Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor muur controleren of het draagmuren zijn:

Muur controleren of het draagmuren zijn

Ik wil laten controleren of de muren op mijn begaande grond draagmuren zijn. Er zijn namelijk geen bouwtekeningen beschikbaar. Betreft een huis uit 1900. Houten vloer constructie met 3 stenen muren op de begaande grond. Kan ik hier een prijs voor krijgen?
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur controleren of het draagmuren zijn uit heel Nederland:

Woning renovatie prive

Ik wil graag mijn huis renoveren. De werkzaamheden bestaan uit: Badkamer renovatie ( aanpassen warm/koud waterleiding, aanpassen afvoer leidingen, plaatsen nieuwe wand tegels, plaatsen nieuwe vloer tegels, plaatsen sanitair, alle hoeken kitten ). Het gaat om een oppervlakte van 9 m2. -Toilet afmaken ( tegel voeg afmaken en alle hoeken kitten). -CV ketel, verwarming ( controleren en radiatoren aansluiten ) deze moet nog worden aangesloten. -Muur bij voordeur appartement ( slopen en opnieuw bouwen, nieuwe houten kozijn en deur, 3 punt sluiting hergebruiken, muur stevig maken voor ophang tv, voorbereiding muur binnen app/buiten app voor schilderwerk ) -Opening plafond woonkamer dicht aftimmeren en voorbereiden voor schilderwerk. -Lekkage boven dak controleren en herstellen -Muur bouwen zolderverdieping inclusief kozijn en deur. Er zit nu een gipswand deze moet eruit worden gehaald. -Schilder werkzaamheden ( voorbereiding voor schilderwerk, hoeken af kiten en reparaties op de muur waar nodig, alle wanden sausen in wit kleur met mogelijkheid kleur 2 muren, reparaties hout kozijnen, deuren, ramen en hout schilderen in wit kleur ) -Buiten raamkozijnen controleren voor tocht en tochtstrip plaatsen waar nodig.

Dak serre repareren

Dak lekkages repareren, dak controleren, rechter muur, binnen + buiten kant nakijken, stukje buiten muur repareren. Het vocht slaat naar binnen. Het dak is 6 m breed en 4 m diep, en 2.10 m hoog.

Spouwmuur reinigen

I.v.m. vochtdoorslag in de woonkamer in de muur grenzend aan de oprit en de wanden haaks hierop, wil ik graag de spouw laten controleren en reinigen. Het gaat om +/- 9 strekkende meter. Metingen zijn al gedaan.

Balkon onderhoud en controleren op betonrot + stucwerk

Wij hebben kort geleden een huis met balkon gekocht, gedeeld met andere bewoners. Er is onderhoud nodig aan balkon. De punten in de muur (van staal) beginnen scheuren te vertonen. Dit willen wij laten controleren; of er betonrot is. Daarnaast ook algemene onderhoud aan balkon. Het is niet heel complex, waarschijnlijk alleen opvullen van gaten en afwerken met gladpleisterwerk. De klus bestaat dus uit 2 delen. Maar het belangrijkste is om goed te kijken wat voor onderhoud er nodig is (betonrot?). Balkon is ongeveer 10 m2 en bevindt zich op de 1e etage. Balkon is makkelijk begaanbaar vanuit onze tuin.

Gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig)

