Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor een serre ontwerpen:

Een serre ontwerpen

Ik zoek een bouwkundige die ons kan helpen met het ontwerpen van een serre. Wij willen een serre aanbouwen van 3 meter breed en 2.5 m lang. Hierbij hebben we wel te maken met 2 draagmuren. Het betreft een hoekwoning.
Onze klant uit Middelharnis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een serre ontwerpen uit heel Nederland:

Aanbouw aan bedrijfspand

Ik wil een aanbouw van 8 x 3,5 plaatsen aan mijn bedrijfspand. Het betreft een gemeentelijk monument in Amsterdam. Ik heb geen ervaring met zo’n bouwproces, dus graag ontvang ik van u de regulier te wandelen weg. Het hele traject van ontwerpen, constructieberekeningen, vergunningaanvraag tot aan het daadwerkelijk uitvoeren wil ik graag uitbesteden aan één partij. Daarbij hoort uiteraard een offerte, en daarom dus deze mail. Kunt u mij misschien verder helpen? Onderstaand heb ik mijn wensen opgeschreven. -------------------------------------------------------------- Formaat: De gewenste aanbouw beslaat een oppervlak van ongeveer 28 m2. Diep +/- 350 cm Breed +/- 800 cm, gehele breedte van de kavel Hoog: wat is toegestaan. 300 cm? De uitbouw dient door een muur verdeeld te worden in 2 verschillende ruimtes. (bijkeuken en ‘serre’) Fundering: Gezien het pand zich in Amsterdam bevindt zullen er naar alle waarschijnlijkheid palen de grond in moeten Bouwtype: Gezien het een bedrijfspand betreft ligt de voorkeur bij een snelle bouwmethode. Houtbouw/SIP/ander? Pui: Bij voorkeur een pui/raampartij van aluminium of hardhout van ongeveer 4 meter, inclusief 1 loopdeur. Aan de andere zijde van de scheidingsmuur (bijkeuken) ook 1 loopdeur. Alle sloten dienen skg 3 sterren, bij voorkeur driepuntssluitingen, te zijn. Dak: Een plat dak met één groot daklicht. Electra: Uitbreiding van de meterkast, en aanleg contactpunten Isolatie: Thermische en Akoestische isolatie. Overig installatiewerk: De huidige mechanische luchttoevoer, moet gesplitst worden. Hemelwaterafvoer dient aangesloten te worden op het bestaande systeem Water en rioleringsbuizen dienen verlengt te worden. Afwerking: Vloeren: Beton vlinderen en aflakken Wanden: Bijkeuken: gips + tegelen Serre: Stucen Plafonds Open balken of stucen

Ontwerpen en bouwen van een serre

Ik wil voor de uitbreiding van de woonkamer een serre laten plaatsen van 2,82 meter breed, 2,5 meter diep en 2,30 meter hoog. De serre komt tussen 2 muren in. Eén muur is een eigen muur en de ander van de buurman. Tegen de laatste moet dus nog wel iets van een isolerende wand worden geplaatst, aangezien het de muur van zijn aanbouw is en er dus geen garantie is dat deze muur blijft staan. Met een glazen dak. Qua pui moet het de weg naar de tuin worden, dus openslaande deur(en) of schuifpui mag allebei. Al dan niet de achtergevel uitbreken, er zit nu een schuifpui van 1.70 meter breed in de achtergevel. De vloer in het nieuwe deel hoeft niet onderheid te worden. Graag ontvang ik informatie over de mogelijkheden en wat de kosten zijn.

Keuken ontwerpen en maken

Wij willen onze bestaande keuken gaan vervangen. Ik het al een eerste ontwerp gemaakt van de gewenste nieuwe keuken. Het moet een keuken worden in een U-vorm, met een semi-kookeiland, die aan de andere zijde een bar functie heeft. Het moet een degelijke maar niet hele luxe keuken worden, met eiken fronten. We willen de keuken laten doorlopen in een aangebouwde serre. Daarbij zullen we in eigen beheer een aanpassing aan de muur verzorgen. Het gevolg is dan dat er wel een steunpaal in de keuken komt te staan, door het blad. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat wij onze wensen en het eerste ontwerp kunnen bespreken.

Aanbouw laten ontwerpen

Ik zoek een architect voor een aanbouw. Een serre-achtige aanbouw van 9 lang en 2.50 meter breed, buitenmaat. Met veel glas en een deel plat dak en grotendeels glazen dakpanelen van 10 a 15 graden. Aan de kant van het huis 3 meter hoogte en aflopend naar 2.60 meter. Met een doorbraak van 4 meter en dat deel ondersteuning. Casco bouw. Waarschijnlijk willen we een gemetselde uitbouw laten zetten. Bij de gemeente moet nog gevraagd worden of de uitbouw geplaatst mag worden.

Serre en veranda ontwerpen

Wij zoeken een bouwkundig tekenaar die een ontwerp wil maken voor een bij ons huis passende aanbouw van een serre en een veranda. Eventueel ook een dakkapel en herindeling van de zolderruimte. Het betreft een witte geschakelde 2 onder 1 kap woning in 30-er jaren Dudokstijl. Betreft het ontwerp, maken van tekeningen etc. Graag per mail reageren met vermelding van uw telefoonnummer.

Na aanbouw serre de tuin opnieuw ...

Na aanbouw serre de tuin opnieuw ontwerpen.

serre aanbouwen aan de eetkamer in de ...

serre aanbouwen aan de eetkamer in de tuin 2.5 m x 3.5 m en daar de keuken plaatsen. Ook funderingswerk voor serre in de tuin. Graag mogelijke ontwerpen voor serres ontvangen.

Hoekkast ontwerpen en bouwen in serre ...

Hoekkast ontwerpen en bouwen in serre aansluitend aan woonkamer. Wandkasten op zolder.