Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Oegstgeest of directe omgeving.

532 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: schetsplan maken voor een omgevingsvergunning, bouwtekening maken voor een woning, tekening dubbele garage, constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur, constructieberekening en tekening woning, constructieberekening maken voor een muurtje verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oegstgeest:

Constructieberekening voor trapgat

Graag zou ik een constructie berekening willen laten maken voor het maken van een nieuw trapgat voor een vaste trap naar zolder. Daarna wil ik de oude vlizo trapgat voorzien van beloopbaar glas. Het trap gat moet boven de trap van de etage die er onder zit. En daarna moet er een een lage kwarttrap naar rechts komen. Totaal 2 meter bij 1 meter.

Constructieberekening maken

Ik heb een constructieberekening nodig voor het volgende: Ik wil in mijn woning een dragende muur doorbreken om een open keuken te creëren. Daarnaast wil ik de deuropening verplaatsen richting voorzijde van het huis. De dragende muur moet een overspanning van 2400 mm kunnen hebben en de deuropening van 900 mm exclusief kozijn. Is het mogelijk een berekening te maken op sterkte en aan te geven welke profielen geïnstalleerd moeten worden.

Bouwtekening voor puntdak op woonwagen

Ik heb een dubbele woonwagen met twee lage puntjes. Nu wil ik graag een hoog dak erop hebben en heb daarvoor van de gemeente oegstgeest een bouwvergunning nodig. Woonwagen is 7 meter breed en 13 meter lang. Vanaf de grond tot bovenkant boeideel is 3. 20 hoog en wil een dak erop van 2.40 hoog. Dus een totaalhoogte van 5.60 vanaf de grond. Boeideel moet ongeveer 25 cm breed worden. En een overstek van 30 cm aan voor en achter en zijkanten. Materiaal moet zijn houten dakspanten, houten platen van 9 mm dakleer en dun metalen dakpannen. Inclusief berekening lichtverlies. Graag wil ik weten wat een bouwtekening gaat kosten. Graag een indicatie voor de draagkrachtberekening en constructietekening.