Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwtekening en begroting maken:

Bouwtekening en begroting maken

Ik wil nagaan of het mogelijk is om in mijn woning (rijksmonument) een zelfstandig appartement te creëren op de ruime zolder (75 m2) en eventueel een klein gedeelte van de eerste verdieping. Ik zou graag daar een ontwerp/voorstel en eventueel een offerte willen ontvangen om het plan uit te voeren. Ook is de vraag of er voor dit plan een omgevingsvergunning moet worden aangevraagd en verkregen?
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwtekening en begroting maken uit heel Nederland:

Dakopbouw op garage realiseren

Wij willen graag een opbouw op ons platte garagedak (bouwtekening enige tijd geleden aangevraagd bij de gemeente, nog te ontvangen). Het betreft een ruimte van 13,5 vierkante meter. Ongeveer 4,5 meter lang en 3 meter breed. Mijn voorkeur zou uit gaan naar steen,indien mogelijk met de huidige fundering en de meerprijs (ten opzichte van prefab) binnen onze begroting past. Gewenst is: Twee ramen, waarvan een aan de voor en een aan de achterzijde. En er moet een doorgang komen naar de woning toe. Wat betekent dat de buitenmuur moet worden opengebroken en gestut. De oplevering willen we graag met behang klare wanden en voldoende stopcontacten.

Stucwerk en latexspuitwerk in een nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat in december 2018 zal worden opgeleverd. We zijn nu de begroting aan het maken voor de afwerking. De binnenmuren en plafonds worden opgeleverd met gipsplaten van 60 cm. We willen daarop graag glad stucwerk en latex spuitwerk. Vanaf de bouwtekening gemeten denken we dat het om ongeveer 300 m² wanden en 200 m² plafonds gaat, maar dat kan iets afwijken. We ontvangen graag uw offerte.

Bouwtekening met begroting maken

Bouwtekening inclusief begroting maken voor: - een aanbouw van 5.70 x 5.10 meter - het verplaatsen van de badkamer van de eerste verdieping naar begane grond + aansluitingen - het verplaatsen van de keuken + aansluitingen en het verplaatsing meterkast plus het toevoegen van groepen.

Wij willen een uitbouw (met platdak) ...

Wij willen een uitbouw (met platdak) realiseren aan een bestaand huis op de benedenverdieping. De uitbouw wordt ongeveer 3,75 diep, de breedte is ongeveer 4,20. Leefkeuken wordt het dus er moeten leidingen geplaatst worden. Woning heeft betonfundering. Ik heb hiervoor een bouwtekening nodig. Daarop baseren we een begroting. Daarna beslissen we of we ermee door gaan. Tekening zo snel mogelijk, bouwproject na vergunning en eigendom huis in mei.

Er moet een bouwtekening en een ...

Er moet een bouwtekening en een begroting worden gemaakt voor een schuur van 4 bij 5 met dakpannen. De schuur moet een jaren 30 uiterlijk krijgen.

De benedenverdieping is momenteel ...

De benedenverdieping is momenteel opgedeeld in garage, keuken, bijkeuken, toilet en woonkamer. Wij willen de keuken doorbreken naar de woonkamer, wat betekent dat de bijkeuken en het toilet daar moeten verdwijnen. Deze zullen moeten worden geplaatst in de huidige garage, die daardoor gehalveerd wordt. Wij hebben tekeningen beschikbaar van de huidige situatie en de situatie zoals die moet zijn na verbouwing. Voor keuken ontwerp en plaatsing hebben we zelf een bedrijf ingeschakeld. Voorwerk zal gedaan moeten worden door een aannemer. Plannen zijn gemaakt met een architect. Bouwtekening en omschrijving aanwezig. Optie: plaatsen van een openhaard in woonkamer (aparte begroting),