Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructieberekening voor trapgat:

Constructieberekening voor trapgat

Ik wil graag een constructieberekening laten maken en afhankelijk van de kosten het geheel gereedmaken om een trap te kunnen plaatsen. Het gaat om de trap van de eerste naar de tweede etage. De oude trap dient te worden verwijderd en het oude trapgat gedicht. De vloer bestaat uit betonplaten. Ik kan een constructieberekening van de woning mailen na contact met opdrachtnemer.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructieberekening voor trapgat uit heel Nederland:

Verbouwing van de zolder

1. Voorbereidingen, constructieberekening en vergunningaanvraag 2. Trapgat maken op de zolder en puin afvoeren (3.50 meter x 3.50 meter); 3. Plafond verstevigen door middel van koolstoflijmwapening; 4. Trap leveren en plaatsen; 5. Trapgat afwerken/aftimmeren en serre plaatsen+ vlizogat dichtmaken door glasplaat te leggen in oude trapgat; 6. Stelpost elektra; 7. Stukwerk plafonds; 8. Radiatoren zolder; 9. Dakramen leveren plaatsen 6 stuks van 1.25 meter x 1.50 meter min of meer; 10. Dak verstevigen; 11. Woning muren witten hal, zolder, woonkamer en 2 slaapkamer+wc

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten plaatsen in een betonnen vloer. Van de woningbouw moet er wel een constructieberekening gemaakt worden. Ik zou graag willen weten wat het mij totaal gaat kosten. Inclusief zagen trapzetten etc.

Draagmuur doorbreken en constructieberekening maken

Woning is aangekocht en staat leeg. Het betreft een woning met souterrain in Rotterdam Lombardijen. Er zijn 2 werkzaamheden in het souterrain uit te voeren. 1. Het doorbreken van een steunmuur (geen beton) voor een deuropening; 2. Het vergroten van het trapgat waarbij 1 draagbalkje moet worden doorgezaagd en opnieuw ondersteund. Het betreft een vloeren met betonnen balkjes en broodjes. Alles moet worden voorgelegd aan de VVE en dus degelijk onderbouwd worden door middel van berekeningen en tekeningen. Eerst graag een globale indicatie van kosten, bezichtiging of foto's is uiteraard mogelijk. Het betreft een apartementencomplex.

Verbouwing van het woonhuis

In het bestaande woonhuis wordt een vide vloer gemaakt. De bestaande gordingkap draagt af naar 2 spanten ( HEA160 ). Aan dit bestaande spant wordt een stalen ligger en kolom gemaakt waarna de houten vliering vloer afdraagt. De nieuwe ligger wordt een HEA160 welke aan de gevelzijdes afdraagt naar het bestaande spant en in het midden wordt ondersteunt door een buisprofiel ØVliering vloer de vliering vloer is een houtenbalk laag 69 x 244 mm2 h.o.h. 500 mm. Trapraveling: 69 x 244mm2 naast het trapgat dient een dubbele balk gelegd te worden ( 2 x 69 x 244mm2) gekoppeld middels houtdraadbouten. Fundering Tpv de nieuw aan te brengen kolom (Ødient een poerfundering aangebracht te worden. De begane grondvloer moet hier deels worden uitgekapt. Poer: 1000x1000x300 aanleggen op vaste grondslag. Voorzien van een kruisnet #Ø8-150 o/b met haarspelden Ø8-150 rondom. Milieuklasse XC2 - dekking 30mm. De klus is evt. Op te splitsen: staalconstructie zonder plaatsen houten balklaag. Constructieberekening en situatieschets aanwezig.

Trapgat maken en een vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap maken vanaf de 1e verdieping in mijn woning naar de zolder. Daarvoor moet er een trapgat van ongeveer 2 x 1 m1 worden gezaagd door de zoldervloer. Deze vloer loopt niet over de gehele breedte van het huis. De vloer is van gewapend beton en 18 cm. dik. Ik wil eerst een constructieberekening laten maken. De vlizotrap moet worden verwijderd en het gat worden afgesloten. Een raveling moet worden geplaatst en het nieuwe trapgat moet worden afgewerkt. Hierna moet in nader overleg een vaste trap worden geplaatst. Verder moeten er enkele leidingen en afvoeren worden verlegd en geplaatst voor aansluiting van een radiator en een wasmachine. Ik wil het werk in de 1e week van november laten uitvoeren. Er is een tekening met maten en een dwarsdoorsnede van de woning beschikbaar.

Betonnen draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen van beton op 3e etage. Klus bestaat uit: - Verwijderen muur; - Plaatsen steunbalk; - Afwerken; - Afvoeren puin. Situatie: Houten vloeren, op de derde etage (een na hoogste etage). Woonkamer met aparte keuken, gescheiden door draagmuur. Muur is ongeveer 280 cm lang. Voor uitvoeren van de klus een constructieberekening maken, rekening houdend met het plaatsen van een badkamer op de bovenvloer, berekenen mogelijkheid voor ligbad en rekening houdend met nog te plaatsen trapgat links naast de huidige draagmuur.

Vaste trap

Vaste trap naar zolder door betonnenvloer. Het gaat om het leveren en plaatsen van een houten trap. Trap met een bocht. Trapgat maken in de betonnenvloer. Wand verplaatsen. Bestaande woning. Wellicht is er een constructieberekening nodig. Overdracht van het huis is 1 november. Voor die tijd kan er wel gekeken worden.