf gaan verzorgen. Graag rekening houden met uitvoering op korte termijn.
woensdag 15 april 2020

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. Bad eruit. Die staat in een nis van 2.70 bij 1.65. Doucecabine vervangen ( nieuwe aanwezig) Toilet is inbouw en zwevend. Kan waarschijnlijk blijven. Plafond vervangen ( materiaal nog niet aanwezig graag advies) Tegels wand vervangen. ( zijn reeds aanwezig afmeting 31,6 bij 60) tegels vloer vervangen. ( nog niet aanwezig. ) verwarming vervangen( nieuwe verwarming aanwezig).
maandag 13 april 2020

klussen in de badkamer

Wij willen de douchecabine vernieuwen. Oude douchecabine (douchebak met ronde glaswand) verwijderen, er zitten geen tegels onder. De tegels die nu voor de douchebak liggen tot aan de opzetrand van het bad moeten er ook uit. Nieuwe inloopdouche glaswand (zie foto) plaatsen, afvoergoot achterin de douche plaatsen en nieuwe tegels plaatsen. Wij zorgen voor douche glaswand, tegels voor in een doucheruimte, afvoergoot.' Aan de vakman de vraag: - verwijderen oude douchecabine (zie foto 1) - aantal tegels voor de oude douchecabine (zie foto 2) - montage nieuwe inloopdouche, bestaande uit, langwerpige goot achter, glaswand en tegels op de vloer (zie foto 3)
donderdag 9 april 2020

Renovatie badkamer

De douchecabine wil ik veranderd hebben in een bad/douche. De oude douche moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moet het bad/douche geplaatst worden. De badkamer is 4 m2. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 2 april 2020

Badkamer verbouwen

wij willen onze douchecabine vervangen voor een inloopdouche en het toilet door een douchewc. De douchecabine moet 110 x 100 cm worden. aangezien dat formaat niet bestaat willen wij graag een muurtje van 30 cm en een scharnierdeur van 70 cm aan de rechterkant en links het zelfde alleen dan een glaswandje van 40cm en een scharnier deur van 70 cm. Daarnaast moeten de vloertegels eruit en de vloer op afschot met nieuwe antisliptegels en een afvoergoot. De douche wordt in een hoek geplaatst. Op de achterwand zit nu niks. Wij willen daar twee aluminiumplaten van 100 x 225 cm op gelijmd hebben Het muurtje moet met hetzelfde materiaal afgewerkt worden. ook moet er een bankje in komen van 100 x30 cm? En er moet een doucheset met glijstang worden geplaatst, De huidige douchecabine moet verwijderd worden. Wij zorgen zelf voor de afvoer. En de douchecabine (een originele Jacuzzi) zit een radio dus er is stroom voor de douchewc. Deze elektrisiteit zal uiteindelijk op een andere plek worden gerealiseerd. Er is een Grohe wc reservoir aanwezig, Maar misschien is dit niet geschikt voor de Grohe douche wc. Dan moet er een nieuwe ingebouwd worden. De achterwand moet ook voorzien worden van een aluminium plaat. Graag ontvangen wij een offerte. Als u iets niet begrijpt zullen wij dat graag nader toelichten. Bij voorbaat dankt.
maandag 30 maart 2020

Douchewand installeren

Ik wil de douchecabine (met opstap) vervangen door een nieuwe cabine (zonder opstap) in een vierkante uitvoering. douchecel verwijderen, afvoeren en mogelijk tegels leggen.
woensdag 18 maart 2020

Voegen in douche cabine zijn poreus en kitwerk moet vervangen worden

De voegen en de kitranden van douchecabine vervangen. Vloertegels docuhegedeelte zijn 15 bij 15 cm. Muurtegels zijn 20 x 25 cm Cabine is ongeveer 120cm bij 90cm breedt. De muur ongeveer 2.5 meter hoog. Een paar tegeltjes moeten vervangen worden worden in een opstaande rand (scheiding tussen vloerbadkamer en douche gedeelte) dit zijn halve tegels (reserve tegels zijn aanwezig). Zie bijlage voor foto's.
zondag 8 maart 2020

Badkamer renovatie

Renovatie volledig betegelde badkamer. Bestaande tegels laten zitten. Nieuw plafond, vloer pvc, wanden betoncire, douchecel tegels en twee muurtjes plaatsen. Installatiewerkzaamheden: Infrezen 2 cv leidingen overige aansluitingen afvoeren/hergebruiken. De badkamer is 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 1 maart 2020

