Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur:

Constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur

We willen graag een draagmuur van 2,5 meter breed tussen de keuken en eetkamer laten doorbreken. Dit moet worden opgevangen door een draagbalk. Daarvoor hebben we al een specialist gevonden. We hebben alleen nog een constructieve berekening (incl. stempelplan) en nieuwe bouwtekening nodig. Voor de omgevingsvergunning. Helaas zijn er geen oorspronkelijke bouwtekeningen beschikbaar van het pand (verloren gegaan in de oorlog). Het gaat om een woning in Rotterdam. We ontvangen graag een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur uit heel Nederland:

Bouwtekening constructieberekening voor te maken muurdoorbraak

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar een opbouw op is gezet. Wij willen een muur doorbreken maar weten niet of dit een draagmuur is (was voorheen de buitenmuur). Oude bewoners vertellen dat er nog een kozijn in zit en gipsblokken om de muur zijn gezet. Ik heb oude bouwtekeningen van 2003 die nog geldig zijn (is goedgekeurd door de gemeente). Wat zijn de kosten om er achter te komen of dit een draagmuur is, ja of nee.

Constructieberekening laten maken

Voor een wooning in Schiedam, wil ik een constructieberekening laten maken. Het gaat over een dakopbouw van 10 m x 5 m. Ik wil graag weten wat heb je nodig voor een berekening? Hoe lang duurt het ? En wat kost het? Ik heb al de bouwtekening van bestaande en nieuwe situatie.

Constructieberekening t.b.v. muur uitbraak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een constructieberekening. De twee kozijnen in de buitenmuur willen we omzetten tot openslaande deuren, daarnaast willen we de keukenmuur ook eruit laten halen (deze twee muren staan als T-positie op elkaar). Er zijn geen bouwtekeningen bekend bij de gemeenten. Graag hoor ik of het mogelijk is een constructieberekening te maken zonder bouwtekening. Wanneer zou de constructieberekening gemaakt kunnen worden en zit er een meerprijs op het sneller afleveren (2-6 weken)? De verbouwing vind namelijk pas in augustus plaats, maar t.b.v. de offerte voor de uitbraak zou ik de constructie berekening graag eerder ontvangen. Moet de muur op locatie worden bekeken, zo ja zit hier ook een meerprijs aan vast? En is het nodig een constructietekening te laten maken, of behoort dit tot de berekening?

Een dakopbouw conform bekeringen realiseren

Aanbouw 2e verdieping inclusief nieuw badkamer, het renoveren van de badkamer op de 1e verdieping en het aanleggen van een terras op de eerste verdieping. Alles conform een bestaande bouwtekening en constructieberekening. De opbouw wordt 460 bij 860 ongeveer.

Constructieberekening muur uitbraak

Voor de uitbraak van een muur willen wij een constructieberekening laten maken. Het gaat om een tussenwoning uit 1978. Muur is ongeveer 365 cm lang. Of het een draag muur is weten we niet. Er zit al een deuropening, maar we willen deze muur er in zijn totaliteit uit. Eventuele kosten voor versteviging graag ook in de offerte. Bouwtekening op aanvraag. 1 juli krijgen we de sleutel, rond die tijd dan ook graag beginnen.

Bouwtekening en ontwerp tekening constructieberekening dakterras portiekwoning

Beste Lezer, Graag informeer ik naar uw mogelijkheden voor begeleiding bij de aanvraag van een omgevingsvergunning voor een dakterras (30M2) in den haag. Hierbij gaat het o.a. om constructieberekeningen en benodigde tekeningen voor de vergunning. Graag verneem ik de tarieven en werkwijze voor een dergelijk opdracht.

Constructieberekening en nieuwe bouwtekening

We hebben een huis gekocht, waarvan we op 4 juni de sleutel krijgen. We willen daar graag een draagmuur van 2,5 meter breed tussen de keuken en eetkamer laten doorbreken. Nu zit daar een boog tussen, maar we willen een geheel open keuken creëren. Dit moet worden opgevangen door een draagbalk. Daarvoor hebben we al een specialist gevonden. We hebben alleen nog een constructieve berekening (incl. stempelplan) en nieuwe bouwtekening nodig. Ook voor de omgevingsvergunning. We beschikken over de originele bouwtekeningen uit 1958 en ook over de meer recente bouwtekeningen na verbouwingen. We ontvangen graag een offerte.

Constructieberekening portaal+ bouwtekening

Voor een (vergunningsvrije) uitbouw aan mijn nieuwe huis ben ik op zoek naar iemand die de benodigde tekeningen en constructieberekeningen kan leveren. Het gaat om een uitbouw van 15m2, plat dak waarvan ik zelf het (basic) ontwerp lever. De huidige woning is vrijstaand, en is gefundeerd op staal. Voor de doorgang van de huidige woning naar de uitbouw zal een portaal moeten worden aangebracht. De woning heeft spouwmuren.

Begane grond keuken bij woonkamer betrekken (draagmuur)

Wij gaan binnenkort wonen in een rijtjeshuis (hoekwoning) van 1962. Wij willen 3 aanpassingen doen op de begane grond: De keuken bij de woonkamer betrekken. Dit is een draagmuur (of iig een draagpilaar, zie bouwtekeningen) (geel op de “idee tekening.jpg”) De keukendeur naar de gang dichtmaken (blauw op de “idee tekening.jpg”) Een stuk van de gang bij de wc trekken. (Groen op de “idee tekening.jpg”) Wij willen de keuken bij de woonkamer betrekken. Deze muur is +-282 cm. Hierin willen wij een 250 cm doorloop (Of meer als dat mogelijk is. Wij roepen nu 250 cm omdat wij dit bij meerdere buren gezien hebben en wij dus denk dat dit minimaal mogelijk moet zijn). 250 cm moet te doen zijn met alleen een stalen draagbalk. Wij hebben nog geen constructieberekening laten uitvoeren of vergunning aangevraagd. Dit willen wij graag in overleg met u doen. Bijgevoegd bouwtekeningen + idee schets. (Ik heb meer bouwtekeningen indien gewenst) Relevant: Werkzaamheden op begane grond De muur is van beide kanten te benaderen Theoretische werkzaamheden als bezichtiging, inmeten, plannen,bouwtekening constructieberekening, vergunning etc kunnen per direct worden gestart. Praktijk werkzaamheden kunnen vanaf 16 maart uitgevoerd worden. Er zitten wandcontactdozen in de draagmuur. Huis is leeg bij uitvoeren praktijk werkzaamheden. Tapijt en behang worden na de werkzaamheden verwijderd. Er kan dus “gemorst” worden. Auto’s en container kunnen voor de deur geplaatst worden. Ik kan helpen met makkelijke werkzaamheden. De vloeren van de begane grond en 1e verdieping zijn van hout. Bij meerdere buren is deze draagmuur al voor 250 cm verwijderd. Deze is voorzien van een draagbalk. Indien gewenst kan bij deze buren worden bezichtigd.

Bouwtekening en constructieberekening

Wij willen ons dak laten vervangen op het huis, bij keuken en de schuur want dat zit aan elkaar gekoppeld. Hiervoor hebben wij een tekening nodig voor de vergunning die we moeten aanvragen. Tevens moet er op de tekening een erker aankomen en evt een constructieve berekening van 1 muur in ons huis.

Partners

Partners van Casius