Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor kwaaitaalvloer op betonrot onderzoeken:

Kwaaitaalvloer op betonrot onderzoeken

Graag zou ik de kwaaitaalvloer van een mogelijk aan te kopen woning aan de Van Struykstraat in Noordwijk nader willen laten onderzoeken. Er is betonrot geconstateerd tijdens de bouwkundige keuring. Met het hoofd door het kruipuik was een sectie onder de hal te zien. Het is niet bekend of er betonrot in de overige delen aanwezig is. Graag zouden wij en prijsopgaaf ontvangen voor nader onderzoek waarin gespecificeerd wordt wat de omvang van de schade is en aan welke kosten gedacht moet worden bij reparatie. Het betreft een totaal oppervak van 10 x 7,60 meter.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kwaaitaalvloer op betonrot onderzoeken uit heel Nederland:

Betonrot aan een kwaaitaalvloer verhelpen

Onze vloer, balkon en gevel moet geïnspecteerd worden voor betonrot. Wij zouden graag een inspectie willen om te kijken wat allemaal vervangen moet worden om vervolgens een offerte te krijgen. De semi-bungalow is gebouwd in 1978. Er is geen achterom, maar de achtertuin is wel te bereiken via de schuur. Het woonoppervlakte aan de begane grond is 120 m2.

Betonrot repareren

De kwaaitaalvloer is ongeveer 4 bij 4 meter groot. Hier zitten in de balken op verschillende plekken betonrot. Graag laat ik de vloer beoordelen en repareren.

Betonrot in kruipkelder bestrijden

Onze vloer van onze eengezinswoning is een kwaaitaalvloer. Graag willen wij de kruipkelder laten inspecteren en beoordelen in verband met mogelijke betonrot. Het is nog niet duidelijk of het aanwezig is en hoe ernstig. De vloer is ongeveer 11 bij 6 meter groot.

Betonrot aan kwaaitaalvloer herstellen

Betonrot herstel van kwaaitaalvloer: Ruimte 1 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 1 Ruimte 2 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 7 Ruimte 3 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 5 Ruimte 4 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 6 Graag ontvang ik een offerte voor een duurzaamherstel van de betonrot in de vloer.

Kwaaitaalvloer met betonrot herstellen

Het te behandelen vloeroppervlak in de kruipruimte bedraagt circa 180 m2 en bestaat uit 94 vloerelementen. Van het totaal aantal elementen behoeven 18 elementen zonder visuele kenmerken van schade niet behandeld te worden. Er zijn 2 elementen waarbij alle aanwezige schade is ontstaan door mechanische oorzaken. Bij deze groep kan worden volstaan met handmatige reparatie van de aanwezige schade. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde inspectie is in het inspectierapport (met kenmerk KB32. 0817) geconcludeerd dat 76 stuks vloerelementen onderhoud behoeven. Na oplevering van de herstelwerkzaamheden wordt de kwaliteit van de gehele begane grondvloer van de woning voor 20 jaar gegarandeerd conform de gestelde eisen in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818. Deze garantie omvat de kwaliteit van de door ons geleverde materialen en de applicatie daarvan, alsmede die van de elementen zonder visuele kenmerken van schade. Dit geeft u de zekerheid dat de vloer gedurende deze termijn van tenminste 20 jaar voldoet aan alle in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818 gestelde eisen.

Betonrot herstellen aan een kwaaitaalvloer

Ik wil aan het eind van deze week of uiterlijk begin volgende week een bod gaan uitbrengen op een woning uit bouwjaar 1971-1980. Er is een bouwkundig rapport aanwezig dat vermeldt dat er een Kwaaitaal-vloer aanwezig is, waar betonrot in is geconstateerd. Het gaat om een vloer van ongeveer 65 m². Ik wil graag op korte termijn een prijsindicatie ontvangen voor herstelwerk van betonrot aan 65 m² van een dergelijke vloer. Ik kan die indicatie dan meenemen in mijn berekening van de juiste bieding. Na aankoop zal ik u uitnodigen zodat een volledige offerte kan worden gemaakt.

Betonvloer slopen en nieuwe vloer aanbrengen

Wij hebben een geschakelde woning gekocht uit bouwjaar 1973 en krijgen daarvan op 15 augustus de sleutel. In de woning ligt een Kwaaitaalvloer met betonrot en wij willen die er graag direct na de overdracht uit laten slopen. Het gaat om een vloer van ongeveer 75 m² en circa 20 cm dik. Onder de vloer lopen diverse leidingen. Wij willen graag een offerte ontvangen van bedrijven die vanaf week 34 tijd hebben voor deze klus. Helemaal fijn zou zijn, als u de nieuwe vloer daarna ook kunt opbouwen. Bedrijven die dit gecombineerd kunnen doen hebben onze voorkeur.

Kwaaitaalvloer vervangen

Wij willen een kwaaitaalvloer met betonrot laten vervangen door een nieuwe betonnen vloer. Graag ontvang ik een prijsopgave van de vervanging alsmede het afvoeren van de oude vloer. Tevens willen wij de nieuwe vloer gelijk voorzien van vloerverwarming. Voor de totale oppervlakte zie de bijlage. Bruto is de woning 8.50 x 8.90 meter waarbij de keuken en de garage iets uitsteken. Graag ontvang ik de offertes op zeer korte termijn aangezien we met de aankoop van het huis snel een beslissing moeten nemen. Op afspraak is de woning te bezichtigen.

Kwaaitaalvloer slopen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1977, waar op de begane grond een kwaaitaalvloer van ongeveer 100 m² in zit met betonrot. Wij willen die vloer volledig en vakkundig laten wegslopen. Er moet daarbij een trap en mogelijk ook 1 muur worden ondersteund tijdens de sloop. Er zit vloerverwarming in de vloer maar die mag er uit. Verder zijn er geen bekende leidingen aanwezig in en onder de vloer, mogelijk wel in de kruipruimte. Wij krijgen de sleutel op 31 maart maar kunnen al eerder met u in de woning kijken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Kwaaitaalvloer controleren

Omdat ons huis in de verkoop staat is er een bouwkundige keuring uitgevoerd. Hier kwam uit dat 1 van de 12 dwarsliggers betonrot vertoont. De balk is in totaal ongeveer 6 meter lang maar toont op ongeveer 1.5 meter betonrot, het ijzer steekt uit de balk. Wat kost een reparatie hiervan?