Badkamer en toilet strippen van tegels

Wij willen de badkamer en het toilet verbouwen. Hiervoor moeten de vloertegels (badkamer) en wandtegels (beiden) verwijderd worden door een vakman. De badkamer vloer is voorzien van vloerverwarming. Vloeroppervlakte badkamer is 9 m2 en het toilet is 2 m2.
zondag 2 februari 2020

Plaatsen douche swingdeur

Het plaatsen van een douche swingdeur in een nis, van het type: I Am CK 2009061951 OM, en het monteren van een regendouche. Wij halen zelf de oude deur weg.
maandag 27 januari 2020

Toilet vervangen door hangend toilet

Hangend toilet plaatsen, vloertegels en wandtegels vervangen . Nieuw fontein plus andere kraan. De vloer is 90x130 cm. ik schat 6 a7 M2 nodig te hebben de wandtegel? de rest moet stucwerk zijn. de tegels moeten wij nog uitzoeken. Graag een prijs indicatie voor geheel plus welke maat toilet past en arbeidskosten.
vrijdag 17 januari 2020

Badkamer uitbouwen en verbouwen

Wij willen graag onze badkamer van 1,5 meter uitbouwen op balkon/aanbouw en deze helemaal renoveren. Ik zorg ervoor dat de badkamer wordt gesloopt. De vloer en deels muren moeten opnieuw worden betegeld. Het plafond stucen. Als het mogelijk is ook het plaatsen van een wc. Voor afmetingen zie document.
donderdag 16 januari 2020

Betegelen badkamervloer en 2 wanden

Ik wil de badkamer veranderen. Er moet betegeld worden op de vloer afmeting 266 x 200 cm. 2 wanden 238 x 179 cm en 200 x 238 waar het raam van af gaat. Er moet betegeld worden op de bestaande tegels en op de vloer is het de bedoeling dat het hoogteverschil van de tegels gaat van 100 x 100 naar 85 x 85 cm. Formaat tegels is 40 x 80 cm.
zondag 12 januari 2020

Badkamer betegelen en alles plaatsen en afwerken

We zijn opzoek naar iemand voor het verbouwen van de badkamer. Alles slopen we zelf, het gaat om het tegelwerk aanbrengen, badmeubel plaatsen en alles aansluiten ook de wc beneden. Afmeting badkamer is: 2,25 bij 2,40 meter. We zorgen zelf voor de tegels en meubels, maar gereedschap en kabels enzovoort is nog nodig. We zouden graag starten in de week van 1 maart.
maandag 30 december 2019

Het renoveren van een kleine badkamer

Het betreft een kleine badkamer van 194 bij 213 cm waarbij we zelf het sloopwerk willen gaan doen. Een vakman laten we graag een muurtje van 54 breed en 180 hoog plaatsen, het wandje voor het toilet met daar tegen aan nog een muurtje/kolom van 20 breed en 180 hoog. Tussen deze twee muurtjes komt een glazen deur. Verder laten we de vakman graag het tegelwerk van deze muurtjes, de wanden en de vloer doen. Op de vloer tegels van 60 bij 60 cm en op de wand ook, of misschien toch nog 30 bij 60. Dit bespreken we graag met de vakman. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping van de woning.
zaterdag 21 december 2019

Regendouche installeren

Vervangen van bestaande douchestang door een douchestang met regendouche en handddouche. De thermostaatkraan hoeft niet te worden vervangen.
dinsdag 10 december 2019

Doucheruimte opnieuw kitten en afvoer aansluiten

Na een lekkage moet alles in de badkamer opnieuw gekit worden. Ook het gedeelte onder de douchebak. Daarnaast moet er ook een douche afvoer aan worden gesloten op de bestaande afvoer.
woensdag 27 november 2019

Hangend toilet monteren

Ik wil graag mijn toilet laten vervangen. De oude toilet is reeds verwijderd. Nieuw toilet ( hier aanwezig) monteren. Betreft een hangend exemplaar. De platen achter het toilet moeten daarna weer vastgeschroefd worden.
maandag 25 november 2019

Toilet renovatie

Ik wil graag een bestaande toilet renoveren. Afmetingen: 135x95 Inclusief: toilet-pot zwevend, wasbakje, inbouw spoelelement. Nieuwe wand en vloertegels over oude tegels zetten als het kan.
woensdag 20 november 2019

Geheel nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil de gehele badkamer in betoonlook hebben, en nieuwe badmeubels en tegels laten plaatsen. We zijn bezig met het bouwen van een huis en er moet dus een geheel nieuwe badkamer in komen. Ik weet helaas niet wat de precieze afmetingen zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius