Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor berekening voor het verwijderen van een draagmuur:

Berekening voor het verwijderen van een draagmuur

Een stuk van draagmuur tussen de keuken en de woonkamer moet worden verwijderd i.v.m. een open keuken. Zowel de 1e verdieping als de zolder hebben houten vloeren. Verder een schuin dak met dakkapel.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor berekening voor het verwijderen van een draagmuur uit heel Nederland:

Constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen

Ik heb een constructie berekening nodig voor het weghalen van een muurtje van 9 m2 in mijn huis. En eventueel het verwijderen ervan ook indien mogelijk. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Wij willen de muur van de keuken verwijderen en daarvoor een bint plaatsen zodat we een open woonkeuken krijgen, graag zouden wij van 16-3 een berekening laten maken en wij krijgen de sleutel van het huis op 4 mei. Aankomende dinsdag 18 maart gaan wij met een bouwkundige expert langs het huis. Hij zal de situatie gaan bekijken en aangeven welke stalen binten wij mogen en kunnen plaatsen.

draagmuur verwijderen en constructie plaatsen

Ik zoek een aannemer die een draagmuur kan verwijderen. Wij willen de muur met de keuken doorbreken (zie foto). Ik heb al een berekening van de constructeur, die ik ook mee heb gestuurd in de bijlage. Wij willen de balk verwerkt hebben in het plafond.

Badkamer renovatie: bad verwijderen en inloopdouche plaatsen

Wij zijn op leeftijd en willen het bad verwijderen en vervangen door een inloop douche. Rond om opnieuw betegelen of tegel over tegel (het gat dat ontstaat door verwijderen bad), idem vloer inloop douche idem rest badkamer vloer. Totaal ongeveer 16 m2. Daarnaast ook een drain afvoer plaatsen op bestaande afvoer en een glaswand + steunbeugel en beweegbaar spatscherm. Plaatsen douche kraan + stang en + douchekop. Het bad laten wij graag door u verwijderen. Materiaalkosten kan in berekening meegenomen worden.

Draagmuur verwijderen en & raam dichten

Ik wil graag in de woonkamer 2 draagmuren verwijderen en de toilet volledig weghalen (alleen de muren er van) want deze komt elders door ons zelf. Ook wil ik de woonkamer raam dichten dat het een gladde muur wordt. Afmetingen staan in de bijlage. Dit is geheel nieuw voor me, dus ik heb geen idee waar ik rekening mee moet houden. Ik heb geen constructie berekening. Het raam afvoeren doen we zelf. De muur aan de buitenkant wil ik gemetseld hebben in dezelfde kleur als het huis. De binnenafwerking kunnen we zelf. 2 maart krijgen we de sleutel en rond 5 maart zou ik graag beginnen. Graag wil ik de kosten hiervan weten en ook of ik vergunning ervoor nodig heb.

Berekening voor draagmuur verwijderen

Ik wil graag een constructie berekening om mijn keukenmuur te verwijderen. De muur is 3,6 meter lang en 2,58 meter hoog.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen een draagmuur, van 4 meter, tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Constructeur nodig voor het maken van een berekening zodat we tekeningen voor de gemeente kunnen aanleveren en weten of we extra moeten verstevigen. En een goede aannemer om het werk uit te voeren.

Gevel renoveren

Vervanging van huidige gevelbekleding (ongeveer 45 m²) bestaande uit ceder planken. Offerte voor de volgende onderdelen, graag aparte berekening per onderdeel: - verwijderen huidige gevelbekleding - aanschaf gevelbekleding , indien mogelijk. Gedacht wordt aan Elephant composiet, Trespa Pure of Protex - bekleden van de gevel Materialen kunnen ook zelf aangeschaft worden.

(Draag) muur in appartement verwijderen

Het betreft het slopen en eventueel plaatsen van steun balk van een muurtje tussen woonkamer en daarnaast gelegen kamertje (2.8 op bouwtekening). Het muurtje aan de noordkant van kamer 2.8 was een dun muurtje van gipsblokken en heb ik zelf al gesloopt. De muur die nu gesloopt moet worden is van baksteen en 10cm dik. Het is een pand uit 1927 dus al vrij oud. Ik heb in kamertje 2.8 het plafond helemaal gestript (er zaten gisplaten met daaronder een stuclaag op riet). De balken zijn 8 x 23 cm met een HoH van 70cm. Ze lopen door van de ene naar de andere buiternmuur en houden dus niet bovenop het muurtje op. Het is een appartement op de tweede en bovenste verdieping met daarboven alleen een plat dak van bitumen. De balken steunen m.i. alleen een beetje op het muurtje. Het is volgens mij niet echt een draagmuur, hoewel de balken er wel in lijken te rusten. Gaarne offerte voor de hele klus, dus slopen, balk plaatsen en eventueel advies over vergunning / bouwkundige berekening. De hele muur is 440 cm lang. De sloop van 400cm zou mooi zijn, maar ook met 300 cm ben ik al erg blij.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Het gaat om 4 draagmuren van 3.5 meter en het plaatsen van de draagbalken. Doorgang woonkamer /eetkamer en doorgang eetkamer/ keuken. Constructie berekening is aanwezig.

Partners

Partners van Casius