Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagkracht berekenen van een plat dak:

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil een sedumdak laten leggen, maar weet niet of de dakconstructie voldoet. Ik heb bouwtekeningen. Oppervlakte van het dak is ongeveer 143 m2, zonder zonnepanelen 116 m2.
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagkracht berekenen van een plat dak uit heel Nederland:

Draagkracht dak berekenen

We willen graag een draagvlakberekening voor het platte dak (140m2) laten maken. Aanleiding is de overweging voor het plaatsen van Sedum, dus draagkracht moet tot 90kg/m2 aankunnen. Volgens de originele tekeningen (1972) zijn de balken 8x20, maar de woning is tussentijds herbouwd (~2000/2001) en daar hebben we geen daktekeningen bij. Balken zijn in goede staat, originele bouwtekeningen zijn aanwezig indien gewenst.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten berekenen van het draagvermogen van een dakterras. Het dak is 50 m2.

Draagkracht berekenen van een dakterras

Ik huur een studio met een dakterras van ongeveer 25 m2. Ik ga er van uit dat dit echt bedoeld is als terras (er is een deur naar het terras en het is betegeld). Nu leek het mij leuk om een opblaas jacuzzi neer te zetten. Aangezien ik niet op de hoogte ben van de staat / draag kracht van het dak wil ik dit van te voren vakkundig laten bekijken / berekenen. In het bad gaat 650 - 700 liter water en er kunnen 3 tot 4 personen in.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Mijn aanbouw komt uit 1996, ik wil graag een draagkrachtberekening van het dak voor het aanleggen van een dakterras. Ook wordt er een opening in het dak gemaakt met beloopbaar glas. Dit graag ook meenemen. Het is een houten dak van een uitbouw van ongeveer 3 bij 4 meter. Er ligt momenteel bitumen op het dak.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Wij willen beloopbaar glas in plaats van een oma dak koepel hebben om een terras te maken op ons platdak. Daarom moet de maximale belasting worden uitgerekend. De maten zijn 4,80 x 3,50 meter.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil een draagkrachtberekening laten uitvoeren van mijn platte dak. Wil een groen dak laten aanleggen en er zijn geen bouwtekeningen aanwezig.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Wij hebben een huis van 1902, verdeeld in 2^1 kap. Mijn buurman en ik willen elk zonnepanelen plaatsen op het bovenste platte dak (deel van een trapezium dak: plat boven met schuine kap) . We willen de draagkracht weten van het dak aangezien de zonnepanelen met ballast verankerd worden. Het dakoppervlak is 78 m2.

Draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen

Wij willen graag de draagkracht van ons dakterras/inpandig balkon laten uitrekenen. Het is van een pand uit 2012, waar we tekeningen hebben van de gemeente met omschrijving van de vloeropbouw. Het dakterras/inpandig balkon ligt op het dak van de onderliggende verdieping en meet 3,5 meter x 10 meter. Het is momenteel bestraat en de tegels worden ondersteund door een dragende constructie tussen de tegels en de ondervloer. Ivm met het aanleggen van een complete buitenkeuken komt er gedeeltelijk circa 350 kg per m2 op te rusten.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik heb een schuurtje van 2750 mm x2750mm met een plat dak, balken hoh 393mm (lengte 2750mm, hoogte 45x 70 breedte) en een helling van 4 graden. Ik zou graag weten hoeveel het dak aan gewicht mag dragen per m2 met het oog op aanleg van een groen dak. Indien niet voldoende eventueel aanpassingen aan de constructie om dit haalbaal te maken. Balk formaat kan eventueel nog aangepast worden. Hartelijk dank!

Draagkracht berekenen van plat dak en buitenmuur voor aanleg zonnepanelen en eventueel groendak

Ik wil ca 14 zonnepanelen op mijn dak laten plaatsen en eventueel er ook een groendak van maken hier heb ik een draagkracht berekening voor nodig.

Partners

Partners van Casius