Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor pand splitsen in drie woonlagen:

Pand splitsen in drie woonlagen

Het pand word in 3 woonlagen gesplitst en voor de omgevingsvergunning dienen er bouwtekeningen aangeleverd te worden conform bouwbesluit
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pand splitsen in drie woonlagen uit heel Nederland:

Meterkasten splitsen

Ik heb een pand met 2 bedrijfshallen. Op dit moment heb ik 1 meterkast voor energie, water en gas. Deze moet dus gesplitst worden naar 2 apart functionerende meterkasten. Graag ontvang ik de kosten hiervoor.

Meterkast laten splitsen

Ik heb een pand van 3 verdiepingen. Ik wil deze verdelen in 2 woningen (1e verdieping apart - 2e en 3e verdieping apart). Op dit moment heb ik 1 meterkast, deze moet dus gesplitst worden naar 2 apart functionerende meterkasten. Graag mailen.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Hierbij vraag ik een offerte aan voor het maken van een keuringsrapport van gas en elektra voor het splitsen van een pand.

Spa en wellness creëren

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer. Het gaat om een bedrijfspand van 300 m2 en een huis bovenop. Ik wil graag het pand in twee splitsen. Ik wil een spa/wellness laten maken met hamman en jacuzzi's et cetera. Dit moet allemaal twee keer gebeuren.

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.

Mantelbuizen aanbrengen

Mijn pand heeft afzonderlijke bewoning op de begane grond en op de 1e verdieping, maar is kadastraal niet gesplitst. Omdat de afrekening van de kosten van energie en water steeds onderling veel problemen oplevert, wil ik de aansluitingen laten splitsen. Op de begane grond zijn nu de meters voor gas, water en elektra. Ik heb al een offerte van de leveranciers daarvan ontvangen voor het plaatsen van nieuwe meters voor de 1e verdieping. Ze zullen dat verzorgen, zodra er mantelbuizen zijn aangelegd. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg daarvan vanaf de meterkast op de begane grond.

Gas, elektra, water en telefoon splitsen

Ik ben de mogelijkheden aan t bekijken om een pand in Amsterdam te splitsen. Het betreft een woning van voor 1940 met eigen opgang op de begane grond met trappenportaal naar 1hoog (+/- 50m2) en 2hoog (+/- 60m2). Het is lang geleden gesplitst geweest waardoor het nu een samengevoegd pand met 1 CV, 1 watermeter, 1 meterkast is. Qua indeling zou het pand makkelijk te splitsen moeten zijn. Ik meen dat de fundering goed is (onderzocht 3 jaar geleden bij aankoop van het pand). Is het mogelijk om een (waarschijnlijk zeer grove) indicatie te geven van de kosten: aanleggen 2e CV, 2e gasmeter, 2e meterkast? Momenteel zitten er huurders in het pand, wat betekend dat een bezichtiging op locatie om u een indruk te geven lastig zal zijn.

Leidingwerk splitsen vanwege woningsplitsing

Wij willen een pand met 1 ingang splitsen. Hiervoor moet er een extra meterkast gecreëerd worden voor aparte bemetering van gas, licht, water en kabel. Ook moeten de leidingen (gas licht water etc.) van de 2e verdieping gescheiden worden van de bovenste etages. En er zal een extra combi ketel geplaatst moeten worden voor warm water en verwarming. Wij hebben nog niet overlegd met de netbeheerder. Uitvoering in het najaar of begin volgend jaar.

Gas, licht en water splitsen

Ik heb een boven woning. Maar betaal elke maand mijn gas en licht rekening aan de eigenaar van het onderliggende pand.. omdat het niet gesplitst is.. nu wil ik het graag gesplitst hebben . Zodat ik zelf alles in de meterkast heb zitten

Jaren 30 pand splitsen

Jaren '30 kantoorruimte met bovenwoning verbouwen naar 2 appartementen met een totaal van 180 m2. BG: aanbouw 12 m2, platdak, tuindeuren, geen extra voorzieningen in aanbouw plaatsen: woning scheidende wand 7 meter, wanden voor badkamer 10 meter, 3 binnendeuren, 2 x toilet, 1 rechte simpele keuken, zwevend plafond 64 m2 verdeeld over 4 ruimtes. 1e verdieping: installeren c.v. installatie met leidingwerk, zwevend plafond 64 m2 en fermacell vloerdelen 64 m2 beide verdeeld over 4 ruimtes. Tekeningen zijn aanwezig, vergunning is verleend. Voorlopig alleen via de mail contact mogelijk.