Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor het behangen van meerdere wanden:

Het behangen van meerdere wanden

Ik zoek een behanger voor de woonkamer, hal, trapgat en overloop. Het gaat om ongeveer 55 m2. Het benodigde behang haal ik deze week.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het behangen van meerdere wanden uit heel Nederland:

Scheidingswanden vervangen en kozijnen en deuren plaatsen

Graag zou ik een offerte aanvragen over de hieronder genoemde werkzaamheden: Ik wil, dat er een paar scheidingswanden binnen mijn huis vernieuwd worden. De maten van wanden zijn: 470cm x 255cm tussen woonkamer en slaapkamer 270cm x 255cm tussen woonkamer en berging 270cm x 255cm tussen slaapkamer en berging 90cm x 255cm tussen hal en slaapkamer 90cm x 255cm tussen hal en berging In de wanden zitten 3 deuren en kozijnen die gerepareerd of vernieuwd moeten worden. Er moeten ook enkele stopcontacten worden aangelegd (met bedrading). Door ruimtegebrek kunnen de werkzaamheden alleen een voor een worden uitgevoerd. Behangen en schilderen is nu nog niet nodig.

Behangen

Appartement moet worden behangen met vinylbehang. In de bijlage kan u alle afmetingen van de ruimtes vinden. Wanden zullen behang klaar zijn.

Behangen en schilderen

Van 2 slaapkamers op de 1e verdieping wil ik er 1 laten behangen en de andere laten sausen. De slaapkamer die gesaust moet worden heeft ook nog een aparte berging die ook gesaust moet worden. Er zit glasvliesbehang op de wanden. De slaapkamer die ik wil laten behangen heeft ook behang op de wanden, dus ik denk dat dit in deze kamer eerst verwijderd moet worden. De afmetingen van de 2 slaapkamers zijn identiek want zijn allebei 2,10 meter x 3,80 meter. De afmeting van de bergruimte is circa 1,10 meter x 3,80 meter maar loopt schuin af want zit gedeeltelijk onder de trap van de buren. De ondergrond van de muren is gladde betonmuur zonder gaten.

Wanden behangen

Eerst een muur van ongeveer 12 m2 in de woonkamer. Later ook nog een slaapkamer. De muur is enigszins grof (pleisterwerk?) en overgeschilderd. Het behang moet ik nog uitzoeken.

Slaapkamer behangen

Ik wil graag de wanden in mijn slaapkamer behangen. Ik heb 7 rollen behang. Graag ontvang ik een prijs indicatie voor deze klus.

Wanden behangen van woning

55m2 / ondergrond: oude behang verwijderd Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies, decoratief behangpapier Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren

Aanbrengen glasvliesbehang alle wanden in hele woning

Wij hebben een nieuwe woning gekocht welke rond december 2020 opgeleverd wordt. Omdat dit nieuwbouw is en de muren nog kunnen gaan werken, willen we eerst gebruik maken van vliesbehang voor de hele woning. Even grof berekend verwacht ik totaal zo\'n 360m2 muur te hebben welke behangen moet worden (keuken e.d. gewoon meegeteld vanwege hoekjes). Indien gewenst kan ik de tekening van de woning toesturen, kunt u hiervoor een prijsopgaaf maken en aangeven of december/januari een mogelijkheid is qua werkzaamheden? bij voorbaat dank voor uw reactie.

De WC behangen

IK zoek een behanger die de wanden van mijn WC kan behangen. Het betreft 5 m2 met een behangklare ondergrond. Het behang is aanwezig, de lijm niet.

Behangen behangklare muur

Behangklare muren nieuwbouw behangen (ongeveer 85 m2). In de wanden zit nogal kleurverschil, daar zou ik graag vanaf willen voordat er behangen wordt (het behang dat ik heb is doorzichtig). Ik weet echter niet wat daar allemaal bij komt kijken. Ik heb zelf alleen lijm qua materiaal.

Nieuwbouwwoning wanden stucen 80 m2

Ik zou graag de wanden van mijn woning willen stucen. Betreft nieuwbouwwoning (huur). De muren zijn behang klaar opgeleverd en ik zou de muren ook graag willen behangen. Alleen is de muur niet erg glad en zit er veel kleurverschil (behang is doorzichtig) in. Dit zou ik graag weggewerkt willen. Wanden Vierkante meter: 80 m2 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar, grove ondergrond. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Het is gelegen op de 6e verdieping, maar er is een lift aanwezig.