Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Breda

WC-ruimte renoveren (1m2) - Badkamer - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

WC-ruimte renoveren (1m2)

Ik zoek een vakman die mijn WC-ruimte kan renoveren. Plaatsen hangend toilet (nu staand). Plaatsen fonteintje. Betegelen van de vloer en wanden. Voorafgaand slopen huidige toiletruimte. Afmeting toiletruimte 1.20 mtr x 0.90 mtr.


Badkamerspecialist Breda

Offertes voor badkamer in Breda aanvragen

Recente aanvragen uit Breda

vrijdag 15 september 2023

badkamer betegelen

We willen de badkamer vloer en wand nieuwe tegels laten zetten. Het is ongeveer 1.9×2.1×2.5 en WC 1x.9x2.7.


Badkamer en toilet Breda
maandag 11 september 2023

Douchecabine vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn douchecabine kan verwijderen en een nieuwe kan installeren.


Badkamer en toilet Breda
maandag 11 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Voor onze kleine badkamer moet er een zwart badkamermeubel op maat gemaakt worden met 3 lades en een kastje voor de wasmachine, met daarvoor een schuifdeurtje. Ik heb een foto van hoe het moet worden. In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: badkamermeubel plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Breda
maandag 17 juli 2023

Wc loopt door

Wc loopt door waterverbruik erg hoog


Badkamer en toilet Breda
woensdag 28 juni 2023

Toilet verplaatsen, vloer isoleren en verlaagd plafond maken

De toilet ruimte moet opgeknapt. Toilet, vloer en plafond willen we graag allemaal vernieuwen. De vloer moet ook geïsoleerd worden. Deur moet iets verplaatst worden.


Badkamer en toilet Breda
donderdag 11 mei 2023

Badkamer slopen en plaatsen.

Wij hebben een badkamer besteld. Maat is slechts 1.71x2.46 en 2.40 hoog. Er komt een bad in, geen toillet. Zie impressie. We zoeken iemamd die de oude eruit kan halen en deze kan plaatsen (eind juni / begin juli).


Badkamer en toilet Breda
maandag 08 mei 2023

Badkamervloer opnieuw voegen 2m2

Mijn aanvraag betreft het opnieuw voegen van de badkamer. De badkamer begint een beetje bruin te worden. Het gaat alleen om het vloertje, ik denk ongeveer 1/2m2.


Badkamer en toilet Breda
maandag 01 mei 2023

Slopen oude badkamer

In verband met plaatsing van een nieuwe badkamer moet oude badkamer worden verwijderd. Betreft een badkamer van 3x3 meter inclusief bad, toilet, douchewand, dubbele wastafel. Alle tegelwerken: wand en vloer moeten worden verwijderd. Afvoeren van alle oude badkamer stukken en stortvuil moeten worden afgevoerd.


Badkamer en toilet Breda
maandag 01 mei 2023

Badkamer vloer vervangen tegen lekkage 3m2

Ik wil wegens lekkage mijn badkamer laten renoveren. De naden van de badkamer zijn heel slecht gelegd waardoor er water onder de vloer zit. De vloer moet er daarom uit en opnieuw gelegd worden, inclusief opnieuw betegelen en afkitten. Een deel van de wandtegels zijn ook aangetast, deze moeten ook vervangen worden. Het is een badkamer van ongeveer 3m2.


Badkamer en toilet Breda
maandag 24 april 2023

Badkamer verbouwen

Onze piepkleine badkamer van 2m2 willen graag helemaal vernieuwen. Een Meubel met 1 kleine wastafel, 1 radiator en een douche met deur. En een ventilatie naar buiten door de buitenmuur.


Badkamer en toilet Dorst
woensdag 25 januari 2023

Douchebak + wand verwijderen en vloertegels leggen

Graag douchebak + wand verwijderen en nieuwe vloertegels leggen


Badkamer en toilet Breda
maandag 09 januari 2023

Toiletten renoveren

Opzoek naar een vakman die mijn toiletten kan renoveren. We willen graag een hangend toilet ipv een staand toilet. Daarbij moeten waarschijnlijk een aantal tegels gelegd moeten worden en wat stukwerk. Materiaal graag via de vakman aanschaffen.


Badkamer en toilet Breda
dinsdag 03 januari 2023

Wastafel vervangen

Ik wil graag een wastafel ophangen en aansluiten . De aansluiting is wel een beetje verouderd, dus kijken hoe de wastafel aangesloten kan worden.


Badkamer en toilet Breda
donderdag 29 december 2022

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer verbouwen. De badkamer is 1936mm breed en 1034mm diep (2,00m2) en 2289mm hoog. Eigenlijk moet alles vervangen worden en er moet een luchtafvoer naar buiten komen.


Badkamer en toilet Dorst
vrijdag 16 december 2022

Badkamer en toilet gedeeltelijk renoveren + evt. vloerverwarming

Ik wil mijn huidige badkamer met bad-wasmeubel en toilet, inclusief alle tegels laten verwijderen. Vervolgens zullen er nieuwe tegels geplaatst moeten worden in het toilet en ook een dubbele wastafel in de badkamer. We willen een inloopdouche ipv een bad. Beneden is er nu een staand toilet dat we willen laten vervangen door een hangend toilet. Inclusief opnieuw betegelen. Indien mogelijk zou ik beide ruimtes vloerverwarming willen


Badkamer en toilet Breda
Offertes aanvragen