Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor palenplan tbv uitbouw:

Palenplan tbv uitbouw

We gaan een uitbouw Rotterdam bouwen en hebben een palenplan nodig. Adres woning: Helsingborgerf 42 te Rotterdam Men wil een uitbouw woningbreed 5180mm en 2500mm diep [gelijk aan die van de buren].
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor palenplan tbv uitbouw uit heel Nederland:

Fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren

Het gaat om een te realiseren fundering voor een uitbouw aan de achterzijde van 5,25 x 2,85 meter. Voorgeschreven funderingsplan in bijlage bestaande uit 4 palen en funderingsstrook. Ik heb ook een palenplan en een berekening van wat de palen moeten kunnen dragen. Wij zorgen ervoor dat alles verwijdert wordt tot op maaiveld. Het maaiveld zit geloof ik op -4, dit staat op de tekening. Palen moeten op -12. Dat kunnen draaipalen of buispalen worden die gevuld worden met beton. Het ligt eraan wat de druk kan pakken. De bereikbaarheid is heel goed.

Uitbouw en dakopbouw reailiseren

Wij zijn het volgende van plan: 1. Aanbouw Bijgaand een plattegrond met palenplan. Daarop heb ik aangegeven hetgeen onder het balkon is en de aanbouw daarbuiten. Zie de foto hoe het nu is (het rechter gedeelte met de bruine deuren). Daar komt de aanbouw. In principe van boven tot beneden glaskozijnen en 2 openstaande deuren, net al een van de foto's op uw site.. Plat bitumen dak. 2. Opbouw op het pand Dit zal een prefeb houten scalet bouw moeten worden die boven op het dak wordt geplaatst. Afwerking buitenzijde duurzaam geolied hout (?). Zie bijgaande tekening als indicatie van de afmetingen De interne muren hoeven niet te worden aangebracht. Het gaat uiteindelijk om de buitenmuren en het dak. Wij willen deze nieuwe etage erop zetten om de nieuwe fundering te kunnen bekostigen. De nieuwe bewoners mogen hem zelf helemaal zelf indelen. Zie bijgaand ook een fotos van de buitenzijde. Ik hoor graag of je hier iets mee kunt! Vragen? Ik verneem ze graag!

Tekening maken voor aanvraag omgevingsvergunning

Graag wil ik een uitbouw realiseren in mijn achtertuin in Amsterdam en heb daarvoor constructietekeningen voor de vergunningsaanvraag nodig. De aanbouw is L-vormig en heeft een oppervlakte van ongeveer 18 m2. De afmeting van de L-vormige aanbouw: korte deel van de 'L' is ongeveer 2 x 1.80 meter en het lange deel 5.5 x 2.2 meter. Graag ontvang ik een offerte voor een technische tekening met palenplan, die voldoet aan de eisen voor een vergunningsaanvraag. Graag zo spoedig mogelijk.

Allen nog palenplan maken e.d.. Er moet ...

Allen nog palenplan maken e.d.. Er moet een uitbouw komen in de zijtuin t.b.v. de kamer. Schuur moet weg. Nieuwe schuur bouwen. Ingang voordeur moet verplaatst worden. Tekeningen zijn aanwezig.

Uitbouw 250cm (x 600cm) woonkamer 1e ...

Uitbouw 250cm (x 600cm) woonkamer 1e verdieping. Bestaande kozijnen en deur gebruiken. iets schuin aflopend plat dak. 250cm valt binnen de "verkorte" vergunningsaanvraag. Buren hebben een soortgelijke uitbouw. Tekeningen zijn (min of meer) voorhande, evenals palenplan etc. Bij voorkeur "turn-key" oplevering. Metselwerk, stuckwerk schilderwerk, verwarming, electra etc. Deur zijkant garage moet naar de achterkant verplaatst worden.