Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor fundering maken voor een garage:

Fundering maken voor een garage

Wij willen een prefab garage laten bouwen op een gefundeerde vloer. Graag een offerte van een fundering van 6 x 5 meter. De fundering moet een draagkracht hebben van min 5000 kg plus de vloer zelf.
Onze klant uit Reeuwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering maken voor een garage uit heel Nederland:

Fundering plaatsen voor uitbouw en eventueel uitbouw realiseren

Wij willen graag een uitbouw maken van 5 x 2,6 meter. We bekijken de mogelijkheid voor alleen de fundering en de mogelijkheid met de aanbouw. Als het mogelijk is zouden wij voor beide een aparte offerte ontvangen. Aan de achterkant van het huis willen we de aanbouw. Er ligt nu een betonnen plaat, die mogelijk voldoende is voor een aanbouw van 1 verdieping. Wij bekijken ook de mogelijkheid om de aanbouw met twee verdiepingen te maken. Wij zijn in overleg of dit ook mag. Wanneer dit zou mogen moet de betonnen plaat van 2,6 en 50 cm diep verwijdert moeten worden en waarschijnlijk palen geslagen. Mochten we de bouw van de uitbouw ook willen laten uitvoeren dan willen we een constructie van gipsblokken als dat mogelijk is. hier ontvangen we graag advies over. Deze zou casco opgeleverd moeten worden en elektra en stucen is niet nodig.

Fundering voor tuinkamer

Wij willen een fundering van 6 x 4 m in de hoek van een bestaande bouw laten maken. Deze komt vast te liggen aan 1 lange en 1 korte zijde, betreft de fundering van het huis waar deze fundering tegenaan dient te liggen. Ondergrond is klei en veen. Waarschijnlijk moeten er palen geslagen worden. De fundering is voor een tuinkamer. Er hoeft niets weggehaald te worden, er kan direct begonnen worden. De tuin is makkelijk te bereiken, er is een zij strook van 2 meter breed waar binnen gekomen kan worden.

Een kleine fundering met kruipruimte en vloer voor een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een kleine fundering met kruipruimte en vloer kan realiseren voor een nieuwe uitbouw. Onze bestaande aanbouw is L-vormig en deze willen wij rechthoekig laten maken. Wij willen de bestaande aanbouw laten slopen, hier hebben wij al iemand voor, maar voor het stuk waar nu momenteel nog geen aanbouw is, willen wij een kruipruimte, een fundering en een Prefabvloer laten maken. Dit gaat om een stuk van 6 m2. De vloer willen wij hetzelfde als de huidige vloer. De huidige vloer zijn betonplaten. Dit moet achter een tussenwoning plaatsvinden.

Tussenwoning zelfbouw

Graag een offerte voor het bouwen van een tussenwoning bij 3 bouwlagen: 162 m2. De kavel is 134 m2. Ik heb nog een vergunning aangevraagd en ik heb ook nog geen bouwtekeningen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, minimaal 3 slaapkamers en een bakstenen constructie. Bij het bouwrijp maken zijn op dit moment niet inbegrepen: a. ontgravingen en/of enig ander grondwerk ten behoeve van de bouw

Uitbouw achterzijde

Ik heb een serre aan de aan de achterkant van mijn woning, maar die wil ik laten verwijderen en er een uitbouw van maken. De uitbouw moet 3 bij 3 meter worden. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en een fundering. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Aanbouw realiseren

Wij zouden graag een casco aanbouw van houtskelet willen realiseren van 7 x 3.5 meter voor baden en slapen en een stukje bijkeuken. De aanbouw komt aan de bestaande keuken. Fundering maken we eventueel zelf. De afwerking aan de buitenkant dient van hout te zijn bijv cedar. Er moet nog wel elektra en stucwerk gedaan worden. Er is geen vergunning voor nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Serre met fundering maken

Het gaat om een serre naast een bestaande uitbouw met stenen muur. totale lengte is 4 meter, breedte 3.5 meter. linkerkant vanuit de woning is al een voorzien van de buitenmuur, rechterkant vanuit woning graag met melkglas, boven en achter kant transparant glas. hoogte vanuit woning is 3 meter, kan aflopen naar 2.6 meter aan einde. voor fundering is al uitgegraven inclusief geul van 60cm aan de achter en rechterkant. graag offerte voor serre met fundering, kunstof zwart, 3,5 meter breed, 4 meter lang, bestaande uit rechterkant, achterkant en bovenkant. linkerkant bestaande stenen muur.

Afgraven en gedeeltelijk afvoeren grond

Voor het bouwen van een toekomstig zwembad in een constructie, wil ik alvast een fundering maken. Hiervoor zou ik graag een vierkante afgraving van 4.10 m x 4.10 m, 1.40 m diep willen laten uitgraven. Een groot gedeelte van de grond zal gebruikt worden voor verhoogde boarders, maar een deel (zeg de helft) zal moeten worden afgevoerd. De tuin is vrij toegankelijk met een een graafmachine vanuit een parkeerplaats aansluitend aan de achtertuin. De afgraving zal komen tegen de achterkant vd tuin, waardoor de afstand van container en afgraving erg dicht bij elkaar staat. Graag mailen ipv bellen.

Fundering voor sauna huis

Ik heb een fundering nodig om constructie van mijn sauna te maken. Ik heb een tekening meegestuurd zodat u een beter beeld heeft. Ook zou ik graag willen weten of u een pompput voor mij kan plaatsen. Kan dit meegenomen worden in de offerte? Ik hoor het graag.

Uitbouw funderingen

Ik wil de woonkamer laten vergroten door een uitbouw. Hiervoor wil ik een metalen fundering laten maken, van 4 meter lang en 4. 50 meter breed. De uitbouw (metselwerk) moet worden opgeleverd in casco vorm, inclusief schuifpui. Vergunning is inmiddels aangevraagd.

Partners

Partners van Casius