Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor interieur ontwerpen:

Interieur ontwerpen

Ik heb van mijn ouders een huis gekocht uit bouwjaar 1964 dat al redelijk modern van stijl is. Voor een total nieuwe inrichting van mijn woonkamer, leefkeuken en badkamer zoek ik een interieurarchitect.
Onze klant uit Krimpen aan de Lek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor interieur ontwerpen uit heel Nederland:

Vloer en vloerverwarming aan laten leggen

Ik ben bezig met het ontwerpen van een interieur voor een klant. De bestaande laminaat vloer moet eruit, er moet vloerverwarming komen en de nieuwe vloer wordt bourgondisch dallen. Het gaat om 62 m2 voor binnen. De vloer moet doorlopen naar buiten, hier gaat het om 34 m2. Buiten moet er nog een fundering gemaakt worden voor de natuursteen. Vloer regelen wij zelf.

Glad stucwerk aan laten brengen

Ik ben bezig met het ontwerpen van een nieuw interieur voor klanten. Op dit moment zit er stucwerk op de muren met een kleine korrel. Dit willen ze graag glad gestuukt hebben, het gaat om een oppervlakte van 155 m2, waarvan 76 m2 plafond. Wanden: 79 m2 Ondergrond: Oud stucwerk Afwerking: Glad pleistewerk (strak) Plafond: 76 m2 Ondergrond: oud stucwerk Afwerking: Glad pleistewerk (strak) Graag telefonisch contact alvorens maken offerte.

Beauty salon ontwerpen en uitvoeren

We willen in een bestaand pand een beauty salon starten. Momenteel is het nog een winkel. In eerste instantie willen we tekeningen voor aanpassingen van de entree en het interieur. Het moet een moderne en een klassieke mixtuur zijn waarbij receptie plus ieder geval 2 kamers plaats vinden. Exotische, warme uitstraling met een Indiasche touch. Als uw ideeën en de tekeningen bevallen dan ook uitvoering. Er is een vergunning van buiten reclame. Foto's van het pand kunnen worden gemaild.

Wij zoeken een timmerman om het ...

Wij zoeken een timmerman om het interieur in onze garage te ontwerpen en timmeren en tevens onze keuken verlichting constructie te timmeren.

Onze woning is een verbouwd ...

Onze woning is een verbouwd kleuterschooltje uit 1925 met als woonkamer twee klaslokalen zonder tussenscheidingswand, waardoor we een ruimte van 13 m bij 6,5 m als woonkamer hebben. We willen graag een tussenscheidingswand - passend bij de architectuur van het gebouw - laten ontwerpen door een (interieur)architect. De scheidingswand heeft een lengte van 6,5 m en een hoogte van 3,7 m . In de scheidingswand willen we een ruime doorgang en veel transparantie. Ik snap dat het onmogelijk is om op basis van deze gegevens een offerte te maken, maar gebruik deze mogelijkheid om in contact te komen met architecten die dit soort werk doen en daar inspirerende ideeën over hebben, bij voorkeur in de regio Rotterdam.