Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Almere

Toilet in de badkamer(boven) plaatsen - Badkamer - Almere

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toilet in de badkamer(boven) plaatsen

Zoek een vakman die ons kan helpen met het plaatsen van een toilet in de badkamer(boven).


Badkamerspecialist Almere

Offertes voor badkamer in Almere aanvragen

Recente aanvragen uit Almere

woensdag 06 september 2023

Sanitaire installaties

bestaande toiletpot vervangen door een hangpot en tegelwerk (ongeveer 8m2) keuken afvoer en waterleiding verplaatsen in de keuken Wat wil je aan je toiletruimte laten doen?: Ik wil mijn complete toiletruimte laten verbouwen


Badkamer en toilet Almere
donderdag 10 augustus 2023

Badkamer verbouwing

Bad kamer moet worden gesloopd en gedroogd ivm natte vloer en moet weer worden opgebouwd


Badkamer en toilet Almere
vrijdag 04 augustus 2023

Verbouwing badkamer

Betreft een nieuwe koopwoning, sleuteloverdracht 15/11/'23 graag spoedig daarna starten. Badkamer op dit moment 2m x 3m. Wij slopen zelf een inpandige wand maar willen ook graag een nieuwe wand laten plaatsen waardoor de kamer 2,5m x 3m wordt. Aan nieuwe wand moet ook een badkamermeubel en wastafel kunnen worden bevestigd. Bad, douche, en wc ook vernieuwen. Vloerverwarming aanleggen en nieuw tegelwerk.


Badkamer en toilet Almere
zaterdag 08 juli 2023

Badkamer renoveren en toilet beneden

We willen 2 wasbakken en nieuwe douche en alles opnieuw betegeld hebben . Ook willen we 2 zwevende toiletten 1 in de badkamer en 1 in onze oude toilet beneden


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 04 juli 2023

Toilet blijft doorlopen en ook, grote knopje van tweede toilet werkt niet

Toilet beneden blijf doorlopen, moet de kleine blijven vasthouden om het to stoppen. Toilet boven, grote knop werkt niet, toilet system is in ingebouwd in de muur. Foto onder, toilet beneden en boven, is toilet boven.


Badkamer en toilet Almere
zondag 02 juli 2023

kleine badkamer renoveren en ligbad plaatsen

Wij willen onze huidige badkamer renoveren (nieuwe tegels en sanitair vernieuwen). Daarnaast willen wij direct ook een ligbad plaatsen, waarin ook gedoucht kan worden. Alle spullen hebben we al uitgewoond op de website van praxis en hebben dus een beeld van de kosten van de tegels en sanitair. Nu zoeken wij een betaalbare klusman voor deze klus. Mvgr, A.M.


Badkamer en toilet Almere
donderdag 22 juni 2023

douche ruimte tegels

ivm lekkage douche ruimte tegels verwijderen laten drogen en opnieuw tegelen, kitten en voegen


Badkamer en toilet Almere
woensdag 21 juni 2023

Nieuwe badkamer plaatsen

Badkamer, douche en toilet. 2 bij 3. volledig renovatie. radiator, toilet, douche.


Badkamer en toilet Muiderberg
vrijdag 19 mei 2023

Plaatsen douchewand

Er moet 1 douchewand en 2 deuren worden geplaatst ..de douchebak is al geplaatst


Badkamer en toilet Almere
zondag 14 mei 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Hierbij een verzoek voor een offerte voor het renoveren van onze particuliere badkamer. In de bijlage foto’s van de huidige badkamer en een zelfgemaakte plattegrond van huidige en gewenste situatie (afmetingen nog door De Bundel te verifiëren). De gewenste situatie is mijn eigen inschatting, uiteraard zijn adviezen met wijzigingen welkom. De badkamer heeft achterstallig onderhoud. Veel zaken moeten denk ik worden vervangen, mogelijk kan voor een aantal zaken een renovatie voldoende zijn. We denken aan de volgende werkzaamheden, uiteraard in overleg. 1. Vervangen wastafel, wastafel kraan en wastafel kasten (kasten op andere locatie, zie tekening) 2. Vervangen badkraan en douche 3. Renoveren of vervangen badkuip, inclusief kitten 4. Vervangen/renoveren bestaande spatschot douche 5. Plaatsen van faciliteit in badkuip ruimte om toiletartikelen te plaatsen 6. Vervangen radiator door nieuwe elektrische radiator 7. Vervangen toilet en/of toiletbril (in overleg) 8. Vervangen spoelbak toilet 9. Schoonmaken zwarte aanslag/vervangen van de voegen tussen de tegels 10. Herstelwerkzaamheden voor het stoppen van LEKKAGE in de hoek van het bad, lekt naar toilet op beneden verdieping • Wij hopen dat -met uitzondering van enkele locaties-, vervanging van het tegelwerk niet noodzakelijk is. Dit uiteraard ook weer in overleg met De Bundel. • Graag ontvangen we een offerte, uiteraard bent u welkom om de situatie vooraf bij ons te komen beoordelen indien noodzakelijk. • Graag ontvangen we een inschatting van de doorlooptijd van de werkzaamheden. • In verband met privé-situatie zouden wij het zeer waarderen als het mogelijk is om de werkzaamheden uit te voeren tijdens onze vakantie van 31 juli t/m 19 augustus 2023.


Badkamer en toilet Almere
dinsdag 09 mei 2023

kleine badkamer verbouwen

De badkamer moet opnieuw betegeld worden. Inloopdouche plaatsen, wastafel met onderkast plaatsen, toilet. Afmeting badkamer 192,5 x 273.


Badkamer en toilet Almere
zaterdag 06 mei 2023

Badkamer renovatie

Wij hebben een huis gekocht en zullen hiervan 1 Augustus de sleutel krijgen. In deze maand willen wij graag de badkamer laten renoveren. Wij zijn al bij een winkel geweest voor alle materialen en een ontwerp. Het zal dus gaan om het slopen van de oude badkamer en het monteren van de nieuwe. De nieuwe badkamer heeft dezelfde indeling als de oude behalve dat er op de plek van het bad nu een wasmachine staat. Deze gaat eruit. Ook is er nu een staand toilet dat vervangen moet worden door een hangend toilet en de radiator zit in de oude badkamer aan de andere kant. Graag zouden wij ook een verlaagd plafond willen met spotjes en de linker muur willen laten stucen met beton cire. En de deur en kozijn vervangen. Hier zit nu een oude opdek deur in met een bovenlicht. We willen van dat bovenlicht af dus het liefst een plafond hoge deur. Ik heb ook een foto en plattegrond van de oude badkamer. Ik kan echt hieronder maar 1 foto uploaden. Graag zouden we een prijsindicatie willen en weten of het mogelijk is dit te realiseren tussen 3 en 26 Augustus. De woning is dan nog niet bewoond.


Badkamer en toilet Almere
donderdag 30 maart 2023

Vervangen douchecabine en wastafel

Wij zijn op zoek naar iemand die onze huidige douchecabine en wastafel kan demonteren en afvoeren om vervolgens een (door ons bestelde) douchecabine en dubbele wastafel te plaatsen op de plekken van de huidige cabine/wastafel.


Badkamer en toilet Almere
maandag 27 februari 2023

Toilet plaatsen 1e etage en verwijderen Sanibroyeur toilet.

In mijn bestaande badkamer zit nu een Sanibroyeur toilet maar daar wil ik graag een toilet welke gewoon op het riool aangesloten is. De problemen met de Sanibroyeur zijn dermate vervelend dat ik hiervan af wil. Naar mijn weten zit er een koof waar een standleiding door loopt omdat ook de afwatering van de wasmachine, douche, de Sanibroyeur en de wasbak daar doorheen gaan. Op de foto's ziet u het Sanibroyeurtoilet. Daar waar de wasmachine/wasdroger staan zou dan het toilet moeten komen en de wasmachine/wasdroger op de plek waar nu de Sanibroyeur staat. De foto's van de keuken laten zien waar de koof zit. Deze zit recht onder de badkamer in de hoek waar nu de wasmachine/wasdroger staan.


Badkamer en toilet Almere
donderdag 23 februari 2023

Vervangen van diverse badkamer artikelen

Demonteren en vervangen van wastafelmeubel incl. spiegel, doucheset, fonteintje met kraan, staande toiletpot vervangen door staande toiletpot. Plaatsen van douchewanden 100x100 Afvoeren van oude materialen


Badkamer en toilet Almere
Offertes aanvragen