Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Gouda of directe omgeving.

1634 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Gouda:

Bouwtekening en constructieberekening voor een dakopbouw

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op onze tussenwoning uit bouwjaar 1927. Wij hebben daarvoor een bouwtekening en constructieberekening nodig. Ik heb onze bestaande bouwtekeningen en de bouwtekeningen van onze buren waar al een opbouw is, bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze dienst.

Bouwkundig rapport opstellen na verbouwing

Ik heb een aannemer gehad in mijn bestaande huurwoning, badkamer gerenoveerd, keuken opnieuw betegeld nieuwe keuken erin gezet, washok vloer betegeld. Dit allemaal is heel slecht gedaan en heel amateuristisch, om te huilen. Nu heb ik een rapport nodig waarin dit staat en dit heb ik nodig voor de rechtbank omdat meneer een dagvaarding gaat krijgen maar alvorens ik bij de rechter kom moet ik wel iets zwart op wit hebben, plus heb ik een opgave van kosten nodig waarin staat hoeveel dit gaat kosten als het opnieuw gedaan moet worden, zodat deze kosten ook op die meneer verhaald kan worden.