Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor berekening voor draagmuur verwijderen:

Berekening voor draagmuur verwijderen

Ik wil graag een constructie berekening om mijn keukenmuur te verwijderen. De muur is 3,6 meter lang en 2,58 meter hoog.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor berekening voor draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Constructieberekening en nieuwe bouwtekening doorbreken draagmuur

We willen graag een draagmuur van 2,5 meter breed tussen de keuken en eetkamer laten doorbreken. Dit moet worden opgevangen door een draagbalk. Daarvoor hebben we al een specialist gevonden. We hebben alleen nog een constructieve berekening (incl. stempelplan) en nieuwe bouwtekening nodig. Voor de omgevingsvergunning. Helaas zijn er geen oorspronkelijke bouwtekeningen beschikbaar van het pand (verloren gegaan in de oorlog). Het gaat om een woning in Rotterdam. We ontvangen graag een offerte.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Wij willen de muur van de keuken verwijderen en daarvoor een bint plaatsen zodat we een open woonkeuken krijgen, graag zouden wij van 16-3 een berekening laten maken en wij krijgen de sleutel van het huis op 4 mei. Aankomende dinsdag 18 maart gaan wij met een bouwkundige expert langs het huis. Hij zal de situatie gaan bekijken en aangeven welke stalen binten wij mogen en kunnen plaatsen.

Constructieberekening en nieuwe bouwtekening

We hebben een huis gekocht, waarvan we op 4 juni de sleutel krijgen. We willen daar graag een draagmuur van 2,5 meter breed tussen de keuken en eetkamer laten doorbreken. Nu zit daar een boog tussen, maar we willen een geheel open keuken creëren. Dit moet worden opgevangen door een draagbalk. Daarvoor hebben we al een specialist gevonden. We hebben alleen nog een constructieve berekening (incl. stempelplan) en nieuwe bouwtekening nodig. Ook voor de omgevingsvergunning. We beschikken over de originele bouwtekeningen uit 1958 en ook over de meer recente bouwtekeningen na verbouwingen. We ontvangen graag een offerte.

draagmuur verwijderen en constructie plaatsen

Ik zoek een aannemer die een draagmuur kan verwijderen. Wij willen de muur met de keuken doorbreken (zie foto). Ik heb al een berekening van de constructeur, die ik ook mee heb gestuurd in de bijlage. Wij willen de balk verwerkt hebben in het plafond.

Latei plaatsen, een stuk extra muur doorbreken en een schuifpui plaatsen

Ik wil een latei laten plaatsen in een draagmuur zodat een schuifpui van 2 meter geplaatst kan worden. Is een oud huis uit 1904. Er zit nu een raam, deze moet weg en het gat moet groter gemaakt worden. Een constructie berekening moet nog gemaakt worden. Boven het raam zit ook een airco, deze moet weg en het gat moet daar dicht gemaakt worden. Verder moeten de maten worden opgemeten, zodat ik de schuifpui kan bestellen. Over een week krijg ik de sleutel. De schuifpui kan binnen 2-3 weken geleverd worden als ik die bestel.

Draagmuur verwijderen en & raam dichten

Ik wil graag in de woonkamer 2 draagmuren verwijderen en de toilet volledig weghalen (alleen de muren er van) want deze komt elders door ons zelf. Ook wil ik de woonkamer raam dichten dat het een gladde muur wordt. Afmetingen staan in de bijlage. Dit is geheel nieuw voor me, dus ik heb geen idee waar ik rekening mee moet houden. Ik heb geen constructie berekening. Het raam afvoeren doen we zelf. De muur aan de buitenkant wil ik gemetseld hebben in dezelfde kleur als het huis. De binnenafwerking kunnen we zelf. 2 maart krijgen we de sleutel en rond 5 maart zou ik graag beginnen. Graag wil ik de kosten hiervan weten en ook of ik vergunning ervoor nodig heb.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen een draagmuur, van 4 meter, tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen. Constructeur nodig voor het maken van een berekening zodat we tekeningen voor de gemeente kunnen aanleveren en weten of we extra moeten verstevigen. En een goede aannemer om het werk uit te voeren.

Berekening voor het verwijderen van een draagmuur

Een stuk van draagmuur tussen de keuken en de woonkamer moet worden verwijderd i.v.m. een open keuken. Zowel de 1e verdieping als de zolder hebben houten vloeren. Verder een schuin dak met dakkapel.

(Draag) muur in appartement verwijderen

Het betreft het slopen en eventueel plaatsen van steun balk van een muurtje tussen woonkamer en daarnaast gelegen kamertje (2.8 op bouwtekening). Het muurtje aan de noordkant van kamer 2.8 was een dun muurtje van gipsblokken en heb ik zelf al gesloopt. De muur die nu gesloopt moet worden is van baksteen en 10cm dik. Het is een pand uit 1927 dus al vrij oud. Ik heb in kamertje 2.8 het plafond helemaal gestript (er zaten gisplaten met daaronder een stuclaag op riet). De balken zijn 8 x 23 cm met een HoH van 70cm. Ze lopen door van de ene naar de andere buiternmuur en houden dus niet bovenop het muurtje op. Het is een appartement op de tweede en bovenste verdieping met daarboven alleen een plat dak van bitumen. De balken steunen m.i. alleen een beetje op het muurtje. Het is volgens mij niet echt een draagmuur, hoewel de balken er wel in lijken te rusten. Gaarne offerte voor de hele klus, dus slopen, balk plaatsen en eventueel advies over vergunning / bouwkundige berekening. De hele muur is 440 cm lang. De sloop van 400cm zou mooi zijn, maar ook met 300 cm ben ik al erg blij.

Constructieberekening voor een muurdoorbraak

Ik wil graag een constructie berekening voor een muurdoorbraak tussen woonkamer en keuken. Ik weet niet goed of het een draagmuur betreft.

Partners

Partners van Casius