Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Leiden of directe omgeving.

2076 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: herbeoordeling van sloop van een draagmuur, berekening maken voor terras annex schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Leiden:

Grond sonderen voor een aanbouw

In verband met een toekomstige aanbouw wil ik de grond laten sonderen. Het gaat om een oppervlakte van 220 x 400 centimeter.

Tekening voorkant voor terras

Ik heb een tekening nodig voor mijn aanvraag terrasvergunning van me eetcafe van de voorgevel en waar de tafels en stoelen komen. Heb hem met spoed nodig.

Energielabel afgeven voor een woning

Ik wil een energielabel ontvangen. Ik heb een vrijstaande villa uit 1922 met twee verdiepingen. Ruimte spui muur blijkt net te klein om te isoleren. Het puntdak is omgebouwd tot slaapkamers 1995 en geïsoleerd. Alle ramen zijn hoogwaardig dubbel glas, de vloerisolatie is uitgevoerd 2015. Dak van uitbouw is in 2013 vernieuwd en extra geïsoleerd. De CV en boiler zijn vernieuwd in 2013.

Bouwtekening voor een dakterras laten maken

Graag willen wij tekeningen laten maken voor de aanvraag van een vergunning voor een dakterras van 5 x 4 meter in Leiden. Het betreft een nieuwbouwwoning waar we een terras willen realiseren op de (teruggelegde) tweede etage. Er is al een toegang gerealiseerd.

Aanpassingen in Rijksmonument

Tekening van de huidige situatie heb ik al, het betreft een kleine ingreep. Diverse tekeningen en doorsneden zijn er nodig voor het aanvragen van een bouwvergunning Rijksmonument. Het gaat om de volgende zaken: -Tekeningen van alle bouwlagen -Plattegronden en doorsneden -Constructieve berekening voor weghalen en ondervangen dragende binnenmuur (openbreken keuken)

Omgevingsvergunning

Er is een omgevingsvergunning nodig i.v.m. start kinderopvang. Heb een aanvraag omgevingsvergunning ingediend bij de plaatselijke brandweer. De brandweer vraagt om aanvullende informatie zoals: een situatieschets voorzien van noodpijl en schaal niet kleiner dan 1:1000, vluchtroute ect. Hierbij heb ik hulp nodig en ontvang graag een offerte. Het gaat om een ruimte van circa 70 m2. Ruimte wordt verder niet aangepast en blijft zoals deze nu is.

Verbouwen monument

T.b.v. monumentenzorg moeten er een aantal (primitieve) tekeningen uitgewerkt worden tot volwaardige tekening ter indiening vergunning. Hierbij gaat het om een langs- en een dwarsdoorsnede, plattegronden en dakaanzichten.

Renovatie en uitbouw

Uitbouw van de woonkamer richting tuin. De keuken bij de woonkamer betrekken (open keuken). Inclusief de berging. Ik zoek een architect voor tekeningen, berekeningen, advies etc.

Bouwtekening voor bouwvergunning maken

Ik zoek een tekenaar voor de bouwaanvraag van een dakkapel. Papieren A-0 tekeningen van plattegrond, verdiepingen en gevelaanzichten zijn aanwezig. Evenals foto's van soortgelijke, bestaande dakkapellen.