Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening voor een dakkapel laten maken:

Bouwtekening voor een dakkapel laten maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een dakkapel. De tekening is voor de omgevingsvergunning.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening voor een dakkapel laten maken uit heel Nederland:

Bouwtekening laten maken voor dakkapel

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een dakkapel op zolder. Het dakkapel moet ongeveer 3,5 meter breed worden. Ik moet nog een vergunning aanvragen. De sleutel krijg ik pas op 2 juli.

Asbesthoudende dakleien verwijderen

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van asbesthoudende dakleien van een woonhuis. Circa 130 m2. Ik heb hiervoor nog geen asbest inventarisatierapport laten maken. Betreft Eternit leien. Ik heb wel een bouwtekening met het type dakleien. Ik heb een dakkapel en een aantal dakramen en een schoorsteen.

Aanbouw met nieuwe terrasdeuren plaatsen

Mijn vriendin, dochter van 11 maanden en ik hebben afgelopen week het huis gekocht en wij hebben de wens om er het een en ander uit te bouwen. Het belangrijkste hierbij is voor nu het uitbouwen van de keuken met behulp van een serre/glazen overkapping en het plaatsen van bijbehorende terrasdeuren. In de achtertuin, tussen de achterkant van de keuken en de ingang van de berging bevindt zich een buitenruimte van ongeveer 4 m2 (1.81 meter x 2.22 meter volgens de bouwtekening. Wat wij graag zouden willen, is de deur en muur aan de achterkant van de keuken uitbreken zodat er een serre/overkapping geplaatst kan worden tussen keuken en berging om zo een grotere keuken te realiseren. De buitenmuren zijn zowel naar de achterkant als zijkant van de serre al aanwezig, maar moeten uiteraard nog effen gemaakt worden met die van de keuken en geïsoleerd. Betonnen vloer moet ook worden aangebracht als ondergrond, en misschien nog andere zaken zoals (ver)leggen stopcontactaansluitingen, waterleiding, afvoer, etc. Daarnaast willen wij ook de bestaande terrasdeuren vervangen om ze qua stijl in lijn te brengen met de nieuwe serrekeuken. Ik heb een foto van de huidige situatie en een (slecht gefotoshopte ;)) versie om een indruk te geven van waar we naartoe willen. Wat betreft materiaal weten we dat we in ieder geval geen kunststof willen, voor de rest (hout, aluminium, staal) zijn we benieuwd naar de mogelijkheden en de prijskaartjes die eraan hangen. In de toekomst willen wij ook andere zaken zoals bijvoorbeeld de dakkapel of de badkamer aan laten pakken. Wij krijgen de sleutels aanstaande vrijdag (31 maart) dus vanaf die datum kunnen wij jullie op locatie ontvangen om een en ander te bespreken.

Woning uitbreiden en verbouwen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het realiseren van een opbouw van 3 x 8 meter met een puntdak en afgewerkt met Trespa op de reeds gerealiseerde uitbouw/garage. Tevens offerte wat het kost om de 1e etage volgens tekening opnieuw in te delen en wat zou het arbeidsloon zijn om de badkamer van 2.30 x 2.80 meter te laten plaatsen. Voor de opbouw graag hergebruik van een bestaande dakkapel en 2 ramen zijn aanwezig. Bouwtekening en vergunning reeds gemaakt/verstrekt en de woning is in eigen bezit.

Bouwtekening en constructietekening maken voor een dakkapel

Ik wil graag een bouw- en constructietekening laten maken voor een dakkapel van 4 meter lang en 1,7 meter hoog op mijn woning. Ik beschik al over een bouwtekening van de huidige situatie. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Technische tekening voor aanvraag uitbouw, dakkapel en verbouwing

Onze twee onder een kap woning willen we graag over de volledige breedte uitbouwen aan de achterzijde. De bestaande schuur willen we dan slopen en de bestaande carport ombouwen naar een garage. Tevens willen we aan de voorzijde van de woning een dakkapel plaatsen (zolder). Hiervoor is in ieder geval een omgevingsvergunning nodig. Ook zal de dakconstructie moeten worden aangepast. In de bijlagen is dit schetsmatig uitgewerkt op de bouwtekening van de bestaande woning. Ik ben op zoek naar tekeningen die we kunnen gebruiken voor het aanvragen van de benodigde vergunningen én om de aannemers aanbiedingen te kunnen laten doen.

Bouwtekening maken voor een dakkapel

Wij zouden graag een bouwtekening laten maken van onze bovenverdieping ten behoeve van een dakkapel die wij willen laten plaatsen. Helaas is er bij de gemeente geen bouwtekening aanwezig die wij op kunnen vragen. Ik hoop dat u ons kunt helpen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet.

Bouwtekening voor een dakkapel maken

Wij willen een tekening voor een dakkapel laten maken. Het word precies dezelfde dakkapel als bij buurman. Wat zijn de kosten voor het maken van de bouwtekening?

Achtergevel laten optrekken

Ik wil graag de achtergevel laten optrekken, breedte van de tussenwoning is 5.50 meter. Ik heb een schuin dak van 2 verdiepingen. Nu kan ik hier een dakkapel op zetten, maar ik wil graag de achtergevel laten optrekken. Ik heb een fundering op palen. Er moet veel glas in komen. Ik wil graag openslaande deuren op de zolder met dan een terras op het dak van de aanbouw. Mogelijkheid om terras/balkon op het plat dak te maken, dus voldoende stevig. Inclusief regelen van vergunning/bouwtekening.

Tekenwerk voor dakkapel verzorgen

Graag ontvang ik een offerte voor het tekenwerk van een dakkapel. Wat kost het om alleen de bouwtekening te maken?

Partners

Partners van Casius