Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor technische tekeningen voor badkamer en keuken maken:

Technische tekeningen voor badkamer en keuken maken

Voor ons nieuwbouw huis hebben we onze badkamer- en keuken indeling al uitgekozen. We hebben een bedrijf gevonden die het huis bouwt. De bouwer wil graag hiervan de technische tekeningen met elektra en leiding werk. De badkamer wordt 3.40 x 2.85 meter met een schuin dak met een Velux raam. Wij willen een vrijstaand bad met een vrijstaande kraan. Wij hebben iemand nodig die kan bepalen waar de afvoer en de hoogte van de kraan moet komen. De keuken wordt een open keuken. De lange wand word 3.5 meter en daar parallel tegenover komen hoge kasten met een koelkast, hier moet een stopcontact komen. Deze wand wordt ongeveer 2 meter. Wie zou ons kunnen helpen?
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor technische tekeningen voor badkamer en keuken maken uit heel Nederland:

Zolder verbouwen

Wij willen onze zolder wat vanuit de nieuwbouw als 1 grote ruimte met technische ruimte is opgeleverd ombouwen naar twee slaapkamers met een vliering erboven. De uitvoerdatum is bespreekbaar maar we willen het wel voor volgend jaar zomer gerealiseerd hebben. Bijgesloten zitten eigen gemaakte tekeningen en een actiepuntenlijst.

Krachtstroom aansluiting aanleggen

krachtstroomaansluiting tbv cnc machine in werkplaats. alle benodigde technische tekeningen aanwezig. in de werkplaats zitten al krachtstroomaansluitingen voor andere machines.

Verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra

Voor onze keuken hebben we aansluitingen nodig voor de Quooker-kraan, 2 vaatwassers, een Bora-kookplaat en 3 stopcontacten. De kraan, vaatwasser en 2 stopcontacten zitten in het keukengedeelte tegen de muur. De kookplaat en 1 stopcontact in het kookeiland. Zie bijgevoegde tekeningen. CV-ketel is op de 2e verdieping, keuken op begane grond. Nu is de kraan in het oude kookeiland en loopt dus onder de vloer. Gezien de vloerverwarming die we liever laten zitten, weten we niet zeker waar we het warm water (uit de muur) vandaan kunnen halen. Zelf zijn we niet erg handig, dus duidelijke, technische ondersteuning waarbij het volledig uit handen wordt genomen is wenselijk. Vrijdag 28 februari is de sleuteloverdracht. Zaterdag 29 februari of zondag 1 maart zullen we de huidige keuken eruit halen. Het is wenselijk dat aan het begin van die week (dus maandag 2 of dinsdag 3 maart) de werkzaamheden worden verricht. We begrijpen dat het lastig is om een exacte kosteninschatting te maken zonder geweest te zijn. Omdat we de sleutel nog niet hebben, is het toch gewenst om op afstand tot een redelijke inschatting te komen, zodat we de opdracht wel al definitief kunnen inplannen. Het is voor ons essentieel dat het aan de begin van de week uitgevoegd kan worden namelijk. Bedankt voor je moeite!

Fundering woning

Ik ben aan het onderhandelen met de gemeente over de koop een kavel. Hiervoor moet ik zelf zorgen dat de fundering gemaakt wordt. Kunt u aangeven wat ongeveer een fundering kost voor een houtskeletbouw woning van 8 x 15 meter. Woning is laagbouw met zadeldak en dakpannen. Buitengevels bedekt met Cedral Sidings. De fundering moet waarschijnlijk bestaan uit heipalen met bekisting eromheen met een werkvloer erop. De bodem bestaat voornamelijk uit zand, klei en veen. Alle technische tekeningen krijgen wij.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, daarom willen wij graag de bestaande keuken laten verwijderen en afvoeren. De indeling is anders, zodat de waterleidingen, elektra en afvoeren moeten worden verplaatst. De technische tekeningen (aansluitschema) zijn aanwezig. Een aanpassing in de meterkast is ook noodzakelijk. Graag extra een groep voor inductie en wellicht een aparte voor mijn Quooker. De afstand van kookplaat naar de meterkast is ongeveer 30 cm, de keuken grenst aan de hal, dus 1 muurtje door. Er is een kruipluik aanwezig. Perilex schijnt niet noodzakelijk te zijn. Daarnaast graag ook de wanden stucen en sauzen. Dit gaat om ongeveer 15 á 20 m2. De wanden zijn gestuct en willen we witten. Tevens moet een deel van de bestaande parketvloer worden verwijderd (plus min 10 m2). Graag deze direct afvoeren. Werkzaamheden graag beginnen in week 2-2020 (6 januari), nieuwe keuken komt in week 4 -2020. Vanaf 26 oktober tot 5 november ben ik slecht bereikbaar.

Gat in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Ik heb een sparing nodig voor de uitlaat van een afzuigkap. De binnen wanden zijn van houtskelet/multiplex 12 mm / gipsplaat 12 mm totale dikte +/- 130 mm, een spouw van 50 mm en buitenom metselwerk, totale muurdikte +/- 215 mm. In verband met luchtdichtheid van binnenwanden niet teveel met water in de spouw komen. Technische tekeningen zijn aanwezig , voorzien van de elektra leidingen

Woning bouwen op een kavel

Ik wil graag op een kavel een woning in Hengelo laten bouwen. De koopovereenkomst is inmiddels getekend met de gemeente. De tekeningen zijn gemaakt en ingediend. De vergunning is nog niet volledig rond maar de ingediende vooraanvraag is akkoord. Een technische tekening ontbreekt nog. Ik zoek met spoed de juiste aannemer voor dit avontuur.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

We hebben een nieuwe keuken aangeschaft en deze wordt in week 51 geplaatst. In week 50 willen we hier dan de voorbereidingen voor treffen. We zoeken een bedrijf die bestaande keuken kan demonteren en afvoeren en de voorbereidingen mbt gas, water en elektriciteit kan doen. De technische tekeningen krijgen we in de loop van volgende week. Wat weten we nu: - Gasleiding voor de kookplaat kan worden afgeknepen aangezien we elektrisch gaan koken - Water blijft of zelfde punt - Electrikiteit zal veel in gewijzigd worden - Eventueel nieuwe groep in meterkast aanmaken - Een verwarming zal moeten worden verhangen (ongeveer 1,5 meter opschuiven) - Eventueel de ruimte verven Kunnen jullie ons hierbij helpen?

Stalen kast voor winkelpresentatie realiseren

Ik ben opzoek naar een vakman die mij zou kunnen helpen met het maken van een stalen kastje. Dit is een kastje die gebruikt moet gaan worden voor een winkelpresentatie voor het merk Puik. Er komen verschillende accessoires op te staan. Denk aan mokken, schaaltje en andere kleine productjes. Het kastje is geheel uit staal gemaakt en bestaat nu uit twee kokers en vier platen die als constructie dienen. Het is een kastje van 950x1150x800. Met twee laden, een boven plaat en een plaat aan de zijkant. Er zijn nu twee opties - geheel van staal. Dus ook de platen - of een stalen frame met de meest standaard kokers waar later mdf platen in komen De technische tekeningen lukte helaas niet om in de bijlage op te nemen. Deze kan ik uiteraard ook later nog op sturen. Met vragen mag u altijd contact op nemen.

Gipsblokken wand plaatsen

Beste heer, mevrouw, Via Google ben ik op uw website terecht gekomen. Onze nieuwbouwwoning wordt in Juli 2019 opgeleverd en wij hebben twee klussen die geklaard moeten worden. Klus 1: Het dicht maken van onze trappenkast met gibsblokken. De wand die geplaatst dient te worden is naar schatting 1350 x 2620 + kozijn en deur. Klus 2: Wij willen onze zolder graag indelen in twee slaapkamers. Op het moment van oplevering is alleen de technische ruimte ingedeeld. Ik heb van de aannemer een indeling gekregen. Ik wil graag een aparte prijsopgave voor beide klussen. Indien u deze klus kunt aannemen, kan ik de tekeningen doorsturen. Graag hoor ik van u. Alvast bedankt!