Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor installatietekening voor badkamer maken:

Installatietekening voor badkamer maken

Voor een nieuwbouw woning ( fundering wordt gelegd in oktober) wil ik graag een installatietekening laten maken van de badkamer. We willen echter wat kleine aanpassingen op de standaard indeling en moeten dit zo snel mogelijk via een eigen tekening aanvragen. Aanpassingen zijn; het verplaatsen van de radiator, bredere wasbak, weglaten bad en leidingen, douchebak langer maken, wc opschuiven richting raam naar plaats bad, koof achter wc smaller in verband met geen wc reservoir. De vereisten zijn: A. De gewenste aanpassingen c.q. uitbreidingen moeten duidelijk aangegeven en gespecificeerd ter beschikking worden gesteld. Tekeningen met voor, boven- en zijaanzicht van de betreffende wand-/vloervlakken van de keukenopstelling, met een duidelijke maatvoering in millimeters en een legenda. De tekeningen dienen te zijn voorzien van naam, kavelnummer en datum. B. Een specificatie van de gewenste wijzigingen c.q. aanpassingen ten opzichte van de basisopstelling met duidelijke uitzetting, zoals bijvoorbeeld; koud- en warm water, riool, elektrapunten (eventueel op aparte groep), opsomming van alle apparaten met opgenomen vermogen. We hebben al een "0-tekening" (zie bijlage) en weten wat moet worden aangepast.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatietekening voor badkamer maken uit heel Nederland:

Installatietekening voor de keuken en badkamer maken

Voor het meerwerk van een nieuwbouwwoning moet ik een technische/installatietekening aanleveren. Het gaat om zowel de keuken als de badkamer. De tekeningen moet ik uiterlijk week 51 aanleveren bij de bouwer. Ik heb voor de keuken en de badkamer wel al een definitief ontwerp.

Verbouwing van de badkamer

Aan ons appartement in Amsterdam Oud-West zouden wij een aantal zaken willen renoveren. Dit betreft met name de badkamer en keuken (die wij beide geheel vervangen zouden willen hebben). Hierbij gaat een tekening van de huidige indeling van het appartement (genaamd tekening 1). Ons plan hebben wij vastgelegd in de aangehechte tekening (genaamd tekening 2). Om deze laatste tekening te realiseren moeten er volgens ons in ieder geval de onderstaande verrichtingen worden uitgevoerd. -Verwijdering en afvoer badkamerinrichting, waaronder een ligbad, twee wastafels en een douchecabine; -Herindeling badkamer en slaapkamer d.m.v. herplaatsing muren; -Verwijdering en afvoer muur/wand woonkamer (geen draagmuur); -Plaatsen/verplaatsen wandcontactdozen. -Verplaatsen leidingen badkamer voor nieuwe indeling; -Verplaatsen waterleiding woonkamer ten behoeve van nieuwe keuken; Installatietekening zal spoedig volgen; -Installatie vloerverwarming in badkamer of radiator in badkamer (te bespreken); -Herbetegeling badkamer en wc, (deels aflopende) vloertegels en wandtegels (plaatsing douchegoot); -Plaatsing badkamermeubel en spiegelkast; -Installatie wastafels (kranen en dergelijke), regendouche uit plafond, ventilatiesysteem badkamer; -Installatie fontein en wc; We realiseren ons dat de bovenstaande lijst met verrichtingen niet compleet is en we zouden het op prijs stellen als er meegedacht kan worden over de (on)mogelijkheden van ons plan. Een en ander zouden we graag verwezenlijkt hebben in de maand september 2018. Van geïnteresseerden ontvangen wij graag een voorstel voor de arbeidsuren et cetera. De materialen kopen we graag zelf.

Installatietekening voor de keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we van de aannemer de deadline gekregen om op korte termijn de technische tekeningen van de keuken en badkamer op te leveren, met daarop de aansluitpunten van elektra, leidingen en afvoer. De woning wordt pas over 1,5 jaar opgeleverd en we willen daarom door deze deadline niet een overhaaste beslissing maken voor een keuken en badkamer, want dit wordt alleen maar gemaakt op het moment dat er een koopovereenkomst wordt getekend bij de keuken of badkamerboer. Wel weten we de indeling en hebben we enkele getekende en 3d ontwerpen. We zijn dus op zoek naar iemand die de technische tekeningen kan maken. Graag horen we hoe lang het duurt en wat de totaalprijs is.

