Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Haarlem

Toilet vervangen - Badkamer - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toilet vervangen

Ik wil mijn ouderwetse toilet vervangen. Ik kan zelf kijken voor een nieuwe toilet, maar wil dit graag nog even bespreken met de vakman.


Badkamerspecialist Haarlem

Offertes voor badkamer in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

zondag 30 juli 2023

Wc loopt door

Wc repareren die doorloopt. Hangwc met Geberit


Badkamer en toilet Bloemendaal
zaterdag 29 juli 2023

Quooker installeren

Er moet een quooker worden geïnstalleerd. Hiervoor is een nieuwe groep voor nodig evenals moet er een kabel worden getrokken. Dit kan via de kruipruimte


Badkamer en toilet Haarlem
woensdag 28 juni 2023

Badmeubel Ophangen, wasbak aansluiten/ plaatsen met kraan. Nieuwe douche Kreta ophangen.

Wastafel vervangen, Badmeubel waskom en kraan/ Kolom kast ophangen Douche kraan vervangen


Badkamer en toilet Haarlem
maandag 26 juni 2023

Badkamer

Wij willen de huidige tegelvloer vervangen door een granitovloer. Afmeting is ongeveer 2x3m. De groene tegels willen we wel graag behouden. We hebben een inloopdouche. Dank!


Badkamer en toilet Haarlem
maandag 19 juni 2023

leveren en plaatsen douchecabine

Ten behoeve van het plaatsen van Sanura Flatmate WTW wil ik mijn douchecel veranderen naar een 90 bij 90 douchecel. De gevraagde werkzaamheden zijn; 1) leveren en plaatsen douchebak (opbouw, afvoer is reeds aanwezig) 90 bij 90 2) leveren en plaatsen douchecabine passend op de douchebak 3) Montage Sanura Flatmate (nieuw, reeds in bezit) 4) Montage kraan door vervangen huidige kraan door mengkraan (reeds in bezit). De badkamer is betegeld en heeft een hardstenen vloer in een jaren 30 woning.


Badkamer en toilet Haarlem
dinsdag 06 juni 2023

Wc blijft doorlopen

Mijn Wc blijft door spoelen, ik zou graag dit probleem op willen laten lossen.


Badkamer en toilet Haarlem
maandag 15 mei 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

We willen van een garage een slaapkamer maken met daarbij een kleine badkamer met douche, wasbak en toilet. In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Aerdenhout
dinsdag 18 april 2023

Sifon badkamer vervangen

In de badkamer lekt het sifon wat in de douchebak zit. Dit moet vervangen worden met een nieuwe. De Kitranden rondom de douchebak wil ik vernieuw hebben. Door de lekkage is een kleine stuk van de plafond geel geworden. Dit moet bij geverfd worden.


Badkamer en toilet Haarlem
woensdag 29 maart 2023

Badkamer verbouwen

Badkamer: Oude slopen, bad verplaatsen, hangend toilet, inloopdouche, badkamermeubel en vloer en wand tegels. Badkamer Ca 2x3


Badkamer en toilet Velserbroek
woensdag 01 maart 2023

Badkamer renoveren

Wij zoeken iemand voor de volgende klussen. 1. Verwijderen oude toilet en toiletreservoir. Installeren nieuw toilet + toiletreservoir. Opnieuw bouwen + betegelen muurtje bij toiletreservoir. 2. Verwijderen oude badkamermeubel. Installeren nieuw badkamermeubel. 3. Verwijderen oude spiegel. Installeren nieuwe spiegel. Wij hebben materiaal op het oog en bestellen dit graag in overleg met degene die deze klus uitvoert, om ervoor te zorgen dat we het juiste materiaal hebben.


Badkamer en toilet Haarlem
maandag 06 februari 2023

Badkamer plaatsen

Ik wil een wastafelmeubel laten installeren en een nieuwe vloer leggen over mijn huidige vloer, ook wil ik een handdoek verwarming. Eventueel wil ik een bad en een nieuwe douchecabine laten plaatsen. Ik wil dat iemand langs komt en kijk wat de mogelijkheden zijn.


Badkamer en toilet Haarlem
vrijdag 20 januari 2023

Toilet verbouwen en monteren

Ik zoek iemand die mijn oude toilet kan verwijderen en een nieuwe toilet kan installeren (met nieuw systeem) Het systeem zit achter een voorzet wandje, dat zal er dus ook uitgehaald moeten worden.


Badkamer en toilet Haarlem
vrijdag 13 januari 2023

Toilet renovatie

Ik zoek een loodgieter die een nieuw (hang) toilet kan in bouwen (momenteel is het een klassiek model toilet wat kapot is) en een hele renovatie kan doen van het toilet met nieuwe vloer/tegels.


Badkamer en toilet Haarlem
woensdag 04 januari 2023

Aanleg badkamer boven

In een bovenruimte van 5,5m2 willen wij een badkamer incl toilet en douche (laten) bouwen. Er is op dit moment alleen een wastafel aanwezig. Het toilet kan direct boven het toilet op de benedenverdieping geplaatst worden. We willen de afwerking zelf doen, maar voor het elementaire loodgieterswerk (en de verplaatsing van de cv ketel) zijn wij opzoek naar hulp. We krijgen per 1 februari de sleutel en willen dan zo snel mogelijk aan de slag.


Badkamer en toilet Haarlem
vrijdag 18 november 2022

Granito vloer in badkamer aanleggen (~4m2)

Graag willen wij een Granito vloer in de badkamer vloer laten aanleggen. Dit gaat om ongeveer 4m2. Graag met opstaande rand tegen de muren. Ik sloop de ruimte zelf.


Badkamer en toilet Velserbroek
Offertes aanvragen