Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor fundering maken voor een garage:

Fundering maken voor een garage

Wij willen een prefab garage laten bouwen op een gefundeerde vloer. Graag een offerte van een fundering van 6 x 5 meter. De fundering moet een draagkracht hebben van min 5000 kg plus de vloer zelf.
Onze klant uit Reeuwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering maken voor een garage uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen inclusief fundering totaal 27 meter en 2 meter hoog

Dwars op een stenen tuinmuur van de buren wil ik een stuk stenen tuinmuur van 9,60 meter, dan de hoek om 5,60 meter aansluitend aan een garage. Dan aan de andere kant van de garage tot een aanbouw 11,80 meter. Om de paar meter een penant om de muur steviger te maken als dat nodig is. Meerprijs apart vermelden. Uiteraard moet er ook een fundering onder komen. Hoogte 2 meter. Prijs inclusief fundering, metselen, stenen, en benodigd materiaal. Liefst onderdelen apart in de offerte noemen. Bovenste laag rollaag en/of betonen dakje meerprijs specificeren! Voorkeur steen naturel/gelige steen (machinale) handvorm waalformaat.

Uitbouw voor- en achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde en een stukje aan de voorkant realiseren. De afmetingen voor de achterkant zijn: 2.50 m bij 5.30 m en de afmetingen voor de voorkant zijn: 3 bij 2.50 meter. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Als deze nodig is, wil ik deze graag door de vakman laten regelen. Graag de constructie van metselwerk. Er is aan de achterzijde een fundering nodig, ik weet alleen niet van welke aard. Ik zou graag de prijs willen weten voor een casco- en complete oplevering. Onze vraag is wat zo’n verbouwing zou gaan kosten en hoelang zo een verbouwing duurt? Zouden jullie hier een offerte voor kunnen maken?

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen en zou graag wat gespecificeerde informatie en een duidelijke richtlijn aan prijzen ontvangen. Daarnaast dien ik nog een ontwerp te maken, alhoewel ik de ideeën wel heb wil ik eerst weten wat er mogelijk is qua prijzen. Het moet een vrijstaande woning van 150 - 180 m2 worden, op een kavel van tussen de 500 en 1000 m2. Ik wil dat het compleet opgeleverd word met elektra, (geen vloeren, geen stucwerk), een fundering, een stenen buitenkant, 1 zolder, 1 kelder, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, 1 woonkamer, en 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

Dak recht trekken en woonkamer verlengen

Wil graag mijn schuine dak recht trekken en de woonkamer 3 tot 4 meter groter maken. De afwerking doen we zelf. De buitenkant moet van steen zijn en er moet ook een fundering in komen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ontvang graag een offerte.

Fundering voor aanbouw garage

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een fundering voor mijn garage. Afmetingen zijn 6 m lang bij 3 meter breed en het moet een betonnen fundering zijn.

Onderkelderen rijtjeshuis

Ik zou graag mijn rijtjeshuis op de willen vergroten door een kelder onder de woning te maken, Er is momenteel een kruipruimte van ongeveer 1 meter hoog. Ik zou graag de gehele benedenverdieping willen onder-kelderen. Dat komt neer op circa 5 x 11 meter. Het is zandgrond, dus het uitzuigen is geen probleem. Graag kom ik met u in contact om enig idee te krijgen van de verwachtte kosten en de duur. Ik heb de gegevens van de fundering bij de gemeente. Financieel is waarschijnlijk het haalbaar voor mij om het te realiseren. Er is een vergunning nodig als de fundering aangepast moet worden. Het doel is om een extra slaapkamer en douche te creëren en woonruimte. Graag de kosten voor een casco bouw. De materialen voor de fundering graag geregeld door de vakman.

Uitgraven en storten van fundering voor aanbouw

In mijn dijkhuis heb ik een souterrain, hier wil ik graag een appartement van maken. Het betreft 30 m2 ongeveer. Hier moet eerst een stuk worden uitgegraven wat al deels gebeurt is, het gaat om ongeveer 50 cm. Daarna moet er beton gestort worden. Alleen komt er water omhoog, het is uiteraard niet de bedoeling dat het beton zal gaan drijven. De draagmuur moet gefundeerd worden, ik dacht aan schroeven en ook beton, maar ik ben geen expert ;).

Fundering + vloer realiseren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het maken van een fundering + vloer voor onze nieuwbouw. Ik stuur u het deel van de constructieberekening voor dit deel. De buispalen worden 1 oktober geslagen en aanvullend kan de fundering gemaakt worden. De vergunning is rond, dus er zijn geen belemmeringen. Wij hebben bruine aarde als grondsoort. De fundering moet grofweg 10 bij 12 meter worden. Hier overheen een broodjesvloer. Het afgraven doen wij zelf.

Fundering maken voor aanbouw

In Ridderkerk is het veelal kleigrond bij het huis gaat een raam weg en word de doorgang vergroot. Deze zal opgevangen moeten worden door een h profiel van staal in de gevel van ongeveer 3.5 m vanaf de gevel 7 meter in de lengte en 5.46 in de breedte een betonnen vloer.

Uitbouw zijkant van het huis

Wij willen graag aan de zijkant van ons huis een uitbouw (naar de garage van onze buren toe). Wij hebben een jaren 30 woning, waar wij een extra eetkamer bij willen maken. De uitbouw word 2,5 x 6 meter met openslaande deuren aan de achterkant. We twijfelen over een extra verdieping er bovenop. Ik hoor graag wat een uitbouw zonder 2e verdieping kost. En wat de meerkosten zijn met een extra verdieping er bovenop? Vergunning voor een verdieping is niet nodig, voor twee verdiepingen wel. Als wij voor twee verdiepingen gaan en een vergunning is nodig laten we dit graag door de vakman regelen. We hebben een zandbodem, wat voor fundering er nodig is durf ik niet te zeggen. We willen een complete oplevering, maar schilderen en vloer leggen kunnen we zelf. Elektra en stucwerk wel graag. Constructie willen we geen hout en geen prefab. Verder willen we de afwerking met de huidige bakstenen die van de muur die afgebroken moet worden als het om een laag van de uitbouw gaat. Mochten we twee verdiepingen hebben dan willen we moderne zwarte stenen er tegenaan. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Dan hebben we nog een opmerking over de hoogte van het plafond en de garage van de buren: deze zijn verschillend in hoogte. Wij willen de hoogte van onze woonkamer aanhouden, graag advies hoe het opgelost moet worden. Misschien een extra muur dat gemetseld moet worden? Een prijsindicatie hebben we nodig voor de bank.

Partners

Partners van Casius