Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor sterkte berekening voor het dakterras maken:

Sterkte berekening voor het dakterras maken

Ik wil een dakterras op een aanbouw plaatsen, met een totale oppervlakte van 45 m2. Hiervoor wil ik eerst de sterkte van mijn dak laten toetsen. Graag ontvang ik de offerte voor dit advies.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sterkte berekening voor het dakterras maken uit heel Nederland:

Constructieberekening maken

Ik heb een constructieberekening nodig voor het volgende: Ik wil in mijn woning een dragende muur doorbreken om een open keuken te creëren. Daarnaast wil ik de deuropening verplaatsen richting voorzijde van het huis. De dragende muur moet een overspanning van 2400 mm kunnen hebben en de deuropening van 900 mm exclusief kozijn. Is het mogelijk een berekening te maken op sterkte en aan te geven welke profielen geïnstalleerd moeten worden.

Bouwtekening en sterkte berekening

Het betreft het tekenen van een vrijstaande woning van ongeveer 500 m3, met aanvraag vergunning. Wij hebben een redelijk beeld van onze wensen maar ontvangen ook graag advies van de vakman.

Lichtstraat monteren

We zijn op zoek naar een ervaren aannemer die zowel de sterkte berekening kan doen, het gat kan maken en lichtstraat kan leveren en monteren. Het gaat om een lichtstraat in een uitbouw waarvan het plafond gemaakt is van breedplaat vloeren. De afmeting van de lichtstraat is nog niet bekend. Graag bespreken wij hier de mogelijkheden voor.

Sterkte berekening voor dakterras bij bestaande woning

Het opstellen van een garantie dat wij het dakterras kunnen aanleggen op het dak volgens het aangeleverde ontwerp van de tuinarchitect. De draagkracht bepalen. Wij hebben de vraag gekregen zonder verdere berekeningen. In overleg bepalen van gewicht e.d. Graag op korte termijn.

Doorbreken dragende muur en een doorgang dichtmaken

Graag zouden wij een gedetailleerde offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: 1) Een doorgang van 1.60 meter maken in de dragende muur van de woonkamer naar de keuken. Sterkte berekening, aanvragen van omgevingsvergunning (volgens de gemeente nodig), uitvoering van werkzaamheden t.w. het plaatsten van steunbalk, uitbreken van muur en afwerking. 2) De doorgang van de gang naar de keuken dichtmaken en afwerken. Eind juli krijgen we de sleutel van ons huis en zouden dit graag, indien mogelijk, voor medio augustus gerealiseerd willen hebben. Zie ook meegestuurde schets. Alvast bedankt.

Steunbalk aanbrengen

Berekening maken voor sterkte steunbalk en het plaatsen van de steunbalk met een overspanning 340 cm. Verder advies over de werkzaamheden er omheen, zoals breekwerk, metselwerk, steunen etc. In overleg met de vakman zouden wij een deel van de werkzaamheden (breken etc.) zelf uit kunnen voeren. NB Klant is moeilijk telefonisch te bereiken. Email, sms of whatsapp geniet de voorkeur.

Bouwtechnische tekening en constructieberekening maken

Voor het reeds ontworpen dakterras op etage, welke in plaats gaat komen van huidige zolder. Moet een technisch constructietekening worden gemaakt en een onderbouwende sterkte berekening. Gedacht wordt aan hout-skeletbouw. Het gaat om een oudbouw galerij woning begin 20e eeuw, 1912. In plaats van de huidige zolder , welke voor een deel zal worden verwijderd , komt een dubbele etage met daarop een dakterras. Dit is geheel in (3d) tekening voorhanden. Hiervoor is reeds toestemming verkregen door de gemeente.

Constuctietekening en -berekeningen laten maken

Ik heb een schuur laten tekenen en de vergunning voor deze schuur is inmiddels binnen. Wat ik nu nodig heb is een constructieberekening. Hierin moet zitten: - Palen plan - Funderingsplan en berekening van benodigde sterkte fundering - Controle BG - De opbouw wordt van staal (evt. deels hout; graag advies daarover; als in kosten weinig verschil dan staal kiezen) - Wanden & hout dak dimensioneren Ik wil graag drie offertes en vraag u allereerst een offerte te doen voor het gevraagde. Daarna beslis ik wie ik de opdracht zal geven.

Puntdak plaatsen op bestaande berging

Voor een aanvraag van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een puntdak op een bestaande berging is een accoord van de gemeente. Echter zij willen eerst een constructieve berekening m.b.t. sterkte, stijfheid en stabiliteit van het bouwwerk. Wie kan mij daarbij helpen?

Aanleg dakterras ad +/- 45 m2 te ...

Aanleg dakterras ad +/- 45 m2 te Amsterdam Oud Zuid. (+/- 11 * 4) Plat, leeg dak met opgang vanuit deur op vierde verdieping aan de achtergevel. Bouwtechnische keuring heeft afdoende sterkte geïndiceerd. Echter technische berekening moet nog gedaan worden. Houten vloer, houten balustrade/hekwerk, eventueel met enkele verhoging tbv zitgedeelte. Bouw moet begin juni afgerond zijn.