Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening voor woonwagen, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oud Beijerland:

Het behangen van meerdere wanden

Ik zoek een behanger voor de woonkamer, hal, trapgat en overloop. Het gaat om ongeveer 55 m2. Het benodigde behang haal ik deze week.

Bouwtekening en begroting maken

Ik wil nagaan of het mogelijk is om in mijn woning (rijksmonument) een zelfstandig appartement te creëren op de ruime zolder (75 m2) en eventueel een klein gedeelte van de eerste verdieping. Ik zou graag daar een ontwerp/voorstel en eventueel een offerte willen ontvangen om het plan uit te voeren. Ook is de vraag of er voor dit plan een omgevingsvergunning moet worden aangevraagd en verkregen?

Bouwbegeleiding bij nieuwbouw van een aantal huizen

We hebben een huis gekocht bij project meesterlijk wonen in oud Beijerland . We willen met meerdere kopers een bouwbegeleiding gedurende de bouw en de controle bij oplevering . We willen graag tarieven weten hiervoor.

Bouwtekening maken voor dakkapellen

Ik wil 2 dakkapellen, 180 x 120 centimeter (LxH) gaan plaatsen op het dak aan de voorzijde van de woning. Ik ben voornemens begin 2017 het dak aan de voorzijde te renoveren en isoleren met nieuwe dakplaten en tegelijkertijd de dakkapellen te plaatsen. Nu heb ik voor de aanvraag van de omgevingsvergunning een bouwtekening nodig. Van de huidige situatie heb ik al tekeningen i.v.m. een dakopbouw aan de achterzijde vorig jaar. Kunt u voor het maken van deze tekeningen een prijs opgeven?

Architect voor tekenwerk schuur

Ik ben op zoek naar tekenwerk en advies. Ik wil graag achterin de tuin een schuur. Maar dan wel zo dat er aan de achterkant een ingang moet. Degene die tekent wil ik graag vragen om een creatieve bijdrage. Het zou gaan om een schuur van ongeveer 7- 10 meter breed.

Bouwtekening dakkapel

Op de 1e verdieping van onze woning willen wij een dakkapel plaatsen met schuin dak op de achtergevel. Wij hebben hiervoor een bouwtekening nodig voor de aanvraag van een lichte bouwvergunning.