Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening voor draagmuur verwijderen maken:

Constructieberekening voor draagmuur verwijderen maken

In verband met het verwijderen van de draagmuur zijn we op zoek naar een constructeur voor constructieberekening. Helaas zijn er geen oorspronkelijke bouwtekeningen beschikbaar van het pand (verloren gegaan in de oorlog). Het gaat om een pand in Centrum Rotterdam, en het liefst zo snel mogelijk. Muur heeft lengte van ongeveer 6,2 meter breed, 3,6 meter hoog en 11 cm dik. Werkzaamheden in 2 delen: - 1e deel volledig openbreken muur - ongeveer 3,2 meter breed - 2e deel gedeeltelijk open breken tot hoogte (ongeveer) 2,4 meter voor plaatsing stalen/glazen pui, ongeveer 3 meter breed Ook moeten we de dikte van de balken on de vloer weten op 1e etage, i.v.m. met mogelijke plaatsen verwarming dmv convector in vloer. Graag verneem ik kosten en uw beschikbaarheid.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening voor draagmuur verwijderen maken uit heel Nederland:

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.

Slopen van een draagmuur

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3 meter lang en 2.25 meter hoog. Graag inclusief het plaatsen van een draagbalk en het maken van een constructieberekening ten behoeve van de omgevingsvergunning. Het puin zullen wij zelf gaan afvoeren en de afwerking zal door derden uitgevoerd gaan worden.

Dragende muur verwijderen

Ik wil een deel van een draagmuur laten verwijderen. Het betreft een draagmuur waarop een muur van de bovenste verdieping rust, en de balken van de vloer op de eerste verdieping. In de muur zit reeds een deuropening van 93,5x208,5cm. Het is de bedoeling dat het deel van de muur naast de deuropening tot aan de buitenmuur wordt weggehaald tot aan de hoogte van de deurpost. In totaliteit gaat het om 1,75m x 2,08m wat weggehaald moet worden. Dit staat ook op de foto's. Er moet een ondersteuning geplaatst worden om het verwijderen van de muur op te vangen, en er moet een constructieberekening worden gemaakt voor de vergunning. Alles mag stuc klaar opgeleverd worden en afvoer van de stenen is niet nodig maar mag wel. Graag een mail met offerte, en werkzaamheden kunnen per direct beginnen of later in overleg.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur slopen van de woonkamer naar de keuken en er moet een constructieberekening voor de omgevingsvergunning gemaakt worden. Plaatsen van de nieuwe constructie. Oppervlakte muur is circa 8 vierkante meter. Wij willen graag dat de vakman meehelpt met het afvoeren van het puin, wij zullen ook helpen. Er moet een vergunning aangevraagd worden voor het slopen.

Draagmuur slopen

Draagmuur tussen woonkamer en keuken slopen en mooi afwerken. -Hoogte muur = 260 cm -Breedte opening = 210 cm -Huis uit 1926 Ook constructieberekening en aanvragen vergunning. Verzorgen van mooie dorpel omdat zowel keuken als woonkamer uit houten vloer bestaan. Daarnaast als optie graag berekenen: dicht maken van deur aan de andere kant van de keuken.

Draagmuur verwijderen

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 2003 en willen daar graag een draagmuur laten verwijderen bij de keuken. We ontvangen in week 37 een constructieberekening voor de benodigde steunbalk. Daarna kan de klus wat ons betreft snel worden uitgevoerd. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij zitten in het aankooptraject van een tussenwoning en verwachten dat de overdracht eind november of begin december zal plaatsvinden. Wij willen daar in de woonkamer een draagmuur van ongeveer 5,5 m² laten verwijderen. We ontvangen graag uw offerte voor: -een constructieberekening -de vergunningsaanvraag -verwijderen van de muur -plaatsen van een steunbalk -maken van een stuukklare koof om die steunbalk Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk van u een offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Draagmuur slopen en balk plaatsen met constructieberekening

Het verwijderen van een dragende muur van 18 cm dik en 2,5 m lang met een deur er in. In een appartement op de begane grond Waarbij onder de vloer een kruipruimte is. Er zijn nog 2 verdiepingen boven de begane grond. Er moet ook een constructieberekening gemaakt worden en ik moet nog goedkeuring krijgen van de VVE.

Constructieberekening en tekening laten maken

Ik wil graag een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van een binnen draagmuur die ingediend moet worden bij aanvraag van een omgevingsvergunning.

Draagmuur slopen en H-balk aanbrengen

Slopen achtergevel tussenwoning voor uitbouw, en plaatsen H-balk, inclusief constructieberekening en afvoeren puin. Achtergevel 5.5 meter breed, gewenste doorbraak zo breed mogelijk, met aan beide zijden voldoende muur voor opleggen H-balk. Achtergevel is steens metselwerk, ongeveer 10 meter hoog vanaf maaiveld.

Partners

Partners van Casius