Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor advies over verwijderen van muren:

Advies over verwijderen van muren

Ik heb advies nodig of een muur van een trapkast een draagmuur is, evenals een de muur in de gang, aangezien ik deze muren wil verwijderen. Gaarne ontvang ik van u een offerte welke kosten er verbonden zijn aan zo n advies. En een offerte voor het herstellen van het plafond nadat de muur weggehaald is.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies over verwijderen van muren uit heel Nederland:

Vocht in kelder verwijderen of in zijn geheel dichten

Ik zou graag een offerte willen voor het volledig vochtvrij maken van mijn kelder, het is een kelder in trappenkast van 1,5 m diep en ongeveer 3m bij 1m. Ik gebruik de kelder niet en van mij mag hij ook volledig worden gedicht, indien dat het beste is voor mijn woning. De wanden van de kelder en trappenkast zijn vochtig en dat baart mij zorgen. Ik ontvang graag uw offerte/advies. Bij voorbaat dank.

Boomstronk verwijderen en andere werkzaamheden

In de voortuin(dus goed bereikbaar) willen wij een strook van ongeveer 14 m2 tuin weg laten halen. Dit is een stukje tuin omringt door bielzen. In deze strook moet een boomstronk met een diameter van 38 cm verwijderd worden. Ook een kleine boomstronk moet verwijderd worden, deze is tussen de 10 en 15 cm. De stronk mag of met wortel en al verwijderd worden of met behulp van een stobbenfrees worden verwijderd. Het is de bedoeling dat op deze plek bestrating komt, graag krijg ik advies betreffend de beste optie. Er moet groen weggehaald worden. Het groen, de bielzen en een paar kub zwarte grond moet afgevoerd worden. Graag een indicatie van de totale kosten.

Verbouwing/renovatie huis

Voor een recent aangekochte woning willen wij de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - badkamer uitbouwen, nu 3 m2 met daarachter een berging, muur verwijderen waardoor deze 5 m2 wordt en vernieuwd. Tegelwerk, leidingen en sanitair - keuken vervangen, blijft op dezelfde plek. Leidingen verlegd - toilet verplaatsen naar voormalige bergruimte, inclusief leidingen aanleggen, tegelwerk en sanitair - vaste trap naar zolder. Er is nu een vlizo trap aanwezig. De vloer naar zolder is van beton en het trapgat dient te worden verplaatst - afwerken zolder en trappenhuis, afwerken en schilderwerk uitvoeren - dakkapel van ongeveer 3.50 meter breed plaatsen. Hier moet nog een vergunning voor aangevraagd worden Graag maken wij een afspraak om de werkzaamheden toe te lichten en advies te ontvangen.

Douchevloer vernieuwen

Al een tijdje last van lekkage vanuit de douche. Verzekering ingeschakeld, lekkagedetectie uitgevoerd, het blijkt de afdichting rondom douche putje te zijn. Verzekering vergoedt niets, dus moeten we dit zelf oppakken en uitbesteden. We willen de lekkage definitief oplossen en omdat ons geadviseerd werd het douche putje ook maar gelijk te laten vervangen, willen we tevens de 9 tegels, die de douchevloer bedekken, ook laten vervangen door anti-slip tegels. Stappen/werkzaamheden: - Demonteren douchecabine - Verwijderen 9 tegels van de douchevloer - Advies was om dan drie weken droogtijd in acht te nemen? - Demonteren doucheputje - Leveren en plaatsen nieuw doucheputje, inclusief goede afdichting rondom - Eventueel reparatie douchevloer voordat er opnieuw betegeld wordt? - 9 nieuwe anti-slip tegels plaatsen (deze tegels kunnen wij eventueel regelen - Tegels voegen - Douchevloer afkitten - Terugplaatsen douchecabine Advies was om dit op een kleine verhoging te plaatsen zodat het water niet onder de cabine door kan? - Afkitten douchecabine Bij voorkeur primair email en secundair mijn mobiele nummer gebruiken als contactopties.

Benedenverdieping vloer woning tegelen

Ik zoek een tegelzetter die de vloer van mijn woning kan voorzien van nieuwe tegels. Het betreft de woonkamer, keuken, hal, berging en toilet. Stenen zijn al besteld, betreft natuurstenen tegels 40 bij 70 tot 120 (Carbon Gold). Wildverband. Momenteel liggen er al 2 tegellagen met daaronder vloerverwarming, ik denk dat het beste is de bovenste tegellaag te verwijderen, maar sta daarin open voor advies. De huidige plinten (10 cm hoog, plavuizen) moeten sowieso eerst verwijderd worden. Het gaat om 100 m2.

Klimop van gevel verwijderen

Ik heb een huis gekocht en aan de voorkant zit klimop (zie foto). Op zich vind ik het prachtig maar het groeit behoorlijk, ook naar de buren. Wat zijn de mogelijkheden? Het liefst wil ik het laten onderhouden afhankelijk van de kosten. Helemaal verwijderen is ook een optie, afhankelijk van het advies en kosten als ik het wil laten onderhouden. Liefst reactie via email.

Toilet verwijderen en plaatsen

Wij willen ons toilet op de 2e verdieping vervangen. Toilet is toen door vorige bewoners geplaatst, maar is nu aan vervanging toe. Wij hebben ook deskundig advies nodig bij het kiezen van het juiste toilet die het beste in deze ruimte zou kunnen passen. Wij zouden dit zo spoedig willen bewerkstelligen.

Patio 10m2 bij woonkamer betrekken

Wij willen graag de bestaande onderheide patio (3,50m x 3,00m) bij de woonkamer trekken, daartoe zoeken wij een aannemer die de wanden kan inzagen en binnenmuur, isolatie en buitenmuur kan opbouwen en overbodige muurtjes kan verwijderen en een deurpost van hal naar woonkamer kan realiseren. Tenslotte willen wij graag advies of de twee bestaande kozijnen verwijderd kunnen worden zonder stalen balken.

Boom kappen en advies over wortels onder huis

Ik wil van de zomer graag deze boom laten kappen. Het is nog al een forse boom waarvan de wortels onder het huis doorlopen dus ik weet niet of het mogelijk en verstandig is om de boomstronk helemaal te laten verwijderen.

Boom kappen en afvoeren

Boom kappen + afvoeren + verwijderen stronk (graag advies)