Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Zoetermeer of directe omgeving.

2417 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: herbeoordeling van sloop van een draagmuur, berekening maken voor terras annex schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Zoetermeer:

Draagconstructie berekenen

Ik wil de steunpaal in de woonkamer ( zie foto) , laten vervangen voor een draagbalk. Om ruimte te creëren. Mijn vraag is , is dat mogelijk? En kunt u dat berekenen.

Vervaardiging bouwtekening t.b.v. legalisering bestaande dakkapel

Ik heb een dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde van mijn woning die ik wil laten legaliseren. Hiervoor is een bouwtekening vereist. Graag wil ik via deze weg een offerte aanvragen voor het vervaardigen van deze bouwtekening.

opbouw op bestaande uitbouw

wij hebben tekeningen nodig voor de vergunning.. tekeningen van de bestaande situatie hebben we .. we hebben tot nu toe 1 offerte liggen van een aannemer maar willen er meer hebben en voordat we met 1 van de aannemers in gesprek gaan willen we eerst de vergunning rond hebben het gaat om een reguliere bouwvergunning voor een opbouw op de bestaande uitbouw van de begane grond .. oftewel we willen de 1e verdieping gelijk trekken met de begane grond.