Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Wassenaar of directe omgeving.

204 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: bouwkundig advies uitbouw, constructieberekening t.b.v. muur uitbraak, draagkracht dakterras berekenen voor vergunning, constructieberekening maken en draagmuur verwijderen, constructieberekening (en tekening?), constructieberekening voor 6 muurdoorbraken, constructieberekening en tekening carport maken, situatietekening voor omgevingsvergunning maken met spoed, draagkracht balkon berekenen, draagkracht dakkapellen berekenen, constructie tekeningen / draagkracht berekening dakterras, draagkrachtberekening ten behoeve van zonnepanelen en groendak, constructie berekening voor een aanbouw, bouwtekening en contructieberekening, draagkracht berekenen van balkon voor opblaas jacuzzi en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Wassenaar:

Berekenen draagbalk bij verwijderen muur tussen hal en eetkamer

Wij willen een muur verwijderen tussen de hal en de eet/woonkamer. Gaat om ongeveer 220 cm uitsparing. Ik zou graag een constructieberekening willen om te bepalen welke stalen balk we hiervoor moeten gebruiken.

Bouwkundige tekening voor woningsplitsing maken

Er is een bouwtekening nodig van een pand (voormalig woon-winkelhuis met dubbele bovenwoning) welke reeds is verbouwd tot 3 zelfstandige appartementen. Deze tekening is nodig voor een reeds aangevraagde omgevingsvergunning voor toekenning van aparte huisnummering. Op de tekeningen moeten duidelijk de indelingen staan op schaal, belangrijk is aanduiding brandveiligheid eigen opgang en uitgang.

Constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen

I would like to receive the offer from your company to make proper calculation to remove 2 walls in my house. My contractors would like to have calculations to remove 2 walls (see attachment) in order to know which size of stalen balken () to use and do the best supporting construction.

Waterschaderapport voor verzekering opstellen

Vorige week hebben wij waterschade opgelopen door de hevige regenval, het dak van een balkon kon het water onvoldoende verwerken en daardoor is het water onder de dakrand het huis ingelopen. Voor de verzekeringmaatschappij moeten wij een kosteninschatting maken van de ontstane schade aan het huis. Deze heb ik zo spoedig mogelijk nodig.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

De woning is recent aangekocht en de klant wenst graag onder de keuken een kelder te laten bouwen. Een aannemer voor de uitvoering heeft de eigenaar al, maar ter voorbereiding dient een constructeur de situatie te bekijken, een constructie advies te geven en eventueel te helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het is een te specialistische opdracht om door de aannemer te laten doen. De absolute wens is wel dat de constructeur komen maandag 15 september of dinsdag 16 september 2014 een eerste bezoek kan plegen. Graag alleen reageren als dat mogelijk is. De contactpersoon is de makelaar van de eigenaar van de woning in Wassenaar. De klant woont nu nog in Wesepe.

Building a 1st floor on a bunglow

Hi, We have a bungalow and we would like to get an advice on building the first floor. We would like to get an estimate for building around 80-100 square meter. It should be someone who knows the rules for Building in Wassenaar.