Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor constructie berekenen vanwege verwijderen draagmuur:

Constructie berekenen vanwege verwijderen draagmuur

Ik wil graag de constructie laten berekenen, omdat in ons toekomstig huis een draagmuur verwijderd moet worden. Dit gaat om de draagmuur tussen de keuken en de bijkeuken. De bijkeuken is een aanbouw, dus feitelijk gaat een deel van de gevel verwijderd worden. Er staan nog twee verdiepingen bovenop.
Onze klant uit Honselersdijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie berekenen vanwege verwijderen draagmuur uit heel Nederland:

Constructie laten berekenen

Ik wil een draagkrachtberekening laten maken voor een dak op mijn schuur 10 x 20 meter, sandwichpanelen, 2017 geinstalleerd. Doel: montage zonnepanelen, 92 stuks.

Constructieve aanpassing berekenen aan een dakspant

Op zolder een aanpassing in de constructie van het spant maken. Om het plaatsen van een deuropening te realiseren. Helling vh dak 45. Breedte 430. Hoogte 245. De vloer is al gerenoveerd en bied voldoende draagkracht. Maar wellicht is het niet mogelijk om dit spant anders te construeren? Offerte graag op basis van het aanpassen vh spant, incl vergunning en constructie advies en het plaatsen van een kozijn met deur.

Aanpassing draagmuur met open haard

Een uitbouw die ondersteunt wordt met een draagmuur en draagbalk willen we aangepast hebben. Een grote openhaard die aan de draagmuur vast zit willen we verkleinen tijdens de verbouwing van de beneden verdieping. Ik zoek een specialist die 1) Kan berekenen wat de mogelijkheden zijn tot aanpassing 2) (later stadium) Aan de hand van de mogelijkheden een bedrijf adviseert of zelf de klus klaart om de aanpassing te realiseren. De originele tekeningen van het huis en de bouwtekening van de uitbouw hebben we klaarliggen. Tevens zijn er al gaten gemaakt om met een camera (ook hier thuis) te kijken hoe de constructie in elkaar zit.

Constructie voor een dakopbouw laten berekenen

Ik zoek een constructeur die ik van tijd tot tijd projecten kan laten doorrekenen. Ik heb vaak opdrachten voor een dakopbouw of een balk berekening waar ik zelf geen tijd voor heb.

Constructie berekenen

Ik wil een constructie laten berekenen, het groter maken van een opening (afmeting circa 2.5 meter) van woonkamer naar keuken en stalen balk die daarvoor gebruikt moet worden. Het betreft een dragende muur.

Bouwtekening en contstructieberekening maken

Heer , mevrouw, Onder mijn slaapkamer is er een bergruimte, De bergruimte is 2:10 hoog. Ik wil hem bij trekken zodat ik vanuit mijn slaapkamer zo in mijn bergruimte terecht kan komen. Ik wil graag dat jullie de constructie kunnen berekenen.

Draagmuur verwijderen

Een draagmuur verwijderen en berekenen constructie. En de vergunningaanvraag doen, er is nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Schaduwdoek op een dakterras monteren

Boven op mijn huis heb ik een dakterras van 6x10 meter. Het dak is bekleed met vlonderdelen. Nu wil ik hier schaduw creeeren en kwam bij uw product uit. Ik ben bij intratuin geweest maar daaronder ze me niet veel vertellen over het product en ook geen totaal prijs berekenen. Ik hoop dat u meer duidelijkheid kan geven. Ik wil een pergola van 6x6 plaatsen en daar een vierkant doek in plaatsen. Ik wil houten palen gebruiken en een systeem bevestigen zodat we de hoek van het doek kunnen wisselen met de zon mee. Het is wel belangrijk dat de constructie goed bevestigd wordt aan de vlonderdelen. Kunt u een inschatting maken hoeveel ik kwijt ben? En is uw product ook te gebruiken op een dakterras waar het ook flink kan waaien? Hopelijk kunt u mij meer antwoorden geven dan de medewerker van de Intratuin.

Constructie berekenen voor een draagmuur verwijderen

Ik wil 2 draagmuren laten wegbreken en ze vervangen door 2 gegalvaniseerde H balken die in het zicht blijven. Ze moeten 4 meter opvangen. Een lastig ding: een afvoerbuis van de eerste verdieping naar de begane grond zit in de weg. Graag uw offerte inzake een constructieberekening.

Inpandige draagmuur slopen

Ik wil graag een inpandige draagmuur laten slopen. Het gaat om de muur tussen de keuken en de woonkamer. Het gaat in de eerste plaats om het ondersteunen van het plafond en het plaatsen van de stalen balk. Het berekenen van de juiste dikte van de balk. Lengte van de muur is circa 3 meter. Het slopen, afwerken en puin opruimen wil ik in eerste instantie zelf doen. Indien mogelijk wil ik de balk aan weerskanten op de stenen muur laten rusten, maar dit is afhankelijk van jullie oordeel of deze constructie sterk genoeg is.