Badkamer en toiletruimte verbouwen en keuken voorbereiden

Ik wil in mijn woning diverse werkzaamheden laten verzorgen. Allereerst gaat het om het aanpassen van het leidingwerk voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Er is een installatietekening aanwezig met de eisen van de keukenleverancier. Boven het werkblad moeten de leidingen in de muur worden gefreesd en onder het werkblad op de muur worden geplaatst, omdat er een extra diep werkblad is. Verder moet ook de groepenkast worden aangepast. In de toiletruimte van 118 x 85 cm willen we de leidingen laten aanpassen en daarom een koof laten maken. Er moet een hangtoilet worden geplaatst. De wanden willen we tot 150 cm hoog laten betegelen met tegels van 25 x 33 cm en de vloer met tegels van 30 x 60 cm. Een plafondschakelaar moet worden gewijzigd naar een muurschakelaar. Verder willen we de badkamer van 300 x 200 cm vernieuwen. De wasmachine-aansluiting moet worden verplaatst en de doucheruimte verdiept. Er moet een hangtoilet komen en een wastafelmeubel. We laten de wanden graag betegelen tot het plafond en ook de vloer betegelen (maten tegels zie toiletruimte). Er moet een verlaagd plafond met inbouwspots worden geplaatst. Alle wanden zijn al vrij van oud tegelwerk. Wij leveren zelf alle materialen en zoeken een bedrijf dat hier op korte termijn mee kan starten, het liefst binnen een maand. We willen een afspraak maken en laten het werk hier graag beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Installatietekening voor keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken en badkamer installatietekening nodig. Hierop moet in ieder geval de exacte plaatsing voor water aansluitpunten, afvoer en alle wandcontactdozen staan. We ontvangen deze week een plattegrond met maatvoering, deze dient omgezet te worden naar een technische tekening en een wandaanzicht (een voorbeeld hoe de aannemer het wil hebben is beschikbaar). Voor de keuken betreft het een hoekopstelling keuken met keramische kookplaat, combi oven, koelvriescombi, oven, vaatwasser, wasbak + een aantal losse kasten. De badkamer bestaat uit een toilet, ligbad, dubbele wasbak en een douchecabine met 2 losse douchekoppen. De tekeningen moeten voor 10 juli gereed zijn.

Installatietekening voor keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning wil ik een installatietekening laten maken voor (eiland) keuken en badkamer (10 m2). We weten de precieze indeling, gaat om een en ander op papier zetten, zodat aansluitingen op de juiste plaats komen. Tekeningen moeten uiterlijk 25 mei gereed.

Renoveren leegstaande woning

We zijn voornemens om in een nu leegstaande woning de volgende werkzaamheden uit te laten voeren: Complete renovatie denken aan: - Lekkage plek slaapkamer controleren/herstellen, - alle behang verwijderen (1 laag eenvoudig / matig) - Alle wanden en plafonds filmlaag stucen en texen (Ral 9010) - Badkamer renovatie: inloop douche, hangtoilet en wastafel - Wasmachineaansluiting realiseren in de kast van cv-ketel. Toilet delen verwijderen - Schilderen van nieuwe plinten (hoge plinten 70cm) in Ral 9010 - Schilderen binnendeuren in Ral 9010 - schilderen binnendeurkozijnen in Ral 9010 - Schilderen houten delen ter plaatse van gevelkozijnen in Ral 9010 - Schilderen radiatoren en leidingen in radiatorlak Ral 9010 - Begane grond: Toiletrenovatie en verlaagd plafond zo veel mogelijk verhogen - Begane grond: Garderobe voor toilet ruimte: plank verwijderen - Plafonds op schade controleren en herstellen - Schilderen trap -en trapleuningen - Keukenbar compleet verwijderen - Keuken: aanpassen van leidingwerk en elektra tbv van nieuwe keuken (hoekopstelling rugmaat lange zijde: 3m, korte deel: 2m incl. Apparatuur: vaatwasser, combimagnetron met ovenfunctie, koolvries combi, ) op basis van later aangeleverde installatietekening - alle losse bedrading en planken uit alle kasten halen, kasten geheel schilderen (Ral 9010) - Alle aluminium kozijnen goed schoonmaken - Hang en- sluitwerk controleren / vervangen - Alle deurklinken vervangen - Aanpassen groepenkast ten behoeve van nieuwe keuken (6 groepen) - Alle ruimtes voorzien van plafonuiers - Alle ruimtes voorzien van laminaat: Meister LC 50 kern gerookt antiek. - Deurbel compleet verwijderen - Alle wand -en schakelmateriaal vervangen - Tuin voor en- achter opschonen - Schoonmaken binnen en buiten We willen u verzoeken om ons een vrijblijvende offerte te doen toekomen voor deze werkzaamheden. De offerte dient vóór 05-5-2016 in ons bezit te zijn. Vakkundigheid, professionaliteit, top kwaliteit,

Technische tekening van de badkamer maken

Wij willen graag een installatietekening laten maken voor de badkamer en het toilet. We zijn bezig met een nieuwbouwwoning en de aannemer heeft een technische tekening nodig. De badkamer heeft een formaat van ongeveer 2,10x2,80m. Bad, wastafel en douche. Fonteintje en toilet op apart toilet

Installatietekening laten maken

Ik zou graag voor mijn nieuwbouw woning alleen een installatie tekening willen aanvragen voor de aannemer. Wij zullen de badkamer zelf verbouwen, maar het is nodig voor het aanleggen van de leidingen etc.

Wij hebben een twee onder 1 kap woning ...

Wij hebben een twee onder 1 kap woning aangekocht en zoeken met spoed een bedrijf wat in staat is de volgende werkzaamheden uit te voeren; - het op basis van de installatietekening van een keukenleverancier het leidingwerk gereedmaken voor installatie van een keuken. Hieronder valt ook stucwerk en het plaatsen van een verlaagd plafond inclusief het daarin aanbrengen van een afzuigunit. Het plaatsen van extra groepen tbv ovens is waarschijnlijk nodig. - het dichtmetselen van een tuindeur - het compleet renoveren van een badkamer. Dit inclusief het verwijderen en opnieuw optrekken van een tweetal scheidingswanden (gips op hout) Vervolgens aanbrengen nieuw sanitair en tegelwerk. Randvoorwaarde is dat de werkzaamheden in augustus utgevoerd kunnen worden.