Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor schets voor vergunningsaanvraag aanbouw maken:

Schets voor vergunningsaanvraag aanbouw maken

We willen een aanbouw laten maken tegen ons bedrijfspand. Het gaat om een standaard bedrijfsunit van 100 m2 met 2 lagen (begane grond en 1e verdieping) en een overhead door. De aanbouw kan een simpele stalen constructie zijn welke op poten staat en tegen de gevel van de gebouw komt. (aanbouw enkel bedoeld om de ruimte op de 1e verdieping te vergroten.) Begane grond komt geen uitbouw/aanbouw.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schets voor vergunningsaanvraag aanbouw maken uit heel Nederland:

Serre aan woonhuis

Bouw serre aan vrijstaand woonhuis Schoorl NH Afmetingen serre breedte x diepte x hoogte Circa 6800 x 3500 x 3200 mm Omgevingsvergunning Vergunningsplichtig (bestemming tuin) Vergunningsaanvraag, benodigde schets-, constructie-, situatietekeningen, plattegronden en gevelaanzichten en berekeningen door aannemer Er is reeds vooroverleg geweest met gemeente Fundering Fundering op staal, strokenfundering Ondergrond zandgrond, sonderingen aanwezig Graafwerkzaamheden, bekisting, staal, isolatie, betonwerkzaamheden door aannemer Vloer Geïsoleerde betonvloer Afwerking geëgaliseerde zandcementdekvloer Graaf-, betonwerkzaamheden, staalmatten, isolatie door aannemer Geen vloerverwarming Wanden Zijgevel geheel vouwwand 7-delig naar buiten draaiend Voorgevel geheel kozijnen optiek idem vouwwand zijgevel Achtergevel geheel kozijnen optiek idem vouwwand zijgevel HR++ beglazing, af fabriek ral 7021 Hoogte vouwwand/kozijnen idem woonhuis 2410 mm Vouwwanden en kozijnen aangeleverd door opdrachtgever, plaatsing/montage/aftimmering/afwerking door aannemer Geen boeidelen, geen metselwerk Dak Plat dak met hellend deel, balkendak Mupan glaswol dakisolatie Dakafwerking hellend deel riet conform impressie Dakhelling tbv riet 59 graden Afwerking dakoverstek idem woonhuis, afgetimmerd met western red cedar Epdm dakbedekking hoogwaardig Zwarte hemelwaterafvoeren onaangesloten op hemelwaterafvoer Dak gereed voor rietdeken door aannemer, rietdekwerkzaamheden door opdrachtgever, in eigen beheer Plafond Plafond van fermacellplaten in overleg Schilderwerkzaamheden Door opdrachtgever, in eigen beheer Stucwerkzaamheden Door opdrachtgever, in eigen beheer Elektra Door opdrachtgever, in eigen beheer Loodgieterswerkzaamheden Niet van toepassing Tegelvloer & afkitten Door opdrachtgever, in eigen beheer Voorbeeld dakconstructie plat dak met hellend deel van riet in bijlage

Situatietekening voor een omgevingsvergunning maken

Voor een (toekomstige) vergunningsaanvraag voor onzelfstandige bewoning heb ik een bouwtekening nodig van een eengezinswoning in Enschede. Graag een globale schets van een ééngezinswoning met een schaal van 1 op 100.

Aanbouw aan achterzijde dijkwoning

Het betreft een aanbouw aan de achterzijde van de woning van 4 meter diep en 6 meter breed. De fundering moet tevens geplaatst worden. Er zal geheid moeten worden. Het geheel zal gesplitst worden in twee kamers, welke aan de achterzijde openslaande deuren of een schuifpui krijgen in plaats van gewone ramen. Tussen de bestaande woning en de aanbouw zal een stalen opvangconstructie gemaakt moeten worden om het geheel op te vangen. Het dak zal als dakterras gebruikt worden en ook daar zal een schuifpui of openslaande deuren geplaatst worden (er zit nu een raam) op dijkniveau. Ook hier geldt dat de doorgang waarschijnlijk ondersteund moet gaan worden. Er is al een schets gemaakt. Als het mogelijk is de aanbouw te maken dan zal er een tekening voor de vergunningsaanvraag gemaakt moeten worden. Tevens berekeningen voor de doorgangen. Casco of afgewerkt opleveren is afhankelijk van de prijs.

Dakterras maken

Ik wil graag een dakterras van ongeveer 25 m² (4x6 of 4x7 meter) met omheining, deze moet waterpas gemaakt worden aangezien het dak iets schuin afloopt. Ik wens onderhoudsvrije materialen, maar graag houtkleur in warme kleur. Privacy is belangrijk evenals een windvrij gedeelte. Dus uit de wind in de zon en in de wind in de zon of schaduw op een hete dag. Koepel die open kan is er, maar hier moeten andere veren in, want nu gaat deze te zwaar open. Koepel moet verplaatst en er moet een vaste trap komen met leuning, deze komt boven een andere trap. Een flexibele overkapping voor schaduw. Omheining om de koepel. Qua constructie kan het. Prijs inclusief ontwerp ten behoeve van een vergunningsaanvraag, deze duurt maximaal 8 weken, dus graag daarna gelijk van start. (vergunning plichtig in verband met beschermd stadsgezicht, hoogte omheining minimaal 120 cm en 100 cm vanaf de rand.) Graag offerte inclusief alle kosten en grove schets van het idee. Er is een plattegrond van de 2e verdieping van de woning waar het dakterras bovenop komt.

Aanbouw en/of dakopbouw bouwen

Graag willen we een indicatie van kosten voor een aanbouw en eventueel een opbouw, met alleen de daarbij behorende werkzaamheden. Graag aanbouw en opbouw apart specificeren. Op de begane grond 10 m2 aanbouw met daarboven 10 m2 aanbouw op de eerste verdieping. Zie schets voor plattegrond. Hieronder een lijst met de werkzaamheden: aanbouw/opbouw casco. * Huidige trap eruit * Huidige trapgat dicht * Fundering * Aanbouw BG +/- 10 m2 - Houtskeletbouw - Gevelbekleding - 1x kunststof kozijn - Afdakje - Trap naar 1ste verdieping met een wentel- of spiltrap * Aanbouw 1ste verdieping van ook 10 m2 - Houtskeletbouw - Gevelbekleding, welke nog nader te bepalen - 1x kunststof kozijn - Trap naar 2de verdieping met een wentel- of spiltrap * Deur naar de aanbouw op de begane grond * Deur naar de aanbouw op de 1ste verdieping. Eventueel een opbouw om een tweede verdieping te creëren: * Opbouw +/- 40 m2 - Houtskeletbouw met plat dak - 4x kunststof kozijnen - Gevelbekleding, welke nog nader te bepalen. - Dakbedekking met bitumen Het huidige platte dak is van beton. Met de tekeningen ben ik nog bezig, komen eraan. De vergunningsaanvraag moet ook nog verstuurd worden. De binnenzijde werken wij zelf af, evenals het doortrekken van leidingwerk. Casco opleveren. Graag een afspraak voor verdere details.

Bouwkundig tekenaar voor schets vergunningsaanvraag

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar wie beried is onze wensen uit te tekenen voor de verbouwing van ons huis. De tekening moet voldoende zijn om een aanvraag voor een vergunning in te dienen.