Wij hebben een lekkage en wij zijn op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in gevels. Graag leg ik ons probleem uit. Wij hebben al een hele lange periode last van een lekkage in onze slaapkamer en diverse dakreparaties zijn door verschillende bedrijven uitgevoerd, maar de lekkage blijft. Heel veel zaken kunnen onderhand uitgesloten worden, maar de daadwerkelijke oplossing is nog niet gevonden. Vandaar dat wij nu terechtkomen bij gevelspecialisten. De lekkage komt niet vaak voor, maar lijkt wel iets vaker terug te komen. De lekkage is alleen als de wind op de gevel aan de achterzijde van ons huis staat en als het redelijk hard regent. Dit is gelukkig niet vaak, maar wel een paar keer per jaar. Wat de verschillende dakdekkersbedrijven aangeven, is dat de regen door de buitenmuur heengaat en het regenwater zijn weg naar beneden vindt. Daar zou het regenwater via het spouwlood weer naar buiten moeten gaan. Maar dat is niet het geval. De volgende werkzaamheden zijn reeds verricht: -opnieuw bedekken van het platte dak. -controleren of het spouwlood juist is aangebracht d.m.v. uithakken van aantal stenen in de buitenmuur. Geconstateerd is dat dit op een juiste manier is aangebracht. -alle kitranden opnieuw dicht gekit. -muur geïmpregneerd. -lekdetectierapport laten maken om te kijken of dat bedrijf iets kon vinden/adviseren. -dichtkitten van alle ventilatiekanalen in de buitenmuur en nadat was geconstateerd dat de lekkage aanhield zijn ze weer allemaal opengezet. Wij kunnen met u verder bespreken welke werkzaamheden er reeds gedaan zijn. Het gaat om een gevel van 5,5 meter breed en 2,5 meter hoog. In de bijlage vindt u een detectierapport, waardoor u een beter beeld krijgt van de situatie en het probleem. Graag komen wij in contact met specialisten in gevels die ons kunnen adviseren om de lekkage te verhelpen.

Reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen

Ik zoek een tegelzetter die alle recent gelegde plavuizen in mijn woning kan controleren en goed leggen. De plavuizen zijn schots en scheef gelegd door de vorige partij. Het betreft 60 bij 60 cm plavuizen die op een geëgaliseerde betonnen ondergrond liggen. Ook de plinten moeten opnieuw gelegd worden. Het betreft 65 m2. Daarnaast moet ook de keukenmuur (deels waar de keuken is geinstalleerd) en een tweede muur nog helemaal getegeld worden. Er is wellicht meer werk dan in eerste instantie is opgegeven.

Houthaard plaatsen + checken bestaand rookkanaal

Graag laat ik checken of het bestaande rookkanaal voldoende beschikbaar is voor een houthaard plaatsen. Er zat een gashaard maar die is weggehaald. De aansluiting en 2 gaten in muur met een dopje erop zitten er nog. De schoorsteen loopt tot helemaal boven op het dak. Graag zou ik deze willen laten controleren. Is het mogelijk dat er iemand langs komt? Graag zou ik ook direct een houdhaard plaatsen.

Dakwerkzaamheden

Ik heb een aantal klussen die ik wil laten uitvoeren. 1. Ik heb lekkage (gehad) en toen ik op zoek ging naar de oorzaak, bleek dat er een flinke scheur in een van de dakgoten zat. Dit is provisorisch opgelost, maar ik wil deze dakgoot laten vervangen. Het is een zinken dakgoot van 2 meter. Afvoeren is niet nodig 2. De andere dakgoten wil ik laten controleren en indien nodig laten vervangen. 3. Verder wil ik een hemelwater afvoer laten controleren, welke door een muur loopt (dus via een camera of iets dergelijks. Zit op 2 meter hoogte 4. Tot slot wil ik voor een deel van een plat zinken dak een deel van de dakbedekking laten vervangen, ongeveer 2 m2 (de rest is al gedaan door vorige bewoners). Graag ontvang ik offertes voor de bovengenoemde werkzaamheden. Alvast dank.

Het herstellen van het voegwerk van een gemetselde gevel

Ik zoek een metselaar die de gevel tegen mijn balkon aan kan renoveren. Het bestaande voegwerk trekt vocht aan waardoor er schimmel ontstaat en mijn muur bol staat. Het gaat om een muur van 6 bij 2 meter en bevindt zich op de 3e verdieping. De gehele gevel is vanaf het balkon bereikbaar. Het gaat waarschijnlijk om het herstellen van de voegen en het controleren op overige gebreken.

Vervangen lood van afwatering

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waar ik wil graag de loden afwatering wil laten vervangen. De huidige is deels afgesleten waardoor er water langs de pijp kan lopen over de muur. Ook wil ik graag de nok van het dak laten controleren. Ik kan het van beneden niet helemaal inschatten er is misschien een nok pan af.