Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor fundering maken voor een garage:

Fundering maken voor een garage

Wij willen een prefab garage laten bouwen op een gefundeerde vloer. Graag een offerte van een fundering van 6 x 5 meter. De fundering moet een draagkracht hebben van min 5000 kg plus de vloer zelf.
Onze klant uit Reeuwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering maken voor een garage uit heel Nederland:

Metselen van muur in de tuin

Wij zoeken een metselaar voor het maken van een muur van ongeveer 6 m2. met kinderkopjes. Fundering kan ik in overleg zelf voorbereiden.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Fundering voor houten chalet maken

Wij willen op veengrond een houten vakantiehuisje bouwen. Het lijkt ons handig om een betonnen fundering daaronder te laten maken. Het huisje is 70 m2 bij 10m2 en er moeten aansluitingen voor water, riool en elektra komen. Kunt u een prijsindicatie geven?

Fundering achter de woning voor later een houtskelet-aanbouw

Wij willen een lichte fundering laten maken die later een houtskelet-uitbouw gaat dragen. De maten van de fundering zijn 3,50 meter x 3,00 meter en 2,50 meter x 3,50 meter. Ondergrond bestaat vermoedelijk uit zand. De woning dateert uit 1931 en er is geen achterom. Wel zou in overleg met de buurman (smalle achtertuin) in de zijstraat een betonpomp-truck kunnen staan om eventueel een slang door de achtertuin te leggen. Anders moet alles door de woning.

Fundering voor uitbouw en fundering voor verlengen garage

Graag een prijs voor het maken van een fundering ten bate van een aanbouw aan het huis. Tevens een prijs voor het aanleggen van een tweede fundering om de garage te kunnen verlengen. De maten voor de aanbouw zijn circa 6,50 meter x 2,25 meter en die achter de garage circa 3,50 meter x 3,00 meter. Het gaat dus om twee afzonderlijke funderingen. De constructie-tekening is bijgevoegd.

Leidingwerk voor badkamer en keuken aanleggen

In de door ons zelf nieuw gebouwde schuur willen wij ter voorbereiding het leidingwerk doen voor de wc, wasbak, douche en een kitchenette. Het is houtskeletbouw en het skelet staat nog open om in te werken. De gaten boren in de betonnen fundering voor de afvoer verzorgen wij zelf. In het woonhuis willen we leidingwerk laten doen voor de keuken. En in overleg ook het leidingwerk om de splitsing te maken vanaf de waterleiding.

Oprit bestraten en een extra parkeerplaats aanleggen

Ik wil van mijn voortuin een oprit cq extra parkeerplaats maken, nu liggen er klinkers in. Graag de prijs voor het verwijderen van de klinkers meenemen in de offerte. Er is geen fundering nodig. De tuin afmeting is 5,00 bij 4,55 m. Welke stenen het beste gebruiken hiervoor? Of is grint gestort in honingraten nodig? Ik kan ook foto van de huidige situatie doormailen.

Uitbouw achterzijde woning 4m diep en 5m breed met dakterras

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren. De afmetingen zijn 4m diep bij 5m breed. Daarna wil daar een dakterras op realiseren (maar dat hoeft niet door de aannemer te gebeuren). We hebben daar nog geen bouwtekeningen voor, we zijn namelijk nog in bespreking met de buren, zodra ze akkoord geven voor dakterras gaan we bouwtekeningen laten maken. We willen graag een aannemer voor de uitbouw, hiervoor is geen vergunning voor nodig. De achtergevel moet wel doorbroken worden dus we moeten ook een constructietekening daarvoor laten maken. Er moeten heilpalen geslagen worden en daarop moet een fundering komen. Graag stenen aan de buitenkant en houten constructie aan binnenkant. Graag verder casco opleveren.

Fundering stenen schuur uitbreiden

Mijn huidige schuur wil ik uitbouwen. Is momenteel 2.5 mrt br en 4.0 mrt diep. Met lessenaars dak. En wil het 1 op 1 uitbreiden, schuur is onderheid . Het opmetselen is geen probleem, maar het maken van een fundering wil ik uitbesteden. Het gaat dus om het realiseren/uitbreiden van een bestaande fundering. Daarnaast in onderling overleg over eventueel metselwerk.

Fundering voor een nieuwbouwwoning aanleggen

Het maken van de fundering en de ruwe betonvloer, ik heb twee tekeningen, maar helaas kan ik niet beide bijvoegen. De fundering wordt ongeveer 200 m2.

Partners

Partners van Casius