Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Eindhoven

Badkamer plaatsen of vervangen - Badkamer - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer plaatsen of vervangen

Oude badkamer slopen. Nieuwe badkamer installeren. Sanitair en tegels al besteld. Betreft douche met schuifdeur, bad, wastafel, radiator. Leidingen moeten verplaatst worden de wastafel en de douch komen op een anderen plek. Het gaat om een badkamer van 4,6 m2


Badkamerspecialist Valkenswaard

Offertes voor badkamer in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit Eindhoven

donderdag 21 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Badkamer en ernaast gelegen toilet renovatie Leidingen blijven hetzelfde. Allemateriaal al op locatie aanwezig. Dringend! Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 9 Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Kranen, Toilet, Wastafel, Douche Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen, Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Vloer / wanden / plafond plaatsen, Tegelwerken, Badkamermeubel plaatsen


Badkamer en toilet Eindhoven
maandag 18 september 2023

Bathroom floor and wall tiles will be renewed.

Bathroom floor and wall tiles will be renewed. 2.5m width, 2.4m length, 2.4m height. It can be laid over old tiles.


Badkamer en toilet Eindhoven
maandag 18 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

De badkamer is 2.90 x 2.10. We willen een grote inloopdouche, toilet en brede wastafel. Badkamer dateert nu uit de jaren 70, dus alles moet gedaan worden (ook plafond, vloerverwarming, leidingen verleggen)


Badkamer en toilet Waalre
zaterdag 09 september 2023

Kleine badkamer en 2 toiletten

Complete badkamer en 2 toiletten renovatie. Voor indicatie van oude en nieuwe situatie zie de afbeelding. Opmerkingen badkamer:: -1 deur verwijderen en dichten. -berginghok deur verwijderen -muur achter douche breken en nieuwe muur maken bij berginghok. -inbouwdouche -douchewand -muur naast koof verlengen met nis -2 van de 4 muren stucen andere 2 muren betegelen -verlaagd plafond met spotjes Toiletten: -Zie afbeeldingen Helaas door nieuwe koopwoning beperkte mogelijkheid voor fysieke afspraak voor offerte.


Badkamer en toilet Valkenswaard
donderdag 24 augustus 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

De oude tegels uit de douche inclusief douchebak Nieuwe erin laten plaatsen Graag prijsopgave aub


Badkamer en toilet Eindhoven
woensdag 23 augustus 2023

Kleine badkamer renoveren

De badkamer opnieuw laten betegelen, liefst over de huidige tegels heen (zowel de vloer als de wanden) indien mogelijk. De wastafel moet vervangen worden door een nieuw badmeubel en moet er een inloopdouche met glazen wanden gemonteerd worden. De indeling kan verder hetzelfde blijven (zie ook bijgevoegde foto's).


Badkamer en toilet Eindhoven
zondag 13 augustus 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Het betreft hier een oud huis van 1910. De boven verdieping moet aangepast worden. Er zijn een paar beton muren maar ook wandjes van schrootjes, deze moeten weg en vervangen worden door gipsplaat wandjes. Misschien kan hierdoor de indeling ook veranderen. Boven ligt warm en koud water we zouden graag boven een wc creëren. Ook ligt de boven verdieping op sommige plaatsen niet recht dit zouden we graag gemaakt willen zien. Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Toilet Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Indeling aanpassen, Vloer / wanden / plafond plaatsen


Badkamer en toilet Valkenswaard
zondag 06 augustus 2023

Lekkage in de douche rosette

Vermoedelijk zijn de rosette niet goed gemonteerd


Badkamer en toilet Eindhoven
woensdag 28 juni 2023

Kleine badkamer renoveren

Ik wil de hele badkamer vervangen. Nieuwe douche, nieuwe tegels en nieuwe wastafel. In plaats van een losse wastafel wil ik een wastafelmeubel en een douche waar weinig schoonmaakwerk aan is. Dus niet zoveel randjes en dergelijke. Nieuwe tegels op de vloer en de wand. Plafond is niet meer in goede staat en moet deels vervangen worden. Er vormt snel schimmel op het plafond dus er moet ook een badkamer ventilator of iets dergelijks komen. Ik wil niet materialen zelf in huis hoeven halen want ik heb geen auto. Ik wil het graag budgetproof doen zodat de kosten niet te hoog oplopen. Graag zou ik ook de extra kosten willen weten van de radiator laten vervangen. Ik ben benieuwd waar jullie mee komen.


Badkamer en toilet Eindhoven
dinsdag 20 juni 2023

Kleine badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer compleet nieuw. Nieuwe tegels op zowel de wand als op de vloer. Nieuwe douche met douchebak en glazen wanden die niet zoveel randjes heeft die moeilijk schoon te houden zijn. Ook een enkel wastafelmeubel ipv de losse wasbak en een nieuwe spiegel aan de wand. Ik zou ook graag willen weten wat de extra kosten zijn van het vervangen van de radiator in de badkamer. Het plafond is brokkelig en zal vervangen moeten worden. Ook is er afzuiging nodig in de badkamer aangezien er op het moment alleen een raampje is waardoor er snel schimmel vormt. Ik wil de materialen niet zelf in huis halen.Ik wil niet de duurste producten. Ik zou ook graag willen weten waar ik de opties kan vinden welke tegels, douche en wasbakken er zijn. Ik ben benieuwd waar jullie mee komen!


Badkamer en toilet Eindhoven
woensdag 14 juni 2023

Kleine badkamer renovatie

We willen de badkamer opnieuw laten betegelen. Het gaat om kleine badkamer, ongever 2.1x2.2m. De wastafel, wc pot en douche worden vervangen, er moet een radiator en kastje opgehangen worden. Alles blijft op zijn plek. Material is ingekocht.


Badkamer en toilet Bladel
vrijdag 02 juni 2023

inloopdouche plaatsen en douche toilet

ik zoek een vakman die kan betegelen en toilet plaatsen en een inloopdouche maken


Badkamer en toilet Eindhoven
donderdag 25 mei 2023

Badkamer en WC renovatie

We hebben een appartement gekocht waar nog veel aan gedaan moet worden — Badkamer — In de badkamer zouden we grote tegels op de wanden en vloer willen plaatsten. We zouden een inloop douche met glazen wand willen laten plaatsen. Daarnaast willen we een nieuw douche systeem plaatsen en daarbij de buizen die je nu ziet wegwerken. In de inloopdouche zouden we graag een afvoergoot willen plaatsen. We zouden de wasbak willen vervangen met een wasbak waar een kastje bij onder zit. — WC — In de WC zouden we ook grote tegels willen plaatsen. We zouden de WC willen vervangen met een WC waarbij de waterbak is weggewerkt. Boven op de weggewerkte waterbak zou dan een muurtje moeten zijn waar we nog dingen op kunnen zetten. Ook willen we de wasbak hier vervangen met iets moderners.


Badkamer en toilet Eindhoven
dinsdag 28 maart 2023

Afvoer en leidingen voorbereiden voor 2de badkamer

Voor onze woning zoek ik met spoed een loodgieter die de afgedopte leidingen en afvoeren voorbereid zodat deze in een gipswand geplaatst kunnen worden. De leidingen/afvoeren zitten grotendeels al op de juiste plek. Het gaat om een toilet (afvoer en waterleiding), inloopdoche en badkamermeubel (waterleidingen en afvoer). Metalstud frame staat er al


Badkamer en toilet Nuenen
donderdag 09 maart 2023

Schade aan douche herstellen

Wij hebben onze douche laten vervangen door een inloopdouche. Daarmee is er extra schade ontstaan en hebben zij dit niet netjes afgewerkt. Inmiddels zijn we bezig met DAS na geen reactie van het bedrijf. We moeten de schade dus laten herstellen door een ander bedrijf. Wellicht door jullie. Kunnen jullie een offerte maken van de kosten om dit te herstellen? En indien goedgekeurd door DAS het dan ook daadwerkelijk herstellen? Ik hoor het graag.


Badkamer en toilet Eindhoven
Offertes aanvragen