Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Groningen

Ligbad plaatsen op zolderkamer - Badkamer - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ligbad plaatsen op zolderkamer

Ik zoek iemand die een ligbad kan plaatsen op onze zolderkamer, aangezien de badkamer te klein is. Wel zullen hiervoor leidingen aangelegd moeten worden, maar dat weet ik niet zeker.


Badkamerspecialist Groningen

Offertes voor badkamer in Groningen aanvragen

Recente aanvragen uit Groningen

woensdag 20 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

cv radiator en leiding afkoppelen. infrarood plafondpaneel plaatsen In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: sanitair plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Delfzijl
maandag 28 augustus 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Badkamer verplaatsen naar een slaapkamer. Kamer is 2100x2430 (5,10m2) Puur klawrmaken, zonder betegelen en monteren van meubels.


Badkamer en toilet Groningen
maandag 07 augustus 2023

Volledige toilet renovatie

Toilet ruimte renoveren; vloer betegelen, muur betegelen tot 1,2m en boven 1,2m muur stucen , hangend toilet installeren, fontein/wastafeltje installeren.


Badkamer en toilet Groningen
zaterdag 08 juli 2023

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. De oude badkamer moet volledig verwijderd worden. Er moet opnieuw getegels worden. Er moet een wastafel, een inloopdouche, een bad en een toilet geplaatst worden. De badkamer is ongeveer 4 m2.


Badkamer en toilet Grootegast
dinsdag 06 juni 2023

Tegels om een hangtoilet plaatsen

De staande toilet wordt vervangen voor een hangtoilet . Daar willen we tegels om heen (tegen aan)


Badkamer en toilet Groningen
donderdag 18 mei 2023

Vervangen van tegels in badkamer

We wille de tegels in de badkamer vervangen. De toilet van gewone naar hang vervangen. De douche cabine vervangen. De radiator gevangen. Alles blijf op de zelfde plaats.


Badkamer en toilet Groningen
zondag 07 mei 2023

Badkamer vervangen

Wij zoeken inspiratie- en uitvoering op het gebied van vervangen van vloer- en wandtegels, een nieuwe douchedeur, badkamermeubel met 2 wasbakken en nieuw bad. Bad is 170 cm x 70 cm. Vloeroppervlak is + - 10m2 wand oppervlakte + - 20m2 In welke stijl heb je interesse?: landelijk Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Eelde
dinsdag 25 april 2023

Lekkage in de douche en nieuwe tegels aan de wand

Ik heb lekkage in de douche. Het plafond in de woonkamer is daardoor bruin geworden en heb schimmelvorming in de slaapkamer. Graag zou ik ook nieuwe tegels aan de wand en een nieuwe kraan in de douche willen


Badkamer en toilet Groningen
vrijdag 07 april 2023

Complete badkamer renovatie 7m2 en diverse klussen

Ik wil graag de badkamer laten vernieuwen. Alles moet opnieuw opgebouwd worden. Hij is ongeveer 2,5 bij 3m. Er zit een grote schuine wand in. Er zullen sowieso leidingen verlegd moeten worden. Er zal ook volledig moeten worden.


Badkamer en toilet Groningen
dinsdag 04 april 2023

Complete badkamer renovatie 7m2 en diverse klussen

Ik wil graag de badkamer laten vernieuwen. Alles moet opnieuw opgebouwd worden. Hij is ongeveer 2,5 bij 3m. Er zit een grote schuine wand in. Er zullen sowieso leidingen verlegd moeten worden. Er zal ook volledig moeten worden.


Badkamer en toilet Groningen
donderdag 09 maart 2023

Badkamer renovatie 7,5m2

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Het is een kleine badkamer van ongeveer 2,5x 3m. De douchecabine en het toilet moeten vervangen worden, deze blijven op dezelfde plek. Ik denk dat hierdoor ook alle tegels vervangen moeten worden.


Badkamer en toilet Groningen
vrijdag 24 februari 2023

Renovatie badkamer

De badkamer is 2.28 bij 1.66 meter (ca. 4m2). We kunnen - in overleg - zelf het sloopwerk en voorbereiding doen. Daarnaast moet het volgende gebeuren: - Tegelen wanden en vloer - Vernieuwen plafond - Klein stukje verplaatsen leiding douche, deze gaat iets opzij - Plaatsen badkamermeubels - douche en douchehoek, wandcloset (inbouwreservoir is al aanwezig), wasbak + kastjes, radiator - Afwerking


Badkamer en toilet Groningen
dinsdag 31 januari 2023

Plaatsen nieuwe stortbak toilet en kraantje

Mijn toilet lekt. Water loopt door zeg maar. Wat mij betrekt komt er een nieuwe stortbak. Die kan ik zelf wel kopen. De huidige is volgens mij wel meer dan 15 jaar oud. Dus tijd voor een andere. Ook zag ik dat het aanvoer kraantje naar de stortbak toe lek. Die is dus ook aan vervanging toe. De toiletpot hoeft niet vervangen te worden. Als ik weet hoe dat kraantje heet, kan ik die eventueel ook zelf wel lopen. Of via de installateur. Benieuwd naar de offerte. Overigens heb ik een tweede toilet. Dus zo spoedig mogelijk is fijn. Maar superspoed is ook niet het geval.


Badkamer en toilet Groningen
maandag 02 januari 2023

Badkamer renoveren

Betreft een badkamerrenovatie. Het plafond moet vervangen worden, verlichting en ventilatie moet ook worden vervangen. Tegels tegen de wanden en in de douche en rond het bad moeten vervangen worden, liefst door glad stucwerk. De dubbele wastafel en kranen moeten worden vervangen, kraan in douche moet worden vervangen, radiator moet worden vervangen. Spiegel boven wastafel moet worden vervangen. Er hoeft geen leidingwerk verplaatst te worden, de vloer met vloerverwarming en de wc zijn ook goed.


Badkamer en toilet Ten Boer
zondag 18 december 2022

Badkamermeubels plaatsen, incl. tegelwerk

Omschrijving opdracht: Afmetingen 305x180 tegels, spiegel, badmeubel, kranen en kasten zijn gekocht. Het gaat om het plaatsen en afwerken hiervan. Materiaal wordt in maart geleverd. Graag kom ik in contact met een vakman die dit voor mij kan en wil uitvoeren, inclusief een offerte kan bieden.


Badkamer en toilet Hoogezand
Offertes aanvragen