Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur:

muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur

Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen bij het berekenen van de draagkracht van de muur in de woonkamer. We willen deze voor een deel uitbreken (zo'n 3,5 meter) om zo de hal te betrekken bij de woonkamer. Ook willen we graag een deur verplaatsen naar een andere draagmuur. Daarvoor de vraag of er een draagbalk nodig is of dat we deze 'gewoon' kunnen verplaatsen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur uit heel Nederland:

Houten uitbouw achterzijde

Ik wil een houten uitbouw aan de achterkant van 5 x 3 inclusief gfundering en doorbreken muur. Compleet/casco is in overleg. Ik ontvang graag een offerte voor beide opties.

Muurdoorbraak en stalen hea140 balk plaatsen

Ik zoek een aannemer die een draagmuur kan doorbreken en kan voorzien van een stalen draagbalk. Er zijn al constructie-, bouwtekeningen en omgevingsvergunningen aanwezig. Het gaat om een stuk van een kleine 300 cm muur.

Dragende muur doorbreken

Op 15 juni wordt mijn woning opgeleverd aan de Zwolseweg 445 in Wenum-Wiesel; voor een impressie: zie Funda. De dragende muur tussen woonkamer en keuken wil ik laten uitbreken over een lengte van ongeveer 3 meter. Zie de plattegrond in de bijlage.

Muur doorbreken & deurgat dichten

Ik zoek een specialist die mijn eerste verdieping kan renoveren. Wij willen van slaapkamer 1 & 3, 1 slaapkamer maken. Deur van slaapkamer 3 moet weer netjes dicht en gestuct worden. Ook willen we, als de prijs oké is, laminaat leggen op de gehele etage. (behalve de badkamer)

Muur laten doorbreken in huis

Ik wil mijn woning verbouwen. Het gaat om het dichtmetselen van een deuropening en het doorbreken van een waarschijnlijk dragende muur tussen woonkamer en keuken, doorbraak van ongeveer 2.80 meter.

Uitbouw achterzijde garage

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht wat begin 2021 opgeleverd gaat worden. Helaas waren wij te laat met het doorgeven van de optie tot het uitbouwen van de garage en het deels betrekken van de garage bij de woning. Gelukkig hebben ze nog wel een extra funderingspaal de grond in geslagen waardoor er niet meer geheid hoeft te worden. Ik heb twee tekeningen bijgevoegd, 1 van de huidige situatie (bij oplevering) en 1 met onze wensen. - Huidige constructie wijzigen t.b.v. uitbouw achter de garage, o.a. muur doorbreken achter de garage, oplossing draagmuur richting woonkamer door middel van een balk. - Kleiner maken van garage, plaatsen muur naar woonkamer en deze muur isoleren. - Uitbouw achter de garage is 2,40mx 3,00m. Woonoppervlakte dat bij de woonkamer wordt betrokken is 4,40m (er wordt dus 2 meter van de garage weggehaald) - Mogelijkheid om vloerverwarming en vloerverkoeling dmv warmtepomp door te leggen in de uitbouw (EPC 0 woning), - Plafond spachtelputz stucen in uitbouw, laten aansluiten met huidige woonkamer aftimmeren van de draagbalk in plafond. - Aanbrengen 2x2 elektrapunten. - Toevoegen kantel/kiepraam in buitenmuur. HR+++ - Toevoegen deur richting tuin. HR+++ - Toevoegen 1 lichtpunt. - Verplaatsen achterzijde garagedeur naar zijkant van de garage. En uiteraard moet alles m.b.t. de woonkamer geïsoleerd worden.

Doorbreken van een draagmuur

Wij willen een draagmuur laten doorbreken in ons jaren 30 woning. Betreft de muur tussen de keuken en de woonkamer, over een lengte van 2.6m. De constructieberekening is ondertussen aangevraagd, maar nog niet beschikbaar. Archieftekeningen zijn wel al beschikbaar. Belangrijk is dat de werkzaamheden tussen medio juni en medio juli uitgevoerd kunnen worden. Vergunning is nodig, word op dit moment aangevraagd constructie berekening word op dit moment gedaan

Kleine verbouwing nieuw huis: plafond verhogen, vloerverwarming, muur doorbreken, leiding verleggen

Wij willen onze woning verbouwen, het gaat om: - Plafond in de huiskamer verhogen (16,7 m2) met ongeveer 20-25 cm. Geen spots in. - Eventueel stukje muur weghalen tussen de huiskamer en de hal van minder dan 1 m2. - Wasmachine (aansluiting) onder de trap in de hal. - Deurpost van trapkast stukje van ongeveer 30 cm naar links verplaatsen om ruimte te maken voor wasmachine. Daarvoor moet een stukje muur worden uitgehakt. - CV leidingen onder de vloer laten leggen (vloerverwarming), gaat om gehele woning in totaal 56 m2. - Nieuwe wasbak in de badkamer. Daarvoor moet de huidige wasbak worden verwijderd. Op de huidige plek van de wasmachine moet de nieuwe wasbak komen, daarvoor moeten de leidingen verlegt worden met ongeveer 1 m. Wij kunnen de plattegrond van het huis naar u doormailen. Graag zouden wij advies ontvangen van u. Wij willen met de verwarmingsbuizen en het plafond op 18 mei beginnen.

Doorbreken dragende muur

Mijn woning wordt naar verwachting opgeleverd in juli. Na oplevering wil ik nog een doorgang creëren vanuit de woonkamer naar de berging. Ik heb reeds een constructieve berekening laten uitvoeren en een omgevingsvergunning gekregen.

Een bestaande woning renoveren

Voor een nieuw aan te kopen woning wil ik een budget laten bepalen voor onderstaande werkzaamheden. Het gaat om: 101 M2 stucwerk en spachtel (oud schoon metselwerk meerdere verdiepingen) 20 M2 stucwerk (oud deels schoon metselwerk) 65 M2 geborsteld stucwerk (zelf aan te brengen verlaagd gips plafond) Doorbreken muur inpandig Mogelijk draagbalk 4,5 meter 20 M2 Tegelvloer verwijderen en voorzien van nieuwe tegels. Aanbrengen van een dak tuimelraam kunststof (78*140) met zonwering achterzijde woning

Partners

Partners van Casius