Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwkundigen, bouwkundig tekenbureau's, constructeurs, ontwerpers en architecten in Dordrecht of directe omgeving.

1751 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: ontwerp nieuwe indeling van een Oostenrijkse noodwoning, balk berekening voor H Balk, bouwtekening voor woonwagen, draagkracht berekening plat dak tbv groen dak, bouw/constructie-tekening + vergunningsaanvraag zwevend terras, draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen, draagkracht berekening plat dak tbv dakterras, constructie berekening tbv dakkapel, constructieberekening laten maken, constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen, draagkracht berekenen van een plat dak, constructieberekening voor trapgat in betonnen vloer, draagkracht berekenen van een plat dak, palenplan tbv uitbouw, constructieberekening laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwkundige, ontwerper, constructeur, bouwkundig tekenbureau of architect voor bouwtekening en ontwerp in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Dordrecht:

Installatietekening voor de keuken laten maken

Installatietechniek voor de keuken betreft nieuwbouw woning. Spoedlevering aub

Constructieberekening voor trapgat

Voor het maken van een trapgatsparing tbv een vaste trap naar zolder is een constructieberekening nodig. De bouwtekeningen hebben wij in ons bezit.

Nieuwe woning bouwen

Hulp bij vergunningsaanvraag, tekenwerk en aannemer keuze. Wij willen een kleine woning laten bouwen en zijn op zoek naar mogelijkheden.

Constructieberekening en bouwtekening voor een muurdoorbraak maken

Ik wil graag een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van een draagmuur op de begane grond van mijn rijtjeswoning. De muur is 3.43 meter breed.

Tekening en berekening nokverhoging

Bouwtekening en constructie berekening maken voor project eenzijdige nokverhoging achterzijde woning en dakkapel voorzijde. Geheel verzorgde tekening van woning aanwezig.

Stagepaats

Geachte dames en heren, Ik realiseer me dat dit eigenlijk niet de plek is voor mijn vraag, maar soms moet je vreemde wegen bewandelen om je doel te bereiken, Ik ben Maaike Uijtterlinde en volg de opleiding interieur adviseur bij het Davinci College in Dordrecht. Mijn derde jaar is een stagejaar. Ik zou dit het liefst willen invullen met een stage bij een binnenhuisarchitect waar ik me met name kan bezig houden met het tekenen en uitwerken van projecten. Dit biedt mij de beste training om staks op het hbo verder te kunnen met mijn opleiding. Helaas blijkt dat een winkel de meeste stagekans biedt en dat is niet wat ik ambieer. Ik heb het geprobeerd om geen risico in het stagejaar te lopen, maar het is echt niets voor mij. In deze periode van crisis is de vraag naar een echt uitgeteken

Herinrichting woning en uitbouw

Wij willen onze tussenwoning van 4,5 x 8 meter, met drie verdiepingen, meer geschikt maken voor bewoning door een gezin, door meer leefruimte te creëren. Wij denken aan een uitbouw van 2,5 -3 meter, dakkapellen, het verplaatsen van de badkamer en een herindeling van de slaapkamer. Waar nu de badkamer is een overloop met toilet, en de badkamer in een van de kamers.

Tekening indeling en interieur zolder

Wij willen de zolder gaan verbouwen. We willen de vliering eruit halen zodat de zolder hoger wordt. We willen er een logeerkamer ,een was kamer en een hele ruime kledingkast (liefst walk in closet, maar indien dit niet past is een andere optie ook prima). Daarnaast willen we graag wel een vorm van gesloten berg ruimte. Het probleem is dat ik niet door de huidige indeling heen kan kijken, ik moet het echt op een tekening zien, liefst 3 d. Daarnaast willen we ook graag weten wat de verbouwing gaat kosten.