Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor draagkrachtberekening laten maken van het dak:

Draagkrachtberekening laten maken van het dak

Wij begeleiden de gemeente Leiden bij het verduurzamen van twee schouwburgen uit de 17e en 18e eeuw. Voor een eventueel groen dak, zonnepanelen of LBK is het van belang wat het dak kan dragen. Wij zijn op zoek naar een inschatting van de kosten voor het uitvoeren van zo'n berekening.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagkrachtberekening laten maken van het dak uit heel Nederland:

Constructie laten berekenen

Ik wil een draagkrachtberekening laten maken voor een dak op mijn schuur 10 x 20 meter, sandwichpanelen, 2017 geinstalleerd. Doel: montage zonnepanelen, 92 stuks.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Wij willen graag een draagmuur gedeeltelijk laten verwijderen uit onze woning. Het gedeelte van de draagmuur dat verwijderd moet worden is ongeveer 3,6 meter. Bij het verwijderen van de muur zullen er ook wat leidingen verplaatst moeten worden. Achter het kleine schuine stukje van de muur (zie foto's) zal waarschijnlijk nog een schoorsteen zitten die ook afgewerkt zou moeten worden in het geheel. We willen graag de muur uitbreken zodat we de keuken iets groter kunnen maken. Er is nog geen draagkrachtberekening gemaakt. Er is een PDF met foto en plattegrond.

Draagmuur weg laten halen

Weghalen van een draagmuur. Het gaat om een doorgang van ongeveer 2 meter. Er zijn al twee deuropeningen. Links en in het midden anderhalve meter en twee meter verwijden en het het gedeelte boven de deuren ook weghalen. Er zijn 2 verdiepingen boven de muur en een eronder. Er moet nog een draagkrachtberekening voor gemaakt worden. Kunt u komen kijken en hier offerte voor maken?

Draagkrachtberekening voor waterbed in oude woning

Het gaat om een woning van 1919. Ik kom hier te wonen en heb een waterbed met een gewicht van 700 kilo. Ik wil graag een berekening laten maken van de draagkracht van het houten plafond, zodat ik weet of deze mijn bed gaat kunnen houden.

Draagkrachtberekening maken voor verwijderen van een (draag)muur

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 1 juli de sleutel. Ik ben nu op zoek naar een bouwkundige die voor mij kan vaststellen of een muur die ik wil verwijderen ook daadwerkelijk een draagmuur is. Als dat zo is, wil ik een constructieberekening en -tekening voor een draagbalk laten maken en ook een omgevingsvergunning laten aanvragen bij de gemeente. Ik ontvang graag uw offerte voor de inspectie, het maken van de berekening/tekening en de vergunningsaanvraag. Er staan foto's van de woning op Funda. Het is ook mogelijk om de woning even te bezoeken. Voor het slopen en plaatsen van een stalen balk heb ik al een partij gevonden.

Draagmuur doorbreken tussen de keuken en woonkamer

Wij willen graag een prijsindicatie en een tijdsindicatie voor het doorbreken van een draagmuur van de keuken naar de woonkamer. De muur is ongeveer 3 meter lang en 2,60 meter hoog. We willen dan de deur van de gang naar de keuken dicht laten maken en de buitendeur van de keuken verwijderen en laten opmetselen tot raamhoogte en hier een raam in laten plaatsen. Er moet een radiator verwijderd worden en een andere geplaatst. Er is nog geen draagkrachtberekening gemaakt.

Draagkrachtberekening laten maken van het dak

Het maken van een bouwtekening en het berekenen of het dak het gewicht kan dragen van een dakkapel op de vlieringetage. De gewenste lengte van het dakkapel is 4,50m en de diepte 1,60m en de hoogte 1,20m. Wij maken graag een afspraak.

Constructie- en draagkrachtberekening laten maken

Graag laat ik een constructie- en draagkrachtberekening maken voor een woning van 1100 m3.

Draagkrachtberekening maken voor een overkapping en carport

Ik zou graag 2 draagkrachtberekeningen willen voor een overkapping en een voor een aanpassing aan een carpoort

Draagkrachtberekening dak maken

Berekenen of het dak het gewicht kan dragen van gipsplaten en extra verstevigingslatten. Schuine dakkanten zijn elk +/- 6 meter lang. Bouwtekening aanwezig. Huis 100 jaar oud. Graag maken we een afspraak.