Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur:

muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur

Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen bij het berekenen van de draagkracht van de muur in de woonkamer. We willen deze voor een deel uitbreken (zo'n 3,5 meter) om zo de hal te betrekken bij de woonkamer. Ook willen we graag een deur verplaatsen naar een andere draagmuur. Daarvoor de vraag of er een draagbalk nodig is of dat we deze 'gewoon' kunnen verplaatsen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur doorbreken en nieuw deurkozijn plaatsen in draagmuur uit heel Nederland:

Steunmuur doorbreken, badkamer aanleggen, keuken verplaatsen

Ik zou graag een open keuken realiseren in mijn woonkamer. Daarvoor moet de keuken verplaatst worden. In de keuken komt dan de badkamer. Tevens doorbreken van steunmuur en aanleggen ander muurtje. Indien dit alles te hoog uitvalt qua budget, dan zou ik willen weten wat het kost om de badkamer te renoveren, wellicht iets uit te bouwen en steunmuur door te breken en andere muur te plaatsen (of verplaatsen). Dus dan niet de keuken verplaatsen etc.

Bouwtekening constructieberekening voor te maken muurdoorbraak

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waar een opbouw op is gezet. Wij willen een muur doorbreken maar weten niet of dit een draagmuur is (was voorheen de buitenmuur). Oude bewoners vertellen dat er nog een kozijn in zit en gipsblokken om de muur zijn gezet. Ik heb oude bouwtekeningen van 2003 die nog geldig zijn (is goedgekeurd door de gemeente). Wat zijn de kosten om er achter te komen of dit een draagmuur is, ja of nee.

Muur doorbreken in de woning

Ik ben op zoek naar iemand voor een muurdoorbraak in mijn woning. Tussen keuken en kamer. 230 x 260 cm. Er is een draagbalk aanwezig. De muur is van steen.

Gevel doorbreken en leveren/plaatsen houten tuindeuren

Steens muur doorbreken, plaatsen lateien en leveren/plaatsen openslaande houten tuindeuren. Is pand uit 1895, baksteen (steens) met voorzetwanden.

Verbouwen van woning

Recent appartement in Amsterdam gekocht, waarbij de volgende verbouwingen noodzakelijk zijn: -doorbreken aantal muren en eventueel aanpassen draagmuren -plaatsen nieuwe muur en deur vanwege verplaatsen slaapkamer -nieuwe keuken -nieuwe badkamer -nieuw toilet -vervangen vloer (laminaat)

Draagmuur doorbreken

Ik wil graag de muur doorbreken ter hoogte van de keuken. het open te breken deel muur heeft een lenge van 2,8 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het doorbreken alsook het aanleveren van een draagbalk.

Draagmuur verwijderen

Wij gaan 15 sept. verhuizen naar onze nieuwe woning, hier willen wij graag de keuken plaatsen in de garage. Hierbij willen wij de muur tussen garage en eetkamer doorbreken (niet in zijn geheel) zie ook voorbeeld foto. Ik verwacht +- 2 mtr breed x 2 mtr hoog in de opening willen wij een toog plaatsen. Het betreft hier het gehele werk incl constructie berekening + vergunning. Meten is mogelijk vanaf 15 sept.

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Wij willen de badkamer uitbreiden of verplaatsen. Daarnaast willen we ook dat er een toilet boven komt. Wij twijfelen of we de muur doorbreken tussen de oorspronkelijke badkamer en slaapkamer of de badkamer verplaatsen naar de andere kant van de bovenverdieping. Het gaat om ongeveer om een ruimte van 8- 10 m2, waar bij we een aparte douche en bad willen. Een wastafel en toilet.

Schuurtje betrekken bij de woonkamer

Ik wil de muur van mijn woonkamer doorbreken zodat het schuurtje 8m2 onderdeel wordt van de woonopp. De muur van het schuurtje moet voorzien worden van een schuifpui. Voor deze wzh zal electra en cv leidingen moeten worden omgelegd.

Badkamer verbouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de verbouwing zoals in de bijgevoegde tekeningen uitgevoerd. Dit opvat het draaien van de wc, het plaatsen van een scheidingswand, het doorbreken van een muur/deur plaatsen, een nieuwe douchecel, een nieuwe wasbak plaatsen met lades hieronder, het ophangen van een spiegel, het installeren van een verwarmingselement, het leggen van nieuwe tegels. Ook zou ik graag de kosten zien van het verwijderen van de huidige badkamer. Totale oppervlakte van de badkamer is 3 m2.

Partners

Partners van Casius