Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor fundering laten controleren:

Fundering laten controleren

ik zou graag mijn huidige appartement willen kopen maar wil graag de fundering laten nakijken. Het gaat om een appartementsblok van 4 verdiepingen waarvan mijn appartement op de 3e en 4e verdieping ligt.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering laten controleren uit heel Nederland:

Prefab uitbouw achterzijde

Uitbouw van 2,5 meter diep en 5,30-5,50 meter breed, over de volle breedte van de woning. Aan de rechterkant hebben de buren al een aanbouw, gedeeltelijk gemetseld. We hebben een tussenwoning. Vergunning zal waarschijnlijk niet nodig zijn, wel moet ik controleren of er verplichtingen zijn wat betreft materiaal. Als materiaalkeuze vanuit de gemeente niet uitmaakt, denken wij aan een prefab constructie afgewerkt met trespa. We hebben een bestaande pui van 4 meter breed van grond tot dak 2,40 meter, kunststof kozijnen met twee openslaande deuren en deze zouden we hergebruiken. We zouden dan het liefst nog 1 of 2 daklichten willen hebben. We willen een casco oplevering. Voor de fundering was bij de buren als het goed is palen tot 8 meter diep nodig. Wij hebben een soort overkapping aan de achterzijde waardoor grote machines niet naar binnen kunnen (hoogte: 2,20 -2,30 meter), pulsen zou wel kunnen.

Erker zijkant nieuwbouwhuis

Graag wil ik een erker plaatsen van 1 x 3 m aan een nog te realiseren nieuwbouwhuis. In de bijlage vind je een impressie van de gewenste erker. Ik duf niet te zeggen of de fundering aangepast dient te worden, daar hoop ik eigenlijk op jouw expertise. Ik zou moeten controleren of er een vergunning aangevraagd moet worden.

Aardpen laten slaan

Ik weet niet of er een Aardpen in fundering zit. Onze aannemer is namelijk halverwege de werkzaamhede gestopt. ik ben opzoek naar een partij die dit kan controleren, indien niet, dan een Aardpen slaan en meterkast verbinden aan een Aardpen met een aardingsdraad.

Fundering controleren en zodanig herstellen

Ik heb samen met mijn vriend recent een vrijstaande woning gekocht in Amsterdam Noord. Omdat er wat scheefstand in het voorhuis zichtbaar was hebben we iemand laten kijken naar de fundering (zie bijlage). Hier kwam uit dat alles er goed uitzag en de fundering geen probleem zou moeten zijn. Sinds deze inspectie is er tussen het oude huis en de aanbouw een scheur ontstaan (zie foto's). Het lijkt erop dat het oude huis behoorlijk (snel) aan het zakken is waardoor het kozijn loslaat. Dit is in een tijdsbestek van een paar maanden gebeurd. Wij zouden graag ASAP een afspraak willen maken om hier goed naar te kijken en vervolgstappen te bespreken. Ik hoor graag z.s.m. van u of u ons kunt helpen.

Palen voor uitbouw plaatsen

Ik zoek een aannemer die ten behoeve van een uitbouw kan controleren wat de mogelijkheden zijn qua heipalen/fundering.

Fundering controleren

Ik wil mijn fundering laten controleren. De woning is uit 2008. Onder de tegels in de tuin is er grond verlies en de woning kraakt in de nacht. Het raam op zolder die in de muur zit en niet open kan heeft een barst gekregen, lijkt alsof het huis is verzakt. Er is ook een gat gezien in de grond naast de woning.

Funderings- en metselwerk

Graag willen wij 17 meter fundering laten controleren en eventueel verbeteren, uitgraven kunnen we zelf regelen. Daarna dient er 25 m2 binnenblad en 25 m2 buitenblad gemetseld te worden.

Fundering met verzakking herstellen

Bij mijn loods zijn scheuren in de muur ontstaan. Ik vermoed dat dit komt door verzakking. Ik zoek iemand die de scheuren in de muur dicht kan voegen en kan controleren of er daadwerkelijk verzakking heeft plaatsgevonden.

Fundering herstellen

De problemen zijn als volgt bij mijn tussenwoning: 1. Aan 1 zijde van de fundering is er vocht. Er is wat water zichtbaar op de wand en de palen die onder deze wand zijn geplaatst, zijn ook een beetje zacht geworden van het vocht. 2. Aan de andere zijde van de fundering is het water niveau een klein stukje lager dan de rest. Een paar maanden geleden waren de hout palen nog zichtbaar boven het water. Nu zijn deze niet meer zichtbaar maar het waterniveau lijkt hier nog lager dan bij de rest van de fundering. Graag maak ik een afspraak om het werk te controleren en aan te geven wat de mogelijkheden zijn.

Fundering laten controleren

We willen het schuurgedeelte van een oude woonboerderij verbouwen. Er zijn scheuren in de muren zichtbaar. We willen de fundering laten controleren om erachter te komen wat er aan de hand is en wat de verdere mogelijkheden zijn. Graag horen we wat de geheel inspectie zal kosten.