Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor berekenen draagbalk bij verwijderen muur tussen hal en eetkamer:

Berekenen draagbalk bij verwijderen muur tussen hal en eetkamer

Wij willen een muur verwijderen tussen de hal en de eet/woonkamer. Gaat om ongeveer 220 cm uitsparing. Ik zou graag een constructieberekening willen om te bepalen welke stalen balk we hiervoor moeten gebruiken.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor berekenen draagbalk bij verwijderen muur tussen hal en eetkamer uit heel Nederland:

muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur

Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen bij het berekenen van de draagkracht van de muur in de woonkamer. We willen deze voor een deel uitbreken (zo'n 3,5 meter) om zo de hal te betrekken bij de woonkamer. Ook willen we graag een deur verplaatsen naar een andere draagmuur. Daarvoor de vraag of er een draagbalk nodig is of dat we deze 'gewoon' kunnen verplaatsen.

Constructieberekening maken voor overspanning draagbalk

Wij hebben een woning gekocht eind 2019. We hebben daarvan bouwtekeningen. We willen graag 2 muren die dragend zijn verwijderen en een buitendeur verplaatsen. Graag ontvang ik een prijsopgave om een en ander te berekenen. Alvast bedankt.

Constructie berekenen voor een draagmuur verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die een berekening kan maken voor het plaatsen van een draagbalk. Er staat nu een draagmuur van 2,50 meter breed en 2,60 meter hoog. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Constructieberekening en tekening laten maken

Wij willen een steunmuur vervangen door een draagbalk (poutrelle). We beschikken over de originele bouwplannen van onze woning maar zouden iemand voor ons willen laten berekenen wat voor steunbalk de nodig hebben.

Aanpassing draagmuur met open haard

Een uitbouw die ondersteunt wordt met een draagmuur en draagbalk willen we aangepast hebben. Een grote openhaard die aan de draagmuur vast zit willen we verkleinen tijdens de verbouwing van de beneden verdieping. Ik zoek een specialist die 1) Kan berekenen wat de mogelijkheden zijn tot aanpassing 2) (later stadium) Aan de hand van de mogelijkheden een bedrijf adviseert of zelf de klus klaart om de aanpassing te realiseren. De originele tekeningen van het huis en de bouwtekening van de uitbouw hebben we klaarliggen. Tevens zijn er al gaten gemaakt om met een camera (ook hier thuis) te kijken hoe de constructie in elkaar zit.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het maken van een opening in een draagmuur tussen twee slaapkamers op de bovenverdieping, zodat de ene slaapkamer iets ruimer wordt. Het is een draagmuur dus er moet een draagbalk geplaatst worden. De klus bestaat uit het berekenen van de benodigde stalen balk, het slopen van de muur, het plaatsen van de versteviging en afwerking. Prijs inclusief garantie en btw. Afvoeren doen we zelf. Het betreft een maisonnette woning.

Draagmuur verwijderen en draagconstructie maken

Ik heb een oude woning gekocht, waarvan ik per 1 augustus de sleutel krijg. Ik wil een vermoedelijke draagmuur laten verwijderen tussen mijn keuken en de woonkamer, zodat er 1 grote ruimte ontstaat. Er is een kleine hal, die ik zelf zal verwijderen. Er moet een stalen constructie met een draagbalk worden geplaatst in het plafond. De betreffende muur is ongeveer 350 cm breed en 230 cm hoog. Ik maak graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en de constructie te laten berekenen. Ik ontvang graag een offerte.

Berekenen draagbalk bij verwijderen keukenmuur

Ik wil graag laten uitrekenen welke draagbalk er nodig is om mijn keukenmuur te verwijderen wat zijn hier de kosten van. Alleen offertes per email aub.

Draagmuur doorbreken

Berekenen van de draagbalk die nodig is na het verwijderen van de draagmuur. 2.50 meter bij 2.50 is de muur. Er rust een plafondplaat op die breder is.

Draagconstructie berekenen

Ik wil de steunpaal in de woonkamer ( zie foto) , laten vervangen voor een draagbalk. Om ruimte te creëren. Mijn vraag is , is dat mogelijk? En kunt u dat berekenen.