Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor vloerbalken inspecteren:

Vloerbalken inspecteren

We gaan nieuwe vloerbedekking en PVC vloer plaatsen op de 1ste etage. Ik wil graag de houten ondervloer laten inspecteren en indien nodig repareren. Betreft een woning uit 1946. Wie kan mij asap helpen, de vloerbedekking gaat er morgen al uit, dus inspectie klaar.
Onze klant uit Sassenheim (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalken inspecteren uit heel Nederland:

Vloerbalken vervangen van de begane grond

15 vierkante meter vloer verwijderen, - vloerbalken inspecteren en rotte balken vervangen - Er is er sowieso 1 rot - anderen moeten worden onderzocht, maar er is geen kruipruimte Na vervanging balk(en) nieuwe ondervloer neerleggen. Ook puin ruimen onder de vloer In gang.

Houten vloerbalken inspecteren met een camera

Wij hebben onlangs een huis uit 1930 gekocht en merken dat de houten vloer op 1 plek een beetje golft. Helaas beschikt onze woning niet over een kruipruimte. Graag zouden we de vloer willen laten inspecteren met een camera.

Vloerbalken vervangen vanwege bruinrot

Wij zitten in het aankooptraject van oude tussenwoning en daarbij is een bouwtechnische keuring verzorgd. Er is vastgesteld dat in 1 houten balk onder de woonkamer sprake is van bruinrot en die balk moet dus worden vervangen. De totale woonkamer meet 4 x 10 meter en de kruipruimte is niet vrij toegankelijk om de totale vloer van onderaf te inspecteren. Wij ontvangen graag een globale prijsindicatie voor het vervangen van die vloerbalk. Daarnaast willen wij weten wat de kosten zijn voor het schoonmaken en eventueel uitzuigen van de kruipruimte. Als laatste willen we weten wat het kost om die vloer van 4 x 10 meter te laten vervangen door een renovatievloer.

Houten vloerbalken inspecteren op vocht

Oud huis (90 jaar), buitengevel van 10 meter heeft grondvocht problematiek. Kruipruimte blootgelegd middels graafwerk en openkappen spouwmuur en aantasting houten balken (koppen) gezien (rot). Offerte inzake inspectie totaalschade, herstel houten balken gedeeltes en aanbrengen preventieve vochtweringsmaatregelen teneinde herhaling te voorkomen. Tevens bakstenen (terug) metselen

Vloerbalken inspecteren en eventueel vervangen

Ik wil in mijn benedenwoning graag de vloerbalken laten controleren op eventuele houtrot en waar nodig rotte balken laten vervangen. Ik maak hiervoor graag op korte termijn een afspraak.

Kruipruimte en verlaagd plafond met camera inspecteren

Wij hebben een jaren '30 hoekwoning gekocht en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Wij willen graag op 1 december een inspectie van de vloerbalken in onze kruipruimte laten verzorgen. Er is een luik in de gang, maar de kruipruimte zelf is niet toegankelijk, dus zal er een camera gebruikt moeten worden. Verder is er in de woning een verlaagd plafond aanwezig. We willen graag laten bekijken wat er boven zit. We ontvangen graag vooraf een kostenindicatie van de gevraagde inspectie.

Balken met houtrot in de kruipruimte inspecteren

Ik zit in het proces voor het kopen van een huis. Vandaag is een bouwkundige keuring uitgevoerd waaruit in gebleken dat er houtrot is in de vloerbalken onder de kruipruimte (dit is direct na de inspectie aangegeven, het onderzoeksrapport moet nog opgezet worden). Hij heeft ook de muren vlak bij de grond opgenomen en gezien dat deze hier erg vochtig zijn. Het kan dus zijn dat er meer balken rot zijn. Ik ga zelf bekijken hoe diep de kruipruimte. Er is alleen bij de voordeur een toegangspunt naar de kruipruimte. Graag zou ik een inspectie willen laten uitvoeren om de prijs te weten om hierna de reparatiewerkzaamheden in te plannen. Wat zou een inspectie kosten? Tevens moet er gekeken worden hoeveel voegen er vervangen moeten worden en hoeveel het kost om de voegen van de gevel te herstellen? Het is een twee-onder-een-kap woning. Drie zijden met in totaal ongeveer 100 m2 aan gevel.

Vloerbalken laten inspecteren

Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1928 met op de begane grond een vloer van houten balken en daarop houten vloerdelen. Wij willen hier binnenkort een mooie houten vloer op laten leggen maar willen daarvoor eerst de vloerbalken laten inspecteren. Onze buren hadden enige tijd geleden ook een paar rotte balken en we willen daarom alles laten nazien. Er is een kruipruimte onder de woonkamer en één onder de hal. Er lopen veel leidingen en ook een rioleringspijp onder de vloer. Hier en daar veert de vloer enigszins in de woonkamer. Er zijn twee toegangsluiken. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor de inspectie.

Vloerbalken inspecteren op houtworm

We hebben houtworm in de vloer van de huiskamer. We hebben al besloten om in ieder geval de hele vloer te vervangen. Er moet gecontroleerd worden of de balken ook zijn aangetast en welke maatregelen er dan genomen moeten worden. De vloer is 9 bij 3 meter. Bestrijding moet binnen 3 weken vanaf nu kunnen plaatsvinden.

Vloerbalken met houtrot repareren

In onze tussenwoning uit bouwjaar 1930 lijkt er beginnende houtrot te zitten in de koppen van de balken van de beganegrondvloer. De kruipruimte is goed toegankelijk en ongeveer 50 tot 60 cm hoog. Ik wil de balken laten inspecteren en zo nodig laten repareren